Варна стана Венеция. Общината търси помощ от военните

Блокирани са пътища и подлези, наводнена е АГ болницата
18 окт 2011 09:40,
177
Варна стана Венеция. Общината търси помощ от военните
Улиците на Варна са като реки. Снимка: Булфото

Община Варна подготвя писмо до Щаба на флота с молба да съдейства с подходящата техника за извозване на закъсали коли от подлезите и от улици в града.

Силният дъжд, който се изсипва вече трети ден, е наводнил основни булеварди и е създал критични ситуации по "Осми приморски полк", "Мария Луиза", "Цар Освободител", ул. "Девня",  ул. "Цариброд", околовръстното на "Христо Смирненски" в района на болниците, ул. "Акад. Курчатов", завоя по новия път под ВиК, участъка пред ресторант „Камелия” на пътя Варна–Златни пясъци.

Всички екипи са пренасочени главно към тези места, обобщават от общината и препоръчват да се избягва движението по тези места.

Затворени са подлезите "Шипка", Спортна зала, "Почивка" на Пикадили парк, както и пътят към Летния театър от Икономическия университет.

В критично положение са подлезите на "Комитово ханче" и АГ болницата, която е в бедствено положение, съобщи управителят й д-р Радослав Минков. Пороят е наводнил приземния етаж и мазетата. От днес в болницата спират плановите операции, но приемът на родилки тече нормално и ще продължи.

Екипи на пожарната в момента се борят с огромно паднало дърво на бул. "Цар Освободител" в района на сервиза на "Тойота".

На ул. "Девня", в района на "Филбо", са закъсали 4 автомобила с хора в тях.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


177
Още по темата: Варнадъждпорои
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
176
0
 
5
 
! Отговори
байганьо преди 12 години
да *** в некадърниците,помощ ще ми искат,като не им работят отводнителните шахти,и като има се изрони асфалта излязоха ями
175
2
 
3
 
! Отговори
дет вика един преди 12 години
варна ,морето СИНИТЕ ВЪЛНИ .........................................
174
9
 
7
 
! Отговори
darcas_real преди 12 години
Шахтите се задръстват от листата и *** по улиците, които варненци хвърлят от гоуфчетата си и таратайките. Няма как общинари да стоят на всяка шахта и да чистят ***. А че Кирчо е *** на *** е ясно от самолет (на България ЕР). Въпроса е какво правят варнеци по темата, като си го преизбират?
173
3
 
26
 
! Отговори
Ь преди 12 години
ВАРНА : Най-добрият град за живеене ! Е, сега като дойдат и гондолите ..... романтика
172
1
 
34
 
! Отговори
pinko преди 12 години
много се радвам, че бурята удари в последната седмица преди изборите, та да събуди останалите заблудени с намерение да гласуват за К. Йорданов, ГЕРБ и Плевнелиев. Като отидете до урните, варненци, сетете се за наводнените си мазета, за липсата на ток, за потопените си автомобили, за "помощта" и "намесата" на държавните структури. като е хубаво времето катаджиите дебнат зад всеки завой да не би да си без колан и жилетка. като трябва да помагат на движението в потопа един полицай няма...
171
3
 
13
 
! Отговори
Доклад преди 12 години
А пък в София всичко е наред.
170
0
 
1
 
! Отговори
??????????? преди 12 години
От какво да се срамувам? От бабините дивитини? Хм.......Ни, най- малко.
169
1
 
1
 
! Отговори
коментар 167 преди 12 години
Явно не четеш или между редове, като повечето хора тук. А къде? За Варна едно село до Варна. Кой спомена в един коментарите си, че и в Царево имало подобно нещо. Вид ритуал!
168
0
 
24
 
! Отговори
Хамелеона преди 12 години
Гласувайте отново за варненския ЦАР КИРО и подопечните му фирми от кръга КМЕТСТРОЙ ИНЖЕНЕРИНГ...
167
20
 
3
 
! Отговори
АЗ ! преди 12 години
АЗ пък ще гласувам ПАК за кирито ! Вън селяните от варна! от варненец , а не селянин с магаре !
166
1
 
10
 
! Отговори
до 166 преди 12 години
сега и някакви ужаси намеси .. цитирам те: "За Варна ли пишеше, някъде, къде завързвали хората надолу с главата "тричане ли" вид ритуал ли? " Ей тази неграмотност която вее от изказването ти ме ужасява ... На колко години си? Единствено млада, пуберска и незряла възраст би те извинила, иначе СРАМ и то голям :)
165
2
 
1
 
! Отговори
??????????? преди 12 години
Не ти ща джокера виж си къде кое какво е явно изобщо не четеш ужасите. :)))
164
1
 
8
 
! Отговори
до 164 преди 12 години
абре пич/ка ... стига елементаризми :D вземи се в ръце и не се заяждай на парче .. и като пишеш нещо барем общата култура си проверявай ... жокер ти давам - пускай един гугъл преди да пишеш :) така де три пъти мери, веднъж режи
163
2
 
2
 
! Отговори
??????????? преди 12 години
Ти, къде отиде на долу, като страниците на форума върви на горе хората, защо, трябва да четат на обратно, стига заблуди.
162
0
 
0
 
! Отговори
от 151 до 154 преди 12 години
долното важи до 154 :)
161
4
 
5
 
! Отговори
Софка, как го пее... преди 12 години
Сега е момента да се възползват от кризисното положение и да препичелят малко. Фърляйте мрежи и въдиците, през прозорците да наловите малко риба. Така, няма да ви се налага да слагате дъждобрани и гумени ботуши. За да е пълен пейзажа от Ренесанса " Гондоле" "Гондоле" поне да ви е истинска Венецията!
160
0
 
6
 
! Отговори
до 151 преди 12 години
Верно ли ще се заяждаме толкова елементарно .... сега ще кажеш че и село Бродилово, намиращо се до Царево сигурно се намира в Гръцко ... пфууу неграмотни и ограничени хора под път и над път
159
1
 
19
 
! Отговори
Подводници преди 12 години
Кире се е обърналкъм флота да изпратят подводница за да вади потъналите коли. След като Кире направи първия в света град с улици за тест на луноходи, сега се е наел с нелеката задача да го превърне в подводен град / и успява със завидна лекота - просто шахтите не се почистват и хоп готово /което неминуемо ще доведе повече гмуркачи отколкото потопения самолет на Тато в морето. Ура другари за новия Стив Джобс - Кире Йорданов с поглед в бъдещето и много нови привлечени туристи-гмуркачи във Варна!
158
15
 
4
 
! Отговори
НИЩО ВИ НЕМА ... преди 12 години
...НА ВАРНЕНЦИ И ВАРНА---ВСЕ ЕДНО "МОСКВА-РЕКА".....ВИ Е ДОШЛА НА ГОСТИ , ПО"БРАТСКИ"....ХА,ХА,ХАААА....!ПРИ ТОЛКОВА РУСНАЦИ И РУСКА ТЕХНИКА ....КАК НЕ ВИ Е СРАМ ДА СЕ ОПЛАКВАТЕ ,БЕ...!Я ,ВИКНЕТЕ "***"-аджийте...ДА ВИ ИЗОРАТ УЛИЦИТЕ ...ТА ДА ГИ ЗАСЕЕТЕ ПОСЛЕ!...ШЕ СТЕ НА ДАРАВЕРА...ХА,ХА,ХААААА...!!!!!!!!!!!!!!!!
157
0
 
26
 
! Отговори
Някой си преди 12 години
Сутринта във Варна беше ня'къв ужас , затлачени шахти , водата не се оттича , реки по улиците, заседнали автобуси и коли ... както се казва "хубава работа ,ама българска" . Зимата пак ни изненада !