В кадър: Мигранти се биха с ножове в центъра на София

Полиция се намеси
Обновена: 4 сеп 2024 20:21 | 4 сеп 2024 20:21, Александър Попов
280

Мигранти се сбиха в близост до Джамията в център на София. Полицейски патрули пристигнаха на място и задържаха част от войнстващите чужденци, за да изясни причината за стълкновението, видя фоторепортерът на Dnes.bg Димитър Кьосемарлиев.

Според очевидци са се сбили две групи, като по време на схватката някой са извадили ножове, замеряли са се и с камъни.

Полицията пък изрази недоволство, че се снимат мигрантите.

В крайна сметка задържаните от полицията бяха освободени.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


280
Още по темата: мигрантиджамията
Още от София
Правят център за бежанци от Украйна на Централна гара
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
195
0
 
2
 
! Отговори
БПФ преди 5 дни
Като ги освободихте, що не ги заведохте и да ги почерпите,безполезни cвинюги? Какво чакате, да започнат да колят хората ли? И най-вероятно тогава вие ще гледате отстрани с ръце в дирниците !!! Ако бяхме нормална държава, тия щяха да бъдат разстреляни още на границата - но на тая територия дори ги освобождават, когато се трепят с камъни и ножове на пъпа на София ???
194
3
 
8
 
! Отговори
БЪЛГАРИН преди 1 седмица
Много е лесно да се справим с *** напаст.Всеки заловен НЕЛЕГАЛНО ВЛЯЗЪЛ В БЪЛГАРИЯ *** първо се кастрира, за да не товари социалната система на България с други такива като него и после им се правят спа процедури със свинска мас против простуда.След десетия *** минал през тази терапия тия ще заобикалят България през Северния Полюс.
193
0
 
20
 
! Отговори
Козарчето Салил преди 1 седмица
На момента да ги махат от държавата докато не са убили някой .....
192
0
 
18
 
! Отговори
ссгсг преди 1 седмица
Полицията пък изрази недоволство, че се снимат мигрантите - да се разбира Полицията пък изрази недоволство, че се снимат клиентите.
191
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Да си ходат при Шолц защо немците ще ни връщат мигрантите тръгнали към Германия в България а не в родните им страни, БЪЛБГАРИЯ НЯМА ДА ТЪРПИ ГЕРМАНСКАТА НАГЛОСТ И ПОПУЛИЗЪМ ЗА НЯКОЙ ИЗБОРЕН ГЛАС ЗА ФАЛИРАЛИЯ ШОЛЦ ДА НИ ТРУПАТ ПРЕСТЪПНИЦИ БЕЖАНЦИ.
190
0
 
13
 
! Отговори
Гостоприемници преди 1 седмица
До Анонимен Какво правят мигрантите в центъра на София?!..... Каквото си искат. Наши граждани са вече и могат да си се колят или да колят някой друг съвсем законно. Демокрация сме. И защо ? Ами защото са влезли нелегално в България,държавната ни администрация ги е РЕГИСТРИРАЛА и им е потвърдила правото да пребивават в Евросъюза. Те са отишли в Гремания, например, клали са се и там, крадили и точили социалната система И ГЕРМАНИЯ НИ ГИ ВРЪЩА ,защото според европейските закони са наши граждани.END
189
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Какво правят мигрантите в центъра на София?!
188
0
 
14
 
! Отговори
Христо Христов преди 1 седмица
До 180 "... кой от тези НЕЗАКОННО пребиваващи чужденци имат право да стоят тук." - съглашението от Маракеш, което Брюксел иска всички страни да ратифицират не прави разлика между законни и незаконни. Има си процедури и за (депортация на) незаконните имигранти.
187
1
 
24
 
! Отговори
анонимен преди 1 седмица
Депортация !
186
0
 
31
 
! Отговори
Grom преди 1 седмица
Що да не се снимат? Намират се на публично място. Като не искат да бъдат снимани, да вадят ножове някъде на друго място!
185
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Незабавно депортиране!
184
12
 
0
 
! Отговори
Парадокс преди 1 седмица
хем карат скъпи коли , хем искате да работят. Нещо не ми се връзва логиката. Щом карат скъпи коли значи и харчат в бг магазини за луксозни стоки, заведения и и т.н. и подпомагат икономиката и дават хляб на българите.
183
10
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
До 181:,не робувал на Русия а робуваме на украинските фашисти ,ЕС и България пари им дават квартири и работа им предлагат но те са мързели и не работят ,гледам по морето все скъпи коли карат ,като е написал колегата
182
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Украински гадове ,Зеленски са идва и да,се ги взема за мобилизация ,карат джипове и коли за по 100 000 лв.но иначе беднички сиромасите ,ами то украински туристи има много по хотелите на. морето ,но пък война водят ,Путин хич не ги закача но зелето постоянно плюепо Путин
181
7
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Това са от гостите които ни докара Денков! И още много ще идват от Австрия и Германия
180
0
 
17
 
! Отговори
Евроатлантично е... преди 1 седмица
Вносни инджИнерита,ракетни учени и микробиолози разговаряли ерудирано и високоинтелектуално на симпозиума по Евроинтеграцията и високотехнологичните постижения в науката,относно съвременните евроатлантически стандарти на поведение и европенетрейшън на евроатлантическите ценности,залегнали във философията на екоклиматичния преход и превенцията глобалното затопляне,чрез зелени методи за редуциране на популацията в света и научно-образователните еквилибристики в центъра на СойФия...
179
18
 
7
 
! Отговори
РАЗМИСЪЛ преди 1 седмица
Тук при комунистите русофили само такива !!! Това е решил запада щом като на сила искаме да робуваме на русията , така че да си знаем и да не се сърдим . За това ни разделиха от Румъния за да напълнят нашия комунизъм с такива !!! Нашите комунисти само от убийства разбират .
178
2
 
8
 
! Отговори
Селянин преди 1 седмица
чл. 27, ал. 1 от Конституцията на РБ казва, че: Чужденците, които пребивават в страната на законно основание, не могат да бъдат изгонвани от нея или предавани на друга държава против тяхната воля освен при условията и по реда, определени със закон.А сега драги ми форумници, кой от тези НЕЗАКОННО пребиваващи чужденци имат право да стоят тук. След като са влезнали незаконно да си подават искане за убежище по законния ред!!!
177
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Няма нищо - просто една лека тренировка относно това какво ги чака овчоглавите *** в недалечно бъдеще!
176
0
 
29
 
! Отговори
ВЪПРОС преди 1 седмица
Вместо да им се разлепят снимките на всякъде . . . Защо да е забранено снимането им . То просто си е задължително .