"Бий ме, обичам те" – драмата на отвлечената ромка Адрияна

15-годишното момиче още не е открито, похитителите й се крият
Обновена: 1 окт 2013 14:06 | 1 окт 2013 10:19,
175
"Бий ме, обичам те" – драмата на отвлечената ромка Адрияна
Издирваната Адрияна. Снимка: МВР

Петнайсетгодишната Адрияна Горанова, която беше отвлечена преди дни от дома си в Троян, е била бита и изнасилвана от съпруга си Найден, сподели майка й Катя.

"Адрияна беше женена в Тръстеник. На 14 септември направихме сватба, тя си избра това момче, по любов. После дойдоха на гости и тя ни разказа, че в онзи дом я бият и изнасилват", продължи тя.

Ромското семейството взима мерки и си я прибира, но в четвъртък вечерта мъжът й дошъл от Тръстеник, за да си я иска. Адрияна обаче останала при родителите си.

"В петък около 3 часа дойдоха и започнаха да ни бият. Влязоха с брадва и бухалка", разказа още Катя пред ТВ7.

Бащата на Адрияна сега е в болница с травми от побоя. По пода на къщата още личат кървавите следи от мелето, разразило се в къщата им.

След побоя ромите задигнали булката и избягали, все още полицията издирва 15-годишното момиче, засега безуспешно. Униформените проверили всички адреси, на които евентуално може да се крият похитителите й.

Шефът на троянската полиция Николай Ичев обясни, че имат информация за това, че похитителите държат Адрияна в плен на територията на друга областна дирекция.

Още по темата

"Нямаме обаче информация момичето да е намерено. В първите минути след отвличането много трудно се водеше комуникация с близките, не знаехме причините за това отвличане. Впоследствие стана ясно, че става въпрос за взаимоотношение между ромски фамилии. Оказва се, че семействата са роднини, познават се", разкри цялостната картина Ичев.

Една от сестрите на отвлечаната Адрияна също се оказа, че е била съпруга на мъж от семейството в Тръстеник, но и тя избягала, защото била подложена на тормоз.

"Биеха ме, тормозеха ме, направиха ми дете. 6 години съпругът ми Зарко не се интересува как живее това дете", сподели момичето и изрази надежда сестра й час по-скоро да бъде открита жива и здрава.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


175
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
136
0
 
33
 
! Отговори
Що е то либерализъм? преди 10 години
Според глобалистите, боят и изнасилванията на млади ромски момичета-булки не са издевателства, а, както изисква политическата коректност, "характерни особености на ромския етнос".Кражбите и мързелът също.Според либералите, всеки трябва да се развива така, както го е създала природата - биячът да бие, изнасилвачът да изнасилва и т.н.
135
0
 
24
 
! Отговори
ха преди 10 години
Спешна обществена поръчка за кастрираща инжекция с 1 изискване 100% успеваемост , прелагането и да се комбинира с витами С.А според новите мнения в европейския съюз може да получим и финансиране.
134
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
През 1974 познавах една Пазарджишка ***. Беше на 18, омъжена с три черни *** но искаше да зачене от бял рус българин със сини очи. Започна работа в консервния комбинат и го направи. Зоди се светло русокосо бебе със сини очи. Това бяло бебе им донесе почит и уважение сред целия *** род в *** махала. После много други *** изпратиха жените си в комбината но не всички чавета излезнаха бяли. Дано намерят момичето! Вероятно е на половин българче
133
3
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ПОДКРЕПЯМ ИДЕЯТА ЗА КАСТРАЦИЯТА НА *** НО ОЩЕ ОТ РОДИЛНИЯ ДОМ.P.S.нарочно пиша на включен Caps Lock така че спестете коментарите и минусите
132
1
 
11
 
! Отговори
НекъвХорорНекъвХел преди 10 години
Показаха ги по ТВ. Майката е или българка или *** с 50% или повече българска кръв.
131
1
 
26
 
! Отговори
ХА ХА ХА преди 10 години
***(турско) "забавление" с 5 букви-кютек
130
7
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До valya.donchevaБои не е усилие за цивилизоване на които и да е най малко ***. Ходи ги разправяй тия лъжи някъде другаде.
129
1
 
29
 
! Отговори
Джон Конър преди 10 години
Тия *** да не би да ги прави Скайнет? Виждам, че вече е направил модел, който не се различава от нормалните хора.
128
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До 132Kide moga da vidya videoto?
127
2
 
10
 
! Отговори
As преди 10 години
Niama li koi da osinovi tova krasivo dete da my dade badeshte! Gorkoto cial jivot shte se machi I sasipva ot *** nerezi!
126
2
 
9
 
! Отговори
666 преди 10 години
До бай ГенчоЦветелин Кънчев изобщо не е осиновяван от никой. Имаше си родители и при това много свестни хора, но за съжаление починаха и двамата. Майка му се казваше Гунка, а баща му Цано. Ако отидете в гр. Златица и попитате всеки човек на средна възраст, който познаваше родителите му ще ви каже, че баща му работеше в рудника, а майка му беше дълги години гл.счетоводител на Общината. Преди това работеха и двамата във фабрика "Й.Николова. Това са пълни измислици на Цв. Кънчев за да е вървежен
125
5
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
докато осмислите колко е прав батко ви Путин, българите ще бъдат насилвано малцинство в собствената си държава, където *** са изградили стабилна и силна еничарска мрежа
124
3
 
48
 
! Отговори
до 106 преди 10 години
Гледах видеото. Майката също е толкова бяла, а имаше и други снимки. Бяло си е момичето. Просто вече *** ни превземат демографски, но за наш късмет българският ген може пък и да се окаже по-силен що се отнася до външния вид. А дано да надделее и за културата и всичко ще си е наред
123
1
 
37
 
! Отговори
бай Генчо преди 10 години
Оффф, голямо чудене. Ами много *** ,,простутират", а една част нарочно ражда по-бели, за да може по-лесно да се проси, да се прежобва, да се продаде. Живея в смесен квартал и доста *** имат много български черти, ако не знаех, че са и аз нямаше да повярвам. Това момиче на снимката може да е 1/2 или 3/4 българка и най-вероятно е така, но разбира се *** по душа, защото средата е много важна. Може и да е осиновена, ама тези са бедни, например Цветелин К. е чист българин, но осиновен от
122
1
 
66
 
! Отговори
Хинтеграсия преди 10 години
Толкова е лесно да се реши *** проблем. По една лопата и на къра, магистрали има за строене, огради за боядисване, канали и шахти за копане. Има достатъчно физическа работа за ниско образовани маймуни, която могат да вършат под дулото на калашника, и няма да се сещат да се множат като плъхове. А ние само ги хрантутиме и търпим битова престъпност. За всякакви престъпления не в затвора да си почиват а обществено полезен труд.
121
2
 
76
 
! Отговори
Мей-мей преди 10 години
До НесъгласенКолкото и да не обичам диктатурата,Путин е напълно прав.Малцинствата се нуждаят от държавата в която живеят ,а не тя от тях.закона е за всички,но за *** не се прилага.Ипрестанете с това измислено име "ром"Дори в Индия ги наричат "***"
120
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Не прилича на ***, това е като пропаганда че индийците са финландци. Съгласен съм със 126 че е отвлечена като малка от ***.
119
9
 
25
 
! Отговори
българи преди 10 години
Българи, признавам Ви го. Заради *** не Ви пускат в Шенген. Нито някога ще Ви пуснат.Иначе ще си плащате Европейски данъци, ще спазвате европейски закони и т.н. Всичко отрицателно за сметка на българите, а положителните неща са за истинските европейци. Никога България няма да влезе в ЕС. Никога!!! И нещата ще стават още по-зле, защото *** се множат като зайци. Никой не пита другия искаш ли? Директно вкарва и прави дете. Дори в езика им няма дума за любов.
118
4
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Като гледам, не ми прилича на ромка, може още като бебе да са я отвлекли и така да е орисана да я отвличат цял живот.
117
22
 
8
 
! Отговори
Shop преди 10 години
До голям държавникВ Русия живеят руснаци.--------------- Първо, превода е неточен. Има разлика между "русский" и "россиянин". Второ, ако беше малцинство в Русия, нямаше да ти е толкова весело. А междувпрочем, щом толкова ви харесва кремълското джидже, що се не преместите в тая прекрасна страна и не му станете поданици?