Плажната арена на SENSHI 22 с грандиозно бойно шоу на 6 юли

Хъс за нокаути и много адреналин очакват публиката в "Св. Св. Константин и Елена"
Обновена: 27 юни 2024 13:20 | 27 юни 2024 13:08, Красимир Ангелов
0
Плажната арена на SENSHI 22 с грандиозно бойно шоу на 6 юли
Снимка: БГНЕС

 Сила, боен дух, неочаквани обрати, бойци готови да нанасят нокаути и адреналин до небето – това са само част от думите, с които можем да опишем какво представлява международното бойно шоу SENSHI. Доказало се през годините като истински боен спектакъл и арена за  качествени двубои между елитни бойци от цял свят, SENSHI сега отива още по-далеч. Почитателите на бойните спортове са късметлии, защото на 6 юли ще може да гледат новото 22-о издание на международната галавечер не къде да е, а на плажа в Св. Св. Константин и Елена – под открито небе.

Бойната карта на новото издание на SENSHI 22 определено е много сериозна. Двама от най-титулуваните родни кикбоксьори Атанас Божилов и варненският представител „Mr. Action“ Едуард Алексанян ще защитават своите Европейски SENSHI титли на ринга по кикбокс правилата KWU Full Contact. Отново очакваме много сериозни двубои от тяхна страна, за да запазят поясите в своите активи. Едуард Алексанян е готов за екшън и със сигурност иска да нанесе категорична победа, а защо не и с нокаут над Стюбен. Нямаме търпение да видим какво ни е подготвил този път.

Още шест професионални мача KWU Full Contact между шампиони от Испания, Бразилия, Камерун, Германия, Нидерландия, Белгия, Словения, Полша, Гърция, Сърбия и Румъния, както и 5 финала на Световната купа на KWU SENSHI за аматьори ще се погрижат вечерта на 6 юли да е по-запомняща се и с по-неочаквани обрати от който и да било мач от европейското по футбол.

Освен Божилов и Алексанян, още двама българи ще защитават честта на страната ни на ринга на SENSHI. Драгомир Петров ще направи своето официално завръщане на ринга на SENSHI 22, след като си даде почивка за половин година. Неговото предизвикателство на арената ще бъде поляк. Варненецът Делян Георгиев ще защитава името си и това на града ни пред опитен бразилец в интересен мач по ММА правилата KWU Open. Нашето момче ще търси зрелищна победа, за да зарадва родната публика.

От SENSHI дават големи заявки за много изненади на 6 юли. Ако искате да видите отблизо едни от най-големите имена в бойните спортове в света като Семи Шилт, Ернесто Хуст, Сам Греко и „Последният самурай“ Акира Масуда – не пропускайте SENSHI 22 – на 6 юли от 18:30 часа на плажа на „Св. Св. Константин и Елена“, при ресторант "Море". Билетите за бойното шоу са в продажба в мрежата на Eventim.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още по темата: SENSHI 22
Още от Спорт
Апоел Беер Шева ще посрещне Черно море в Ловеч
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари