18-годишна от социален дом в неизвестност, скочила от мост

Издирват момичето от Роман с водолази
12
18-годишна от социален дом в неизвестност, скочила от мост
Снимка: архив, БулФото

18-годишно момиче от социалния дом в Роман е в неизвестност от вчера следобед. По информация от полицията девойката е скочила от мост в река Искър, съобщи bTV.

Деница живее в едно от защитените жилища в Роман. Има семейство, което обаче не може да се грижи за нея. До последно вчера е била на училище, разказват съучениците й от 12 клас на романската гимназия.

После девойката е била видяна из града с майка си, след което са се разделили. Малко преди три часа местен рибар я видял да скача от моста при входа на града, опитал се да помогне, но без успех.

Все още няма яснота за живота на девойката, тъй като същинската спасителна операция по издирването й ще започне едва днес, когато се очакват водолази от Пловдив.

По случая е образувано досъдебно производство. Повече подробности се очакват днес. Предстои проверка и в социалната институция, в която е било настанено момичето.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
6
 
! Отговори
Аз съм от Роман преди 10 години
Този град се превръща в град призрак. Намира се в северозападна България там бедността е потресаваща . Българската част от населението е предимно над 60 г. децата им са или в София или в Чужбина . За сметка на това *** етнос процъфтява всички *** са "инвалиди,самотни маики,многодетни и т.н."получават всякакви видове пенсий, енергийни помощи и никои от тях не работи .Кмет е Краси "килото"легендарен ПИЯНИЦА но е от БСП .Брат му е Мими Колеца всички обществени поръчки ги прави тои крадене
6
2
 
4
 
! Отговори
Цветан Караилиев преди 10 години
До Пешо С Можеше да има и по-*** коментар,но аз не се досещам за такъв
5
5
 
7
 
! Отговори
Един българин преди 10 години
Сигурно пак ГЕРБ са им виновни !
4
0
 
25
 
! Отговори
Рали1 преди 10 години
Не става въпрос за отдалечено населено място или някоя махала горе в планината.Град,намиращ се между още два града-Мездра и Червен бряг и на около час от други големи градове Плевен и Враца !Толкова ли не е имало КОЙ да помогне,доколкото разбрах от новините и участъка на реката ,който трябва да се претърси не е голям ???!!!Поредната безотговорност и БЕЗРАЗЛИЧИЕ !
3
0
 
19
 
! Отговори
stef4i преди 10 години
Навремена намеса както винаги.....
2
0
 
42
 
! Отговори
зяпнал преди 10 години
"Все още няма яснота за живота на девойката, тъй като същинската спасителна операция по издирването й ще започне едва днес, когато се очакват водолази от Пловдив."А защо не направо другата седмица?????
1
3
 
59
 
! Отговори
? преди 10 години
значи скочила, видял я рибар , не могъл да и помогне и спасителната акция почва на другия ден ... ми кво да кажа- баси мръсната гадна държава пълна с офце които търпят