България с фантастичен обрат срещу Полша

"Лъвовете" спечелиха с 3:2 гейма, след като изоставаха с 0:2
Обновена: 19 юли 2013 09:03 | 13 юли 2013 23:37, Друми Георгиев
36
България с фантастичен обрат срещу Полша
"Лъвовете" спечелиха с 3:2 гейма срещу Полша. Снимка: Булфото

Българският национален отбор по волейбол постигна фамозен обрат срещу Полша с 3:2 гейма в двубой от Световната лига, който се проведе в зала "Конгресна" във Варна.

"Лъвовете' изоставаха с 0:2 гейма, но намериха сили да стигнат до пълен обрат и да спечелят срещата с 3:2, макар да пропуснахахме цели пет мачбола в петия гейм.

Този двубоя бе без значение за нашите, тъй като те си осигуриха по-рано през деня класирането за финалната фаза на Световната лига, след като Бразилия даде гейм на САЩ във важния за нас мач.

Как точно се разви днешната среща на "лъвовете" с Полша, може да прочетете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


36
Още по темата: българияволейбол
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
45
 
! Отговори
Protopopov преди 10 години
Камило е велик треньор. Докато е начело на отбора трябва поне двама по млади наши специалисти да са постоянно до него и да попиват майсторството му. Мисля, че само Резенде, бразилския треньор е негово достоен опонент. Видя се на мачовете с Бразилия. Първите геймове ги печелихме с негова нова тактика, но и насреща си имаше достоен противник. Шапка свалям на италианеца и на момчетата разбира се. Не съм очаквал изобщо, че ще се класираме така категорично.
11
3
 
3
 
! Отговори
!!!!! преди 10 години
До гошо пеновЧе си *** - *** си,но дано инжинеро ти плаща нещо за да си показваш простотията пред хората !!!
10
1
 
48
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 10 години
Педи 2-3 години,поляците ни...биеха като...тъпани и се държаха надменно.Още звучат в ушите ми...коментарите на нашите журналисти,колко е велика школата им,как този спорт бил там на...пиедестал и куцо и...сакато играело и гледало волейбол.Дойде време да си го...върнем.Никакви...подаръци за никой в този спорт.Играха разкрепостено нашите волейболисти и доказаха,защо са на финала на...лигата.Един летящ...старт,сред най...добрите в света.
9
20
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Добре е товаПоляците не обичат българите и сърбите защото сме много близки с РусияА те са сърбало много руска попара на лудите братушкиЗатова и поради католицизма си са се побратимили с САЩ и са най-големия *** на САЩ и политиката има в цяла Европа/може би само албанците обичат САЩ повече/Така че днес с тази победа социализма и братската дружба победи капитализма и комерсиалната им релогиозност
8
1
 
26
 
! Отговори
Денислав преди 10 години
Браво, били са. Гледах мача до средата на третия гейм и реших, че ще подарят мача на поляците. Явно е станало интересно след средата на третия гейм.
7
1
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Българи юнаци!
6
3
 
25
 
! Отговори
Girl преди 10 години
........"Този двубоя бе без значение за нашите, тъй като те си осигуриха по-рано през деня класирането за финалната фаза на Световната лига, след като Бразилия даде гейм на САЩ във важния за нас мач."ех ама какви сте ги писали? Бразилия взе 3:1 на сащ и по този начин ние се класирахме предварително. а не щото бразил дали един гейм
5
1
 
63
 
! Отговори
Аз съм Крум !!!! преди 10 години
Браво на волейболните ни Лъвове , браво на Варна за организацията на двата мача , браво на публиката. Цяла България се гордее с Вас !!!!
4
1
 
52
 
! Отговори
ля ля преди 10 години
Страхотни!!!! Браво Лъвове
3
1
 
65
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Браво на момчетата, че не се предадоха при 0:2 както правят повечето ни български отбори.Балканският синдром се надявам да не се проявява никога вече а че имат дух и талант за да се преборят го видяха всички! Успех в Аржентина с играта от последните 2 дни с основание могат да мечтаят не просто за медал а и няма да е незаслужено!
2
2
 
68
 
! Отговори
antubis преди 10 години
Евала момчета! Радвам се, че ги бихте, въпреки че се класирахте. Така трябва! Бий, за да те уважават!
1
1
 
72
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Браво лъвчета!!