Тотев ликува: Победата ми в Пловдив е сладка!

Кметът отбеляза, че вторият мандат в града под тепетата е рядкост
2 ное 2015 09:10,
39
Тотев ликува: Победата ми в Пловдив е сладка!
Снимка: Булфото, ахрив

Победата с един глас е победа – сладка е. Tя е потвърждение на направеното през последните 4 години, коментира пред bTV преизбраният за кмет на Пловдив Иван Тотев.

При обработени 99.99% от протоколите той води с 1502 гласа пред Славчо Атанасов – т.е. кандидатът на ГЕРБ взема 50.78%.

Тотев отбеляза, че в Пловдив е рядкост градоначалникът да повтори мандата. "Обикновено са по един, така че аз се радвам, че имаме възможност да продължим всичко, което започна", заяви Тотев.

Още по темата

Той призна, че активността под тепетата е била ниска. По думите му това може да се дължи на "едно усещане, че всичко е наред – в средите, в които агитирахме, беше ясно, че ГЕРБ ще спечели".

Освен това Иван Тотев отбеляза, че голямата политическа подкрепа от други партии не се е трансформирала в по-висок резултат за него спрямо първия тур.

По отношение на промените, които ще се случат в Пловдивската община, кметът посочи, че заради статута на Европейска столица на културата 2019 ще има промени в администрацията.

"Не можем да говорим за политически пазарлъци, по-скоро ще говорим за политики", категоричен беше той.

Според него няма нищо съмнително в малкото гласове от ромските махали.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


39
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
1
 
5
 
! Отговори
Shark преди 8 години
напротив, победата му не е никак сладка, и силно се надявам това да са само думи за пред журналистите, а в действителност да си даде сметка Тотев как стана точно кмет. С малко над 50% от няма и 30% гласували пловдивчани. Да се запита Тотев на кого всъщност е кмет и защо беше толкова ниска активноста. Дали защото хората са били сигурни, или защото не го искат?! Да си даде сметка, че ако срещу него беше друг а не Славчо, той нямаше да е кмет повече.
31
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Не сладка, а купена.
30
1
 
5
 
! Отговори
Гай Баньо Ориджинал преди 8 години
До Анонимен2Що?Ти да не би да можа да намериш по-умен?Ако си намерил посочи го.Цяла България ще разбере...
29
8
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
В България сме, като в Северна Корея, всичко е диктатура на ГЕРБ и неговите разсейки, ние си мислим, че гласуваме, но нещата са предварително решени и напечатани. Всички големи градове са под тяхно управление. Добре дошли в новия комунизъм, жалко че тогава хората все пак са имали надежди и бъдещето им е изглеждало светло, сега виждам все повече крадене на фона на изоставени обещания. В България няма политика. Има ракови партии - това е!
28
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Поздрави за всички ***.Всичкото вадене на очи по нощите, безсънни нощи и напъване до насиране по форумите не са отишли зян. Отвратихте и малкото останали привърженици.
27
8
 
14
 
! Отговори
kokospa преди 8 години
другари боли ли?А боли ли?Колкото и да скачате-Борисов в момента няма алтернатива.***,суетен,самохвалко да така е !Но няма алтернатива.
26
4
 
25
 
! Отговори
Мамин преди 8 години
Какво се косите бе,сладка е победата,дори и с един глас,сега ще довърша и втория хотел зад общината и къщата на мама на село я елате да видите ,до никъде не съм я докарал още,сега след втория мандат всичко ще е наред,***.
25
10
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Културната столица на Европа с най-тъпият кмет
24
4
 
15
 
! Отговори
От 22 преди 8 години
До ГЕРБНе обиждай калинко, първо проверявай после приказвай. Червени няма от 25 години има червени рожбички, калинки и слуги - ГЕРБ, БСП, РБ, ДПС, АТАКА и т.н. Може мен да ме пишеш към графа други, българофили. Няма какво да ти се обяснява, няма смисъл не поемаш правилно.
23
1
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Този от снимката не беше ли, оня който даваше античния театър за частни партита на приятелите си от бизнеса ? Оказа се недосегаемо протеже на мафията и монопола.Населението на столипеново срещу дребна комбина го остви пак на власт. Обещанието да не пипа незаконните деяния на гласоподавателите свърши голяма работа
22
1
 
21
 
! Отговори
преди 8 години
Те хората ако го искаха, щяха да го подкрепят още на първия тур. И 100 политически субекта да го подкрепят, когато хората от тези политически субекти не го припознават, той няма да има повече гласове. ГЕРБ спечели. 17% от пловдивчани гласуваха за Тотев /твърдото партийно ядро/.
21
20
 
6
 
! Отговори
gerbist-evroatlantis преди 8 години
До Анонимен 22Победата си е победа, важното е че имаме волята да управляваме и народа ни подкрепя.
20
7
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Е айде честито, Столипиново те избраха в последния момент. Много интересна беше повишената избирателна активност след 17:00ч., след като вота беше на кантар.Няма смисъл да се коментира повече, все пак властта си е власт и парите пари.
19
9
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Главният фалшификатор на изборите в републиката спечели с голяма клизма в Пловдив
18
3
 
25
 
! Отговори
реалист преди 8 години
при всичките зулуми които извърши тоя мазник, да продължаваш да го предлагаш за кме, това говори за сериозна девалвация на т.нар. мажоритарен вот. Снимаш някого на плакат до Бойко Борисов , пишеш отдолу "видими резултати за...." и айде електората, като някакво стадо овце, тръгва да гласува за него.. Срамно и обидно
17
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
В Пазарджик ГЕРБ сложили за кандидат кмет някакъв Хазартен Бос , бинго , казина - съдружник на бореца Джамов.. И хората отново гласуваха за стария крадлив кмет Тодор Попов.. Избраха по-малкото зло
16
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
до 17. А гроздето как е на вкус?
15
12
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
От всички нагли крадливи гербери тоя е най-***. Преди години го показаха как съветва герберите да флашифицират изборите, на тия избори хванаха негова слугиня в СИК в Пловдив да подправя изборните протоколи ... Но трябва да се отбележи, че може и да е ***, но когато съдебната система е част от мафията ГЕРБ, всяко престъпление на управник може да отмине ненаказано.
14
9
 
5
 
! Отговори
Хризантема преди 8 години
До 13, 14 и 15 и разни следващи. И на вас ли вълната ви пречи?
13
13
 
40
 
! Отговори
на тате преди 8 години
Маминия бил спечелил ..С клизма и мошеничество!