Яник Синер недоволен: Някои колеги се държат хладно с мен

Той бе засечен с допинг, но оневинен
28 авг 2024 13:45, Петър Бойчев
10
Яник Синер недоволен: Някои колеги се държат хладно с мен
Снимка БГНЕС

Италианецът номер 1 в тениса Яник Синер призна, че се е сблъскал с доста хладно отношение от други играчи на откритото първенство на САЩ. Причината е оневиняването му за открития допинг в организма му.

Специален трибунал го освободи от отговорност, тъй като прие, че забраненото вещество е влязло в организма му чрез ръката на неговия физиотерапевт. Той се бил наранил и се намазал с мехлем. При масаж без ръкавици вкарал допинга в тялото на Синер.

"Има някаква реакция от други играчи. Не мога да контролирам какво мислят и какво говорят. Не мога да контролирам реакцията на останалите тенисисти. Ако имам да кажа нещо на някого, отивам и го правя насаме, защото съм такъв човек", разкри италианецът.

При излизането си за мача от първия кръг към Синер имаше и освирквания.

Той преодоля американеца Макензи Макдоналд - 2:6, 6:2, 6:1, 6:2, и в следващата фаза среща неговия сънародник Алекс Микелсен.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от Спорт
Берое продаде капитана си на Олимпия Любляна
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Ми как да се държат с теб бе наглец? Хванаха те с допинг, не един, а ДВА пъти, 4 месеца го криха и накрая спонсорите те покриха и платиха и смешната глоба от 300 хиляди. Как да се държат, да ти правят ниски метани ли?
8
0
 
6
 
! Отговори
БИЙ ДА ТЕ УВАЖАВАТ.. преди 2 седмици
НЕКА ДА СА ХЛАДНИ...
7
0
 
16
 
! Отговори
Непозната преди 2 седмици
Синер и щабът му ни предоставят някаква скалъпена история, която и на децата е ясно, че няма общо с истината. Нещо ни взеха за съвсем глупави явно.
6
0
 
20
 
! Отговори
Нане Вуте преди 2 седмици
Както някои по надолу отбеляза това е вещество за натрупване на мускулна маса. И оз питам с простия си акэл: какво прави вещество за натрупване на мускулна маса в мехлем за рони????
5
1
 
14
 
! Отговори
Fena преди 2 седмици
Когато толкова много парички влозха в спорта, нормално е да влезнат и други не толкова чисти средства за печеленето им. Забранени стимули, мъже, които се чувстват жени, лекарства, мазила, лекари - всичко е подчинено на идеята да печелят. И колкото повече парички печелят, толкова са по-добри тия дето предписват лекарствата.
4
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Бая нагло парче, като би Григор на финала е бил яко надрусан, тогава целия турнир така игра
3
21
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Добро момче но гаджето му е рускиня и съвсем логично е да го избгват. Толкова ли няма свестни мацки та е упрел до рускиня.
2
26
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Просто завиждат.Препаратът който са открили е з анатрупване на мускулна маса.Така кат го гледате дали е натрупал мускулна маса ?
1
0
 
27
 
! Отговори
Деменкоф ! преди 2 седмици
Пи4 , тепърва ще плащаш оправданието което ти направиха ,по - добре пониси си наказанието , още си млад

Спонсорирани публикации