Пак скандали при победа на Барса

Каталунците отстраниха Милан след две дузпи и победа с 3:1
Обновена: 4 апр 2012 07:01 | 3 апр 2012 23:56,
124
Пак скандали при победа на Барса
Фабрегас и Меси ликуват след първия гол за Барса. Снимка: Reuters

Благодарение на две леки дузпи Барселона победи Милан с 3:1 в реванша от четвъртфиналите на Шампионската Лига на Ноу Камп и продължава напред на полуфиналите на турнира.

И двете дузпи бяха колкото безспорни, толкова и нелепо изкарани от защитата на Милан. При първата Антонини не успя да изчисти овладяна от него топка, а след това с неразчетен шпагат посече Лео Меси.

Втората пък бе още по-глупава, тъй като Алесандро Неста дръпна Серхио Бускетс за фланелката при изпълнение на корнер. И в двата случая Лео Меси вкара от бялата точка.

Между двете дузпи Милан успя да изравни чрез Ночерино, но това бе и единствената опасна атака за "росонерите".

След почивката Андрес Иниеста вкара и трети гол след щастлив рикошет и това сложи точка на спора.

Така на полуфиналите Барселона ще играе с победителя от Челси и Бенфика, като англичаните са фаворити след победата си с 1:0 в първия мач в Португалия.

В другия мач от деня нямаше толкова драми и Байерн Мюнхен спокойно победи Марсилия отново с 2:0 и така ще чака на полуфиналите Реал Мадрид, който има протоколен мач срещу АПОЕЛ.

Подробности за Барселона - Милан четете тук

Подробности за Байерн  - Марсилия четете тук

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


124
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
85
5
 
6
 
! Отговори
с.до 100 преди 12 години
За какво точно да се гърча бе,***!?Аз исках БърцилонЪ да се класират за да бъдат изнасилени от Челси заради оня полуфинал когато престъпния съдия не свири около 4 чисти дузпи!Аз съм фен на английския футбол и Милан изобщо не ме вълнуват!Обаче за пореден път гледах как посичат противник на каталунците и се издразних!Аре...
84
6
 
8
 
! Отговори
Dido преди 12 години
Предния мач с Милан съдията имаше куража да подпира хленчещите мацки от Дузпалона! Втораия мача нямаше как да е пак така, все пак Дузпалона трябва пак да спечели ШЛ.
83
7
 
11
 
! Отговори
с.до 96 преди 12 години
Първата дузпа е 50/50,но може да се свири!Това не го отрича никой!Втората дузпа обаче е абсурдна!Играчите се боричкат в наказателното поле докато очакват центриране и в един момент съдията свири дузпа без топката да е вкарана в игра!!Такова нещо виждам за пръв път!Та не знам Марка точно коя дузпа признават,обаче цялата история е супер нечестна!
82
2
 
7
 
! Отговори
до с. преди 12 години
"с" от ***" ли е ?аз не съм фен на барса, но ме радва да гледам как червеите се гърчат
81
1
 
2
 
! Отговори
до с. преди 12 години
чакай да бият бенфика 1во ?
80
3
 
2
 
! Отговори
с. преди 12 години
Челси ще си го върнат и още как!Обаче искам гадно с авантичка нещо!Супер яко е как всички подценяват Челси!Още с Наполи и Бенфика тука се начетох на злокобни предсказания как щели да ги поцепят и не знам какво си!А Челси си ребрят и продължават!Сигурен съм,че освен отстранени БърцилонЪ ще бъдат и приятно наритани!Скапаняци съдийски!
79
6
 
10
 
! Отговори
с. преди 12 години
Честно казано колкото и минуси да плякат феновете на *** грам не ми дреме!Всички мразят отбора им заради съдийските аванти и *** симулации!За пореден път класирането им напред е с горчив привкус!С изключение на *** им фенове с розовите очила никой друг не може да ги понася!Въпроса не опира до това на кой отбор симпатизираш,а дали е честен резултата!Един път да е станало нещо ок!Случва се и всеки греши!Но при тях "грешките" и отсъжданията все са в тяхна полза!Системно!
78
4
 
6
 
! Отговори
аз преди 12 години
дори Marca признават дузпата, тук някакви комплексирани псевдо фенчета циврят... жалка работа. Айде челси сега ще имат възможност да си върнат, макар че съм сигурен че няма да могат ...
77
6
 
2
 
! Отговори
do 90 преди 12 години
цървуле, полуфинала с интер ? Миналия мач с милан ? Аре в устичката и стига рева, че мирише !
76
6
 
6
 
! Отговори
лал преди 12 години
УЕФАлона, Дузпалона, Бацилона, Трикициона, Цикциона ... Стават за сатиричния театър тия кепелата наричащи себе си футболисти
75
1
 
9
 
! Отговори
Man United преди 12 години
Най-красивият футбол на планетата.Даже ... отбора на слънчевата система.БРАВО ! За пореден път.Браво и от името на Челси преди няколко години.Той Дрогба още тогава каза за кво става въпрос в обектива на камерата и беше сурово наказан. ЕВАЛА!
74
3
 
7
 
! Отговори
СМЯХ преди 12 години
САМО ФАРСА!!! ОЛЕ!!! БРАВО НА ОТБОРА НА УЕФА. "ВПЕЧАТЛЕН СЪМ"!БЯХ СИГУРЕН,ЧЕ ТАКА ЩЕ СЕ РАЗВИЯТ НЕЩАТА.
73
2
 
3
 
! Отговори
с.до 88 преди 12 години
Ти къде точно видя да пожелавам или да се заканвам бе!?Хобот!Я вземи и ми прочети внимателно коментара!Или не са те научили да четеш в катуна!?Коментара ми е отговор на коментар 79!*** пита кога Реал са доминирали и аз просто му цитирах няколко факта!Самият факт,че реагираш така означава,че ти си комплексиран!Аз дори не се интересувам особено от испански футбол!Но фактите са си факти!Аре....
72
4
 
12
 
! Отговори
с. преди 12 години
Кога точно за последно бяха ощетени каталунците,че нещо не се сещам!От финала на ШЛ с Арсенал когато изгониха Йенс Леман все са подпирани!А да припомня ли тогава как стигнаха финала!На четвъртфинала порязаха Бенфика!След това на полуфинала първия мач в Испания завърши 1-0 за Барселона.В реванша Шевченко вкара в 80-та минута за 1-0 и мача отиваше в продължения!Обаче му отмениха абсолютно чистия гол!И на финала посякоха Арсенал!Изобщо не ми е зор за Милан,обаче това подпиране вече е свинщина!
71
7
 
3
 
! Отговори
до 82 преди 12 години
цървуле , аз пътк се сещам след 2002, когато Барса където хване Реал и ги сцепва ? Осъзнаваш ли че е комплексарско под статия за Барса да се включваш с "пожелания" и "закани" за победи на Реал ? Фен съм на друг отбор !
70
4
 
2
 
! Отговори
az преди 12 години
a Барса не са ощетявани ? аз не съм им фен, но сте ми много смешни всички тук, ревльвците ...
69
2
 
5
 
! Отговори
с.до 84 преди 12 години
Пич,при 1-1 изобщо не се знае какво щеше да стане!При тоя резултат се класират Милан!Нали се сещаш!?Преди няколко години отмениха чист гол на Шевченко и ощетиха Милан жестоко!Колко още отбора ощетиха срещу Барселона!???Аре стига!Изобщо не съм фен на Милан или на италианския футбол,но това е поредния път когато каталунците се класират напред нечестно!
68
1
 
6
 
! Отговори
Корона преди 12 години
НЕ обичам хора,които следят футбол от 2 години, фенове са на Барселона заради константите им успехи и притежанието на футболист-гений като МЕСИ. Никой не отрича тези факти, обаче когато някакви смешници ми кажат "КОГА ОТНОВО" Реал Мадрид ще спечелят ШЛ, няма как да не се издразня. Винаги се позовавате на статистика и факти. Тогава моля запазете нужното уважение пред КРАЛСКИЯ КЛУБ. и неслучайно е КРАЛСКИ
67
7
 
1
 
! Отговори
до 82 преди 12 години
Цял живот ли ще живеете на старите лаври бе,то и Етър беше шампион през 1991г....Аман от завидливи ***,какво се кефите на италянските ***,дето винаги са им давали аванти...барса играят на 3 фронта и са си изморени,през 3 дни имат мачове,и много ме е яд как не вкараха още 2,3 гола,за да изглежда резултата по реален...
66
2
 
5
 
! Отговори
с. преди 12 години
И да добавя,че снощи се отвратих наистина тотално от Барселона!Съдийски симуланти!Действително играха по-добре,но в един момент играта се поизравни и Милан изравниха!И точно в тоя момент ги посякоха с втора дузпа!От много години гледам футбол и за пръв път виждам да се свири дузпа без топката да е в игра!По подобен начин се получи и с Арсенал миналия сезон!В началото ги поцепиха,но после си вкараха автогол!И точно в тоя момент изгониха Ван Перси за няма нищо!Пълни нещастници са каталунците!