Потвърдено от Рияд: Реваншът между Усик и Фюри на 21 декември

В първия мач победи украинецът
16 авг 2024 17:22, Петър Бойчев
18
Потвърдено от Рияд: Реваншът между Усик и Фюри на 21 декември
Снимка БГНЕС

Председателят на Генералната дирекция за развлечения на Саудитска Арабия Турки Ал Ал Шейх потвърди, че реваншът между украинския боксьор Александър Усик и британеца Тайсън Фюри ще се състои на 21 декември в Рияд.

Първата битка между двамата се проведе на 18 май и завърши с победа на Усик с разделно решение. Украинецът стана първият абсолютен световен шампион в тежка категория за ХХІ век.

Общо Усик има 22 победи в 22 професионални битки. Фюри има 34 успех и едно поражение. Друг двубой с негово участие завърши наравно, припомня 24 часа.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още по темата: риядфюриусик
Още от Водещи мобилна
До 2050 г. много градове няма да могат да бъдат домакини на Олимпиада
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
3
 
! Отговори
Случаен фен преди 3 седмици
Не искам да влизам в поредните глупави спорове за най-добър, най-велик и т.н. Като фен на този спорт се радвам, че Усик го има, защото той е истински артист на ринга. Не само побеждава, но го прави със стил. В същото време притежава класа и не се държи като клоун. Впрочем същото важи и за сънародника му от леката категория Ломаченко. Винаги ще подкрепям такива спортисти и изобщо хора.
8
0
 
5
 
! Отговори
до 11 преди 3 седмици
Няма смисъл да му обясняваш, тоя си е един и същи дежурен тролиген дето дрънка глупости под всяка статия. Усик е феномен. Доминира всяка категория, в която се бие. Олимпийски шампион, безспорен шампион в две различни категории, непобеден. Още преди пет години обеща, че ще обедини поясите при тежките. И сега ще ги обедини пак.
7
6
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
до 11 Да та таковам аз в Шматката, смооотаняк! Има огромна разлика между модерна история и най-добрият боксьор отначалото на века както каза ТИ самия, смоооотаняк! Защото и Виталий и Ленъкс Люис който беше последния абсолютен световен шампион в тежка категория са с класа над Усик, шмаааткаааа мааалоумна!
6
0
 
6
 
! Отговори
до долния мамул преди 3 седмици
Цитирам: "Нямаше значение колко голям и висок е Тайсън Фюри, защото Усик показа, че е най-добрият боксьор в модерната история. Много съм горд, че съм с Усик и с това, че съм украинец", заяви за Sky Sports" по-малкият от братята Кличко. " Сега нали няма да ме караш да ти тълкувам израза "модерната история", да те таковам и в шматката!? :)))
5
4
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
до 6 Най-добрият боксьор от този век е казал Кличко че е Усик? Кой Кличко ве, смеееешник? Виталий Кличко не го е казвал, защото и той се смята за най-великият от началото на века, а брат му Владимир Кличко който преби нашия каза че за него най-великият боксьор в света до момента е брат му Виталий. Е, смееешник пуберски наркомански, явно теб те разбрахме какъв фантаст си и следиш бокса. Гледам бокс от 1986-та година когато Майк Тайсън стана световен шампион, а ти си бил още в топките на баща си.
4
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Какво значение има тук украинци, руснаци... Спрете се с тая политика! Усик е по всяка вероятност най-завършения боксьор изобщо. Още две победи - над Тайсън и над Джошуа/Дюбоа, окончателно ще го бетонират като най-великия в историята на бокса (ако вече не е такъв!). Освен всичко останало е човечен, спортсмен и пример за подражание. Всички истински фенове на бокса се радват, че Усик е шампион!
3
2
 
2
 
! Отговори
пияница мистик преди 3 седмици
Фюри падна, но прибра 2 пъти повече пари от Усик :)))
2
3
 
10
 
! Отговори
до първи преди 3 седмици
Личи си колко следиш бокса. Усик стана безспорен световен шампион в полутежка категория още през 2018 г след като победи руснак в Москва, а стана световен в тежката през 2021 г., когато победи Джошуа. Фюри каза, че Усик е по-добър от Кличко, Уайлдър и Джошуа, а Кличко го определи като най-добрия боксьор от началото на века. На тях ли да вярваме или на теб, капацитет? Хехехех
1
16
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Най-смешният абсолютен световен шампион стана Усик. Този заради войната го направиха едва ли не легенда в бокса. Ако не беше по националност украинец, нямаше да помирише световна титла.