Фамозен Гришо на 1/2-финал в Торонто след инфарктен успех

Нашето момче оцеля срещу южноафриканеца Андерсън
Обновена: 9 авг 2014 09:39 | 9 авг 2014 01:53,
79
Фамозен Гришо на 1/2-финал в Торонто след инфарктен успех

Григор Димитров се класира за 1/2-финалите на силния "Мастърс" от сериите ATP 1000 в Торонто.  Българинът стигна до успеха след 5:7, 7:5, 7:6(6).

Нашето момче извади уникален късмет, след като проби в последния момент Кевин Андерсън в третия сет, за да се завърне в играта и да се спаси от отпадане.

Oсвен това той имаше и много сериозен шанс в тайбрека, тъй като можеше да е на губещата страна. При 5:4 в тайбрека Андерсън имаше пред себе си два сервиса да затвори мача, но не издържа психически. Накрая той загуби с двойна грешка при сервис.

Южноафриканецът, който бе победен от Григор, е 21-и в световната ранглиста.

За място на финала нашето момче ще спори срещу французина Жо-Вилфред Цонга, който се намира в брилянтна форма и елиминира последователно Новак Джокович и Анди Мъри.

Това е втори 1/2-финал на нашето момче на турнир от сериите "Мастърс", след като той достигна до такъв в Рим преди близо два месеца.

 

Прочетете подробности за мача тук

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


79
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Достатъчно е човек да прочете коментарите под някоя новина за успех на българин, за да му стане ясно защо като народ и държава сме на тоя хал - бедни, нещастни, мизерници...
33
1
 
5
 
! Отговори
за 44 преди 10 години
Поста ти е пълно противоречие! Нацията си е в ред, не й вменявай сатанински черти, и се радваме на успехите на Гришо! Просто сайта е турски, за тези, които не знаят този "дребен" факт, и не знам скоро да си е сменял собственика!
32
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До Сократиства са глупости за образованието и 5тия клас, не вярвай на всички жълтини по нета. няма нито един цитиран източник, справка в министерство, община и т.н.
31
3
 
25
 
! Отговори
Браво Гришо преди 10 години
Германия спечели с късметлийски гол на световното, понякога трябва и късмет, както 1994 с нашите национали. Но първо трябва да си много добър. Кой от вас мрънкалници е в топ 8 на своята професия? Аз не съм и свалям шапка на Гришо че е. Браво!
30
48
 
7
 
! Отговори
Сократис преди 10 години
Вчера четох за това момче,че има завършен само 5 клас и не мога да повярвам,че хора които нямат задължителното основно образование (да не говорим за средно и нагоре),представят България пред Света...Ще каже някой,че образованието не прави таланта и това е така ако Григор си играеше тенис само за удоволствие,но един неук и необразован субект да представя страната ни е срамно за България.И още един незначителен въпрос-след като няма основно образовани Григор с какъв документ шофира автомобила си?!
29
10
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Няма толкова злобна, ГАДНА нация като българина, искрено се надявам да е такава само по форумите. Как не ви е срам, няколко българи да постигнат успех със СОБСТВЕНИ сили и средства и да бъдат оплюти като анатема. Как може бееее..... Успех Гришо!!!
28
4
 
21
 
! Отговори
До № 38 преди 10 години
Не виждам някой да твърди, че Григор е най-великия тенисист за всички времена. Но определено е най-добрия БЪЛГАРСКИ тенисит за всички времена, и вместо да хетиш, наведи глава от уважение поне.
27
2
 
21
 
! Отговори
до разбирач преди 10 години
Ами ти, разбирач, N 38, на неговата възраст какво си постигнал?! Я кажи, похвали се... Нещо, аналогично на Голям турнир, на Шлем, независимо в коя област... ***.
26
39
 
7
 
! Отговори
разбирач преди 10 години
Реално погледнато, това беше пълен късмет, не разбирам защо сте зинали в телешки възторг. Той просто е един добър тенисист и нищо повече. Кога ще вземе голям турнир? Кога ще вземе Шлем? На неговата възраст Надал и Федерер са с по няколко Шлема, а Гришу какво има - няколко победи в гладни турнирчета като Квинс и Букурещ
25
1
 
13
 
! Отговори
Х преди 10 години
Евала!!!
24
4
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Много ми е кеф да си седя в Торонто и да гледам Гришо как ги помила. Става ми едно хубаво и уютно на душата. Напред, българино.
23
2
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Желая му успех, надявам се и всички българи!
22
11
 
8
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 10 години
Аз не съм виждал до...сега,босффорски сапунки с главен...герой тенисист.Турчин...тенисист,все едно...*** -скиор.
21
27
 
2
 
! Отговори
фамозно преди 10 години
Тоа българин ли е сега, къв е?! Щото повечето Българейци са да психото, тоа май е избегал?!
20
9
 
2
 
! Отговори
monk преди 10 години
Go Sharapov, go !
19
46
 
6
 
! Отговори
Cleo преди 10 години
Аскускуту *** Гришу *** няма да може и един гейм да вземе срещу Крал Цонга. НЕ!
18
13
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Т'ва турчин-тенисист ми бие на гибон- професор!
17
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До 26Викаш турци като теб няма как да разбират от тенис, като ви няма на белия свят в тениса вас туците, нали?
16
27
 
3
 
! Отговори
мунчо преди 10 години
Бай *** и от тенис взе да отбира..
15
2
 
21
 
! Отговори
До 21 преди 10 години
За*би брато ....това са някакви индивиди злобни и завистливи , кой зависещ от майка си кой от баща си ......затлъстели задръстени пубери без никаква мотивация за спорт и дори живот .....такива дето застават пред компютъра с 2 литра кока кола и всевъзможни "диабетични бомби" този начин на живот отблъсква и женската аудитория около тях и след като с години (или хич) не са правили секс , стават още по злобни и губят разсъдък и ясна преценка за реалността ! Тези са ОТ "ЛОШИЯ МАТЕРИАЛ" хах