Терзиев: София има нужда от събития като шоуто на Гришо и Ноле

Направихте празника на града незабравим
18 сеп 2024 14:58, Стела Стоянова
50
Терзиев: София има нужда от събития като шоуто на Гришо и Ноле
Снимка БГНЕС

София има нужда от събития като шоуто на Григор Димитров и Новак Джокович - от мероприятия, които събират хората, които им помагат да вярват, че трябва да намериш това, което те прави щастлив, и да вложиш любов и труд, за да станеш добър в него.

Това каза кметът на София Васил Терзиев, който бе сред ВИП-гостите на демонстративния мач между тенис звездите във вторник.

"Мога да изкажа само възхищението си от шоуто, което направиха Григор Димитров и Новак Джокович снощи. Два часа, в които можеш да забравиш грижите и проблемите си и да се насладиш на истинско забавление. Два часа, в които гледахме прекрасен тенис, но и видяхме великолепното отношение на двама гиганти на играта – и към зрителите, и към съдиите, и към децата, които подаваха топките, и към децата, които участваха в откритата тренировка по-рано. Шоу, което беше подчинено и на важна кауза – помощ за деца, и се надявам да е събрало достатъчно средства за тази кауза. Не видях тъжен или недоволен човек в залата", пише днес Терзиев и припомня, че в Деня на София беше организирана и публичната прожекция на мача заедно с фондация „Григор Димитров“.

"Всичко това ясно показва, че София има нужда от подобни събития. Имаме нужда от мероприятия, които събират хората, които им помагат да вярват, че трябва да намериш това, което те прави щастлив, и да вложиш любов и труд, за да станеш добър в него. Подкрепихме инициативата на Григор Димитров с всичко, с което можехме. И ще подкрепим всеки, който иска да работи за доброто на града и за щастието на софиянци. Благодаря на Григор Димитров, Новак Джокович и всички замесени. Беше привилегия да ви гледаме и направихте вчерашния празник на София наистина незабравим", заяви още кметът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


50
Още от София
Нови карти за децата за градския транспорт в София
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
47
0
 
1
 
! Отговори
смеххх преди 3 часа
на глуп***ака Терзиев само шоу му е в главата .... бати смеш***ника !
46
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 часа
Добре,ама обърнете поглед и към Централна гара,че е превърната в гето.
45
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 часа
Айде на село, отроче на убойците на България!
44
1
 
6
 
! Отговори
Реално преди 4 часа
София а и цяла България имат нужда от свестни и честни управници а не от назначени марионетки без стойност и съвест...
43
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 часа
СОФИЯ ИМА НУЖДА ОТ ТОВА ДА СЕ РАЗКАРАШ
42
0
 
3
 
! Отговори
Джендърмерист преди 6 часа
Аз мисля, че София има нужда от повече евро-гей-паради. Нали сме в Еврогейския съюз ?Като не можем с друго да се хвалим, с това ще се прославим.И без това броя на духовно осакатените и морално нечистоплътните ни политици непрекъснато расте.
41
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 19 часа
Каква е зслугата на Васко за тази среща, Върхът на всичко е че коато се хвалеше заранта по телевизията с прожекцията на мача не можа да каже къде ще бъде тя - по-малко от 12 часа преди събитието
40
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 19 часа
Никакви звезди! Знаеш ли какъв ад е пътя от Кауфланд до Община Слатина и наоколо?!
39
1
 
7
 
! Отговори
Христо Христов преди 21 часа
тоя да спретне един гей парад.....
38
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 22 часа
РАДЕВ No2
37
0
 
6
 
! Отговори
Мънго джери преди 22 часа
Падна ми салама от плоското шоу на Грешо.
36
0
 
11
 
! Отговори
ФЕН преди 22 часа
Каквото и да говори Терзиев не стана шоу каквото се прави в другите д-ви.Имаше нещо селяшко,провинциално.Нямаше атмосфера,която я има напр.на купа Дейвис.Там публиката е активна,подкрепяща,забавляваща се.Режисьорът също не беше на ниво.Приличаше ми на отбиване на номера.Любопитно ще е каква атмосфера ще има в Аржентина с Дел Потро.Григор непрекъснато говори колко е горд българин.Големите Федерер и Надал не говорят така,но имат уважението и респекта в своите д-ви и по света.
35
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 22 часа
След това шоу на антиваксърите плооскоземци *** и Ноле се убедих, че не са те клоуните а хората които се възхищават на такива!
34
1
 
15
 
! Отговори
Оставка унуче преди 22 часа
Само този не беше се качил на гърба на тенисистите.
33
2
 
16
 
! Отговори
Мда преди 22 часа
Васко маслото е много инфантилен
32
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 22 часа
Точно така !И да се научат да се посрещат гостите както подобава,те за тва 16 млн ходят в Анталия и още толкова в Гърция само за половин година ,а ние гледаме като гладни *** как ни дърпат кокала съседите.Ама турците имат поговорка "гостът го слагаме на главата си отгоре"На нас как ни пускат бяла роза по хотелите в Турция от уважение към бг туристите?!Може ли такова нещо ?!Да се обърне такъв грозен спор заради балкански ритми и музика ,песни в които се пее за любов.Нагло поведение на диджея
31
4
 
4
 
! Отговори
Илия преди 23 часа
Всички ГОЛЕМИ идващи в България изсвирваха нашия химн...примери много...Тоя изпраскал акапела част от песен на Лепа Брена, че после му пуснали на живо в кръчмата и певачката българка. Сърбина и тук ни опраска. Я си представете Григор Димитров играе с Джокович на "Арена Белград " и нашия да поиска песента " Моя страна, моя България ".....а и да я запее...как ще реагират сърбите според вас.
30
0
 
3
 
! Отговори
до ААА преди 23 часа
И ТАКА вече 34 години !
29
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 23 часа
Тия двамата се лигавиха на тоя цирк. Много - жалко шоу.... В Бугарско сме *** роби.
28
1
 
8
 
! Отговори
ААА преди 23 часа
НАРОД ли бе да го опишеш - седи и гледа ка го крадат и лъжат и нищо не прави !