Дъщерята на Матeус: Татко е влюбен, не мисли за футбол!

Селекционерът готви нова сватба, признава щерката Алиса
14 сеп 2011 11:00, Красимир Ангелов
40
Дъщерята на Матeус: Татко е влюбен, не мисли за футбол!
Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Националният селекционер Лотар Матеус продължава да е подложен на критика от всички страни.

След като в България се надига бунт срещу него, от собственото му семейство също не са доволни от някои негови действия.

Дъщерята на плейбоя - Алиса, разкри, че футболът е последна грижа за селекционера, а на първо място в живота му е поредната му любовница Йоана Тучинска.

Алиса обяви пред RTL, че татко й се стяга да мине за пети път под венчилото.

"Не ми се иска да го направи, но нещата май вървят натам. Когато е влюбен, той обича с всички части на тялото си. Дори с кожата и косата", заяви 25-годишната дъщеря на Лотар, която е с две години по-малка от бъдещата си мащеха Йоана.

Двете са се виждали два пъти, тъй като Алиса и съпругът й живеят в Австралия. От изказването й стана ясно обаче, че не й е много-много приятно баща й да се бракува за пореден път.

По същото време треньорът на националите събира тен в Сен Тропе, разбира се, с Тучинска. Местните папараци изловили двойката в твърде разгонени пози на плажа.

Още футболни новини четете в Gol.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


40
Още по темата: Лотар Матеус
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
0
 
2
 
! Отговори
ВМ преди 12 години
Много е удобен на БФС-то,слушка ,папка,ака,прибира си сухото,че и нов договор му готвят!Но ми се струва,че проблема е в нашите легенди от близкото минало,които в момента кадруват!Да са живи и здрави,скоро няма да сме на голям форум!
36
0
 
2
 
! Отговори
ля ля преди 12 години
махайте го тоя бре!!! от кога го казвам това.......!
35
1
 
1
 
! Отговори
ТУРЧИН,циганите-млък преди 12 години
щерко,ама ти отде знаеш,че СИНА НА НАШИЯ ТУРЧИН ОТ ДЕЛИОРМАНА,матеус ти е татко???????тио там у вас нищо не се знае
34
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Че вие чак сега ли разбрахте че Матеус изобщо няма футбол в главата? Питайте "Билд" те ще ви кажат. Цяла Германия му се смее на тоя, изхвърлиха го и от тредоразрядните отбори. Матеус е един измамник, който просто си търси наивни *** да му плащат масрафите и воайажчетата с разни мадами по екзотични острови - цяла Германия го знае.
33
3
 
15
 
! Отговори
technine преди 12 години
Тоя е коцкар и всичко друго ама не и треньор!
32
2
 
11
 
! Отговори
главчо преди 12 години
щом бекенбауер казва, че матеус разбира играта, значи това е така... че българските футбалерчета нямат елементарна тактическа грамотност и най-вероятно дори не разбират какво иска от тях, не е негова вина (нито пък тяхна, просто в школите никой на нищо не ги е учил). че за тях е по-важно да го играят плейбои в чалгарниците, отколкото да са професионалисти, също е ясно (поне за повечето). даже ги разбирам - колкото и зор да си дават, не могат да наваксат изгубеното, така че поне се кефят.
31
2
 
11
 
! Отговори
бариш манчо преди 12 години
Матеус беше велик футболист,такъв каквото *** няма да има вече след "ОНОВА" поколение.така че може да си прави каквото иска,,,целия свят го знае,както и стоичков...какъв треньор е,тепърва ще се доказва.лошо че с нализаните кючекчии едва ли ще се представи добре.не знам за бунт в БГ ,но със сигурност скоро сам ще напусне,той си е германец и има себеуважение ;)а за нас-духащия супи,кретена на евроидиотите,и тем подобни *** обслужващи интересите на разни мошенници"мениджери" ХАХАХАХА
30
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Какъвто е тренера такива и фигуристите
29
1
 
3
 
! Отговори
ДО 23 преди 12 години
Приятелю, не съди прекалено строго неграмотниците. Все пак, в думата има написани няколко правилни букви. Това си е постижение.
28
2
 
8
 
! Отговори
Гоце преди 12 години
Матеус е един мачо който иска просто да "***",а в нашата мила родина намери подходящо място
27
2
 
9
 
! Отговори
Джовани преди 12 години
До # 23:Братле (или сестро) все си мислех, че има неграмотници по форумите, но за пръв път виждам думата "футболистите" да се изписва "фудблистите". Еваларка, пич! Гепи....швепса....признах те!!!:)))П.П. А иначе по темата; Лотар (въпреки Донжуановските си наклонности) си е типичен дисциплиниран германец, който си вършеше работата. Нашите "фудблисти" са си "лош мат'рял"...
26
2
 
6
 
! Отговори
до 22 преди 12 години
Разликата е,че да гледаш английски футбол е удоволствие, а български-истинска мъка!
25
2
 
10
 
! Отговори
Българин преди 12 години
От самото начало знаех, че тоя мастурбант (да не казвам обичайната жаргонна дума), е дошъл тука за да... се чифтосва (пак премълчавам масовият израз), а не да се грижи за футболът ни.Тоя е непрестанно разгонен като мартенско магаре, те треньор на национала го туриха !!!
24
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
а боби михайлов няма ли да го женим скоро изостана
23
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
какъвто треньора такива и фудблистите
22
2
 
2
 
! Отговори
ll преди 12 години
vijte samo fabio kapelo nqma ma4 koito da iztarve v angliq daje xodi i na drugi izvan angliq,na6iq trenior samo macki goni,posle rezultati nqmalo emi nqma i da ima da go maxat vednaga 6toto ni6to nqma se opravi.
21
2
 
3
 
! Отговори
KRIMENA ST ZAG преди 12 години
___Ovagaima RET-KULEGIA na DNES.BG___AS bih pisala NE...,,Kuiatu e s 2 gudini PO-M A L K A : A,kuiatu e sas 2 gudini PO- M L A D A _____(Zvo4i po-Ivrupeiski i po-saubraznu...Ina4i Der LOTHAR IS EIN ECHTER MACHO und is er sooooo ein traum mannnn....Einfach soooo COOOLLLLL. .
20
3
 
7
 
! Отговори
я преди 12 години
е добре плащаме му и какво лошо...кой ще сложим някой плешив пияница от "златните години" на бг футбола ли...тоя поне не порка заедно с футболистите на тренировка...какво е виновен че са му дали да тренира залязващи селски легенди и настоящи пияници.нека си ходи по жени,когато е трябвало да рита на терена е ритал,сега да прави каквото иска.наще селяни вместо да поиграят десетина години качествено,а после разврат искат всичко от сега...е няма
19
1
 
3
 
! Отговори
Петкова преди 12 години
До 17(123) - Можеш да го гледаш на itv. Доста добро
18
1
 
19
 
! Отговори
wtf преди 12 години
"Още футболни новини четете в Gol.bg" Моля?? "Още"? Че какво, това футболна новина ли е? Това си е жълта клюка. Направо да му се драйфа на човек от такива простотии