Убитият в София е криминално проявен, нападнал собственици на заложна къща

На мястото на инцидента са открити две оръжия
Обновена: 4 юли 2024 17:20 | 4 юли 2024 17:10, Анисия Иванова
110
Убитият в София е криминално проявен, нападнал собственици на заложна къща
Снимка: БГНЕС

48-годишен криминално проявен е убитият в София, а драмата се разиграла пред офис за бързи кредити в кв. „Модерно предградие“ в София.

Главният секретар на МВР главен комисар Димитър Кангалджиев съобщи, че инцидентът е станал около 15 ч. след сбиване, прераснало в стрелба.

Застреляният 48-годишен мъж е дошъл с още двама души, единият е задържан, другият е прострелян и е откаран във ВМА. Тук на място са били 3-ма служители на заложната къща, единият от тях е прострелян и е в Пирогов, съобщи Кангалджиев.

"Сформират се следствени групи и се опитваме да съберем максимално информация за случая. Още нямаме конкретни данни за сбиването. Убият не е собственик на заложната къща.

Това е човек, който е дошъл и е нападнал собствениците на обекта. Собствениците в момента са арестувани. На местопроизшествието са намерени две оръжия, изясняваме все още случилото се. Убитият има криминално досие, има 11 криминални регистрации", уточни главният секретар на МВР, цитиран от БГНЕС.

Директорът на СДВР комисар Любомир Николов каза, че това са техни стари познайници от много години. На място е установено, че пред блок 3 в кв. „Модерно предградие“ трима души са с прострелни рани, на две лица е оказана медицинска помощ, третият е починал. Стрелците са били в ролята на защитници, тъй като агресорът се споменава, че е този, който е дошъл в търговския обект, кредитна къща и е агресирал спрямо лицата, които работят в помещението, уточни комисар Николов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


110
Още по темата: МВРСофияубит
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
78
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Отишли трима срещу трима. ***. Като ще нападаш заложна къща, *** с 12 срещу трима.
77
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Отишли трима срещу трима. ***. Като ще нападаш заложна къща, *** с 12 срещу трима.
76
5
 
33
 
! Отговори
Ямболски цървуль преди 3 месеца
Убийство посред бял ден.35 г.демокрация.Нормално ежедневие.
75
0
 
11
 
! Отговори
до 58 преди 3 месеца
До Анонимен.Ами то така е написано,че нищо не се разбира.Кой кого и защо-тъмна работа.
74
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
В такъв случай МВР трябва да излиза със съобщение, че заемите на всички скандавци към двамата са анулирани и са поканени да оставят показания. Разбира се трябва порицание за служителите, които не упражняват контрол върху рисковите познайници от контингента.
73
0
 
27
 
! Отговори
Обективен преди 3 месеца
Убитият е изиграл главната роля във филма " Да би мирно седяло не би куршум видяло".
72
0
 
33
 
! Отговори
смешно преди 3 месеца
всеки ден навсякъде все по неграмотно написани статии
71
7
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Предполагам, че съседите са мишкували вместо да се обадят на 112 преди да стане престъплението. После ще ги дават по телевизията да казват, че съседите били спокойни хора. Преди седмица ме нападнаха роми пред очевидци на спирка, които после казаха, че нищо не са чули. В България има много страхливци
70
2
 
29
 
! Отговори
Мда преди 3 месеца
А едно време кротко си лежаха в Белене...
69
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
До Анонимен 67Нещо не разбрах!! Някой насила ли ви кара да вземате пари на такава лихва?!?! Знаеш ли че банките на бързи кредити събират 60-70% годишна лихва?!Когато си неграмотен никой не може да ти помогне.
68
1
 
32
 
! Отговори
морски преди 3 месеца
Той и Митьо Очите отиде да наказва, но го стреляха и сега е (много набожен) инвалид.
67
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Капитан Уйлям Линч чака да го повикат!
66
0
 
43
 
! Отговори
Х преди 3 месеца
Защо въобще човек с 11 криминални регистрации ходи свободен сред нас?!?! Този вече не ходи де, ама всички други рецидивисти, който се разхождат между нас?
65
3
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Когато липсва правосъдие на преден план излиза уличното право. За криминално проявени същества, никой няма да се трогне. Бързите кредити трябва да се забранят със закон, това си е чисто лихварство. Лихва над 111% си е живо обирджийство, но за съжаление по малограмотните хора се хващат на въдицата.
64
2
 
10
 
! Отговори
Фитока преди 3 месеца
Убитият да не повярвал на рекламите,че връща колкото е взел или на ти парите,договора после?Държавата ограничи лихвата до 50% годишно,в Германия е до 20% при бързи кредити.Товае РЕАЛЕН договор - сключване с предаването на парите.Да не е прочел после в договора,че освен лихвата за с ти щата сума като кредита ще плати такса обслужване на кредита,да се застрахова за същата сума като кредита,а може и при липса на трима поръчители за всеки липсващ определена сума.Нервен е бил,не е вярвал в закона.
63
0
 
22
 
! Отговори
анонимен преди 3 месеца
нищо лошо не е станало.
62
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
До тук добре. Чакаме реда следващия изедник.
61
0
 
21
 
! Отговори
Иван преди 3 месеца
Полицайчетата стават смешни с мантрата стари познайници. Защо се позволява на старите ви познайници да се размитават с оръжие?
60
2
 
2
 
! Отговори
бг смешки 2 преди 3 месеца
у БГ всичко е възможно така че ... не знаем какво е станало ! а и може да ни излъжат ! българина обича да лъже ...
59
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Става въпрос за вражда между две лихварски фамилии, убитият Паро Боксьора е бил тръгнал да урежда сметки. Според информацията Паро Боксьора е отишъл с намeрението за саморазправа. В спора възниква сбиване, като в свадата е изваден пистолет и Паро е застрелян в слабините и гърдите. Един от неговите служители е уцелен в крака и е откаран в Пирогов. Нормален ден в човешката фауна на капиталистическият строй .