Смут и край Димово: Пияни роми нападат младежи

Мургавите ни събратя бутали и щипали момичета
Обновена: 20 юли 2015 14:05 | 20 юли 2015 12:07,
244
Смут и край Димово: Пияни роми нападат младежи
Снимка: архив Булфото

Пияни роми нападнаха група младежи в димовското село Гара Орешец. Те дърпали и щипали момичетата, направили и опит за изнасилване. За това разказа пред "Фокус" кметският наместник на селото Костадин Филипов.

Още по темата
Той сподели, че нашествието на ромите от съседното село Медовница вече станало непоносимо.

"Снощи група наши младежи седяли и си говорели в градинката в центъра на селото. Децата са българчета, учат във Видин. Група роми, видимо в нетрезво състояние, пристигнали и започнали да нападат българските младежи. Започнали да дърпат, да щипят и да бият момичетата. Дори имало опит за изнасилване", разказа кметският наместник.

Той уведомил органите на реда и е в очакване те да пристигнат на място. "При мен дойдоха родителите на децата да се оплачат. Аз лично видях как са посинени момичетата. Подал съм оплакване до всички институции, но ми се струва, че ефект няма. Идват полицаите, съставят предупредителен протокол и си тръгват", каза Костадин Филипов.

Кметският наместник обясни и че хората от село Гара Орешец вече се страхуват дори за живота си. Те биват изнудвани от ромите да купуват стоки, които им се предлагат като отправят открити заплахи към жителите на населеното място.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


244
Още по темата: Видинмладежироми
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
1
 
66
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Бъчварова, развържете ръцете на полицията!!!
20
39
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ами той и Орешарски тегли 10 млрд и си гледа кефа, нали?
19
2
 
75
 
! Отговори
ХРИСТО АНГЕЛОВ преди 8 години
ЗАЩО ИЗОБЩО ИЗБИРАМЕ ПАРЛАМЕНТ И ТЕМ ПОДОБНИТЕ ХАЙДУЦИ . НАБЛИЖАВАТ ИЗБОРИ И В ГЪРМЕН НЯМА ДА СЪБОРЯТ НЕЗАКОННОТО СТРОИТЕЛСТВО . АБЕ ВАШАТА МАМКА ПРОДАЖНА -ДАВАТЕ ЛИ СИ СМЕТКА ,ЧЕ СМЕ НА ПРЕДЕЛА НА ТОЛЕРАНТНОСТА И ТЪРПИМОСТА
18
2
 
66
 
! Отговори
Баси Държавата преди 8 години
Къде е г-н *** в тая ситуация да си защити народа дето го избира и му плаща данъците......С тия евроценности ще ни затрият държавата.Сега да беше оная държава от преди 89-та да вдигне едно поделение от вътрешни войски и да ги изравнят с земятаЗАГИВАМЕ ЕЙ..................
17
5
 
66
 
! Отговори
ех гласове на вятъра преди 8 години
Гласувахме за ГЕРБ и какво?Теглят си хората 16 милиарда,гледат си кефа и далаверата,тока ще вдигат и т.н.,а за народа никой на практика не мисли.Само приказки,обещания,а на практика почти нищо.Всеки да се спасява кой както може.А проблемите все повече и повече се трупат...
16
4
 
38
 
! Отговори
Узунов преди 8 години
Трябва да бъдем толерасти. Това е положението
15
1
 
61
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Сами ще берем плодовете на толерантността си...
14
15
 
1
 
! Отговори
Светли преди 8 години
До КККНе пиши глупости! Това не е от днес!!
13
14
 
73
 
! Отговори
Искахте Бойко преди 8 години
Това е ГЕРБ - разруха и унищожаване на България. Ако българите бяха тръгнали да си търсят правата, Тиквата щеше да прати жандармерия. Когато на центъра на селото развилнялата се пасмина прави опит за изнасилване... жандармерия няма.ПОМНЕТЕ, БЪЛГАРИ ! И НА ИЗБОРИТЕ ПОКАЖЕТЕ КАКВО МИСЛИТЕ !
12
1
 
89
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Само десетина годинки още и в България ще стане невъзможно да се живее. По малките населени места тия са вече мнозинство, скоро и по градовете.
11
4
 
86
 
! Отговори
ККК преди 8 години
Опит за изнасилване ...добре че само опит било но това опипване биене на момичета ограбвания и т.н. чакайте бре ...това ми напомня за историята и филмите като под турско робство !?!? Така техните деяния не са били наказвани ! И данъците били големи както сега тока и парното са скъпи ! Къде е разликата ? Герб и ДПС поробват българина .....ще го докарат до просешка тояга да няма гордост и самочувствие да надига глава ! Това е целта на мизерията , не че нямало пари ! За ромите има за българите не?
10
1
 
51
 
! Отговори
БХК преди 8 години
Това са долни инсинуации!Българските подстрекатели на конфликта да се интернират в изправителни училища, а ромите да се наградят се безплатни премии от по 2000 лева на калпак!Така е честно!
9
2
 
80
 
! Отговори
ХХХ преди 8 години
Бойко защо мълчиш тикво страхлива и ? Това е твоя електорат на теб и на партньорите ти от ДПС ! Стига сте им давали превилегии по неписан закон ! Ще стане страшно ако се събуди заспалия български лъв !
8
5
 
60
 
! Отговори
Реалист преди 8 години
Докато народът търпи и съучаства на българоубийците от ПП ГРОБ и деформираните им партньори, така ще бъде!
7
0
 
81
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Докога?! Какво трябва да стане, че тия в Парламента да се събудят и да видят, че нещата много скоро ще излязат извън контрол!
6
2
 
81
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Нещата вече излизат от контрол.
5
3
 
78
 
! Отговори
BGN преди 8 години
Едно изказване не съм чул на КРАЛЯ СЛЪНЦЕ, освен когато ни продупреди да не сме си запалили килимчето и да ТЪРПИМ !!!
4
1
 
69
 
! Отговори
BGN преди 8 години
До сега толкоз не се се разпускали, то повсеместно е така!!Властта ги варди и ...............................
3
2
 
83
 
! Отговори
Курбалай преди 8 години
"Пияни роми нападнаха група младежи в димовското село Гара Орешец. Те дърпали и щипали момичетата." И забележете, че според днес беге, това е просто "смут".
2
2
 
77
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Какви събратя са тия?!