Хляб ще има!

Възстановено е производството на мая в Русе, производителите отлагат поскъпването на насъщния
9 яну 2009 10:11,
36
Хляб ще има!
Снимка: БГНЕС

Въпреки газовата криза заводът "Хлебна мая" в Русе от днес работи, след като е възстановен тръбопроводът за получаване на пара от ТЕЦ-Русе, съобщиха от фирмата.

Предприятието е единственият производител на мая в България и ръководството му увери, че няма да остави страната без хляб.

Сътресенията от газовата криза в "Хлебна мая" продължиха два дни и заявките се изпълняваха с готовата продукция в складовете.

"Хляб ще има, а ако се наложи поскъпване, това ще стане само в определени региони", обяви шефът на Съюза на хлебопроизводителите Георги Попов.

Той опроверга информациите за увеличаване на цената на насъщния.

Според организацията,  никъде в страната цената на хляба все още не се е променила. 

Всичко за кризата с газа


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


36
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
0
 
0
 
! Отговори
sherlock holmes преди 15 години
az maj sum slab 59 kg. na 1.73 sm kak se ka4vat kg???????????????????
34
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
как е по правилно да се каже- НЕ МИ СЕ ЯДЕ ХЛЯБ, ИЛИ-ХЛЯБ НЕ МИ СЕ ЯДЕ
33
0
 
0
 
! Отговори
Isaac преди 15 години
Поздравления. 100 % това само ти го знаеше :) Понеже всеки се пита "Колко тежа", а не "Каква ми е масата" :) според мен масова грешка, среща се навсякъде. Благодаря, че ми отвори очите!
32
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
някакъв *** марин се изцепи и вижте колко много се хванаха на въдицата му-да не се дискутира цената на хляба.Прости българи -затова ще ви натресат комунистити още по-високи цени на всичко.Заслужавате си ги.
31
0
 
0
 
! Отговори
vladimir преди 15 години
aide po-vnimatelno = ), a ina4e gajeto mi e 55 ilograma i sam adski dovolen, 4e ne e 35 kg, no i nad 70-80 kilograma ve4e malko neudobno. Az sam 1.80 93 ama mi dreme na ,,,, no ima edin problem ne e zdravoslovno!
30
0
 
0
 
! Отговори
do marin преди 15 години
Imam predvid nad 55 kg. (ne znam kakvo e s nad 55 godini:)
29
0
 
0
 
! Отговори
do marin преди 15 години
Marine, пробвай и некоя леличка над 55. нема да съжаляваш, вервай ми!
28
0
 
0
 
! Отговори
ЕКОномов преди 15 години
Отново показа въпиюща неграмотност. Не ми се коментира безвкусието и неграмотността ти. На цялата ти тъпотия бих простил, но за това, че ми измерваш тегло в килограми бих те разстрелял публично. Теглото е сила, която се измерва в нютони. Килограми е размерността за друга величина, познай коя! Да ти кажа честно, понякога се радвам, че има такива като теб, защото остават повече хубави жени за мен, но когато си отворите устата, започва да смърди на фекалии от тук до Владивосток!
27
0
 
0
 
! Отговори
Smeh преди 15 години
1. Temata e za hlqba, a ne za jenite- ne si izbiwaite komplexite w neq, ili go prawete kato horata2. Kato ne Wi hareswat pulni jeni- ne budete s tqh we! Koi Wi kara na sila?Ili ne ti wruzwat we, myskylestiq?3.Prez purwite 7 godini na deteto se obqsnqwa koe e redno i moje da gowori i koe-ne t.e. wuzpitanie se naricha! Ako Marin ne go shwashta mo ga i s golemi bykwi edna po edna da go izpisha ;)4.Wseki si ima wkys i towa che ti si s moite razmeri, a si padash po slabi, ne oznachawa, che i az trqbwa da si padam po slabi.No az ne ti kritikywam wkysa-ne go prawi i ti!Ai lek den, che she ima da pisha do ytre ako ne spra...
26
0
 
0
 
! Отговори
Калин преди 15 години
Друго може и да няма хляб нали има.Вие и на това сте доволни.Половин резен хляб и два кренвирша.Е това е бг страната член на ЕС управлявана от комунисти.Те ще преяждат от скари и и печени кокошки краднати от тук там.Ще се наливат с уиски и вина хората ще се кефят.Радвайте се на сухия хлебец и боба за вечеря,комуниста ще си блажи.
25
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
до 24 теглото на камъка , който ще ти отнесе главата е точно 55 кг
24
0
 
0
 
! Отговори
Марин преди 15 години
Абе айде стига глупости,бе.По-грозна гледка от дебела жена няма.Да не говорим като си разтвоярт кълките на какво смърди.Баси и хората.Теглото на жената трябва да е ДО 55кг.
23
0
 
0
 
! Отговори
РУБЕНС преди 15 години
ЕЙ,НЕ ОБИЖДАЙТЕ РУБЕСОВИЯ ТИП ДАМИ!КАТО ВИ ВЪРНАТ В ПЕЩЕРИТЕ И КОСМАТИ ЩЕ ЗАПОЧНЕТЕ ДА ХАРЕСВАТЕ!ЩЕ ИМА ХЛЯБ!!!ДА СА МИ ЖИВИ И ЗДРАВИ ДЕБЕЛАНИТЕ,В КРАЕН СЛУЧАЙ И ЗА ОБЯД СТАВАТ!А С ВАШИТЕ АНОРЕКСИЧКИ ЩЕ ИЗЧЕЗНЕТЕ КАТО ДИНОЗАВРИТЕ!!!ДА ЖИВЕЕ ПРАВИТЕЛСТВОТО И КРИЗИСНИЯ ЩАБ!МАШАЛА ПЪРВАНЧО!!!
22
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
писна ми да чета глупави изцепки като на 2и 10.Мисля че е един и същ.Изместваш същината на въпроса Марине.Става дума за цената на хляба а не за качеството и количеството.Цената на житото е много ниска и то не от вчера а от есента цената на горивата също отиде много надолу а цената на хляба не намаля дори със 1 стотинка.Щом спряха газа и часове след това хлебопроизводителите ревнаха че щели да работят на загуба .Не правете българина толкова *** че щом житото е 20 стотинки хляба трябва да е 1.20 лв.И още нещо-хляб може да се пече не само с газ.зА ЦЕНАТА НА ХЛЯБА Е ВИНОВНО ПРАВИТЕЛСТВОТО ЗАЩОТО МЪЛЧИ И ОСТАВЯ ХЛЕБОПРОИЗВОДИТЕЛИТЕ ДА СИ РАЗИГРАВАТ КОНЧЕТО ЗА СМЕТКА НА БЕДНИЯ НАРОД.Но то го прави с цел да трупа излишък защото хлябът също има 20% ддс.Ако струво 50 ст това означава че от ддс примерно вместо10 милиона ще влязат в хазната само 5 милиона.Е как ще направят излишък тогава.А тези изкуствено поддържани високи цени на хляба могат много бързо да бъдат регулирани с внос на брашно и готов хляб.Не си мислете че няма да ни внесат хляб на много по-ниски цени.Всички инструменти са в ръцете на управляващите.Не се подигравайте с хляба на народа.Хората нямат пари за хляб вие ще му препоръчвате диети.С пенсия 113лв и с увеличение на пенсиите с 1 ст.ли да правят диети.Дори тези 113 лв са минус 20% ддс защото в бг е така и на хляба и на лекарствата и на млякото и на дрехите и на скъпите коли а не е така в другите държави дори в съседните.Не исках да пиша дълги постове но на когото не му се чете да не го прави.
21
0
 
0
 
! Отговори
Спиро преди 15 години
Този дърт,космат корен,който ми предлагаш по добре си го носи със себе си, защото ще ти трябва,за мен не мисли, защото моя е млад,здрав,твърд и обезкосмен и ако много си закъсал,обади ми се ,може да ти го покажа да му се порадваш.
20
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Като се увлечете,поглеждайте и темата ! ХЛЯБ. Имаме ли го,ще можем ли да го плащаме...Явно,не сте гладували достатъчно,щом се занимавате с глупости.
19
0
 
0
 
! Отговори
Snobkata преди 15 години
Маринчо а защо пък мъжете ще ядът хляб бе???На мен пък ми е писнало да гледам дебели шопари с висменки, пласки и всекви други атрибути на запластяването по тях, а иначе с неземни претенцииза женската визия!Аман от комплексарчета , като теб, за които официално облекло е анцуг Адидас за който за дали цялата си месечна заплата и карат на принципа "От глад *** - гъзар бъди"!
18
0
 
0
 
! Отговори
Лечителят преди 15 години
Вие корени ядете ли? Защото ще ви предложа да похапнете един дърт, космат, лечебен корен!
17
0
 
0
 
! Отговори
A преди 15 години
не е хубаво, когато една жена не яде, а само ходи на фитнес и се е вманиячила в килограмите си. Така се появяват анорексичките. Аз от 39 кг за 4 години станах 50кг и съм много горда с този факт. Това беше много трудно, защото мразех да се храня. Мислех си да мина само на вливане венозно на глюкоза.Това е тази крайност, която ти описваш. Важно е човек да харесва себе си, не са важни килограмите. А по твоите думи разберам, че не се "харесваш" чак толкова и затова си се вманиячил да изглеждаш добре
16
0
 
0
 
! Отговори
edna преди 15 години
Стига с тези дебелини,стига сте обиждали,погледнете темата.Мен лично такива писания за дебелини и други глупости не могат да ме засегнат,защото от както се помня съм с наднормено тегло и НИКОГа не съм страдала от липса на самочувствие и от мъжко енимание.Преди няколко дена пак някъде из форума се пишеше много за дебелини и видях,че много хора се засягат,започне ли се тази тема.За да съм откровена до край ще кажа на всички комплексари, че съм с всичките екстри на дебелия човек,имам си корем, целулит,синьомежду краката,пъпчици на същото място вследствие запарването и триенето, но ....не ми пука,харесвана жена съм, мога да бъда с всеки мъж с които си поискам,до сега отказа от мъж не съм имала.Едно само искам да уточня,че не съм пробвала как е с дебели мъже,била съм само със слаби, за да може след увертюрата да дам възможност на мъжа да си развихри фантазията и уменията.Давам му пълна свобода за доказване на мъжките възможности.Спрете да пишете глупости за дебелини и дебели хора,в много случаи дебелите са предпочитани пред слаботелесните.