25-годишен изнасилва и краде от баби, на свобода е

Срещу Людмил има десетки жалби, лежал е и в затвора
7 мар 2016 10:22,
40
25-годишен изнасилва и краде от баби, на свобода е
Снимка: архив, Bulphoto

25-годишен рецидивист тормози възрастни жени в Монтанско. Последната му жертва е изнасилена и пребита в село Буковец, община Брусарци.

Според полицията в Лом срещу мъжа – Людмил, има 19 заявителски материала за кражби, за част от които е бил в затвора. През 2014 г. срещу него е приключило досъдебно производство за друго изнасилване в същото село. То е изпратено в прокуратурата с мнение за съд. Делото обаче не е придвижено, а извършителят е на свобода.

Последното му престъпление е извършено в началото на март. Пострадалата е 66-годишната Горанка. Мъжът влязъл през задния двор, счупил стъклото на стаята и нахлул при жертвата, ударил я, зашеметил я и я насилил.

След което избягал пак през прозореца, като я заплашил да не го издава. Жената не е могла да потърси помощ, защото извършителят е спрял тока, като е счупил елтаблото.

Марина, дъщерята на Горанка, която живее във Виена, разбрала за случая от пресата, защото част от медиите са публикували имената жертвата и на селото.

"Разбирам, че майка ми е третата възрастна жена, която този Людмил изнасилва и пребива. Този Людмил има доказано престъпление, което е стигнало до съд, защо той е на свобода? Кой е отговорен той и подобни на него да са на свобода", попита Марина пред bTV.

Людмил е Брусарци, а в Буковец живее от 7 – 8 години, гледал е животни. Жителите на селото ще правят подписка, за да го изселят. За него казват, че краде, агресивен и избухлив е и трябва да бъде осъден по най-бързия начин.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


40
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
1
 
13
 
! Отговори
xax преди 8 години
Полицията като не прави нищо, тея баби родници, внуци нещо нямат ли? Все 2-3 човека могат да се съберат.
7
0
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Следва убийство, за което пак ще му се размине. Нашите безочливи политици продължават да си пърхат по върховете и не ги интересува нищо. Колко престъпления е навъртял човекоподобния и прокуратурата не взема мерки.
6
16
 
1
 
! Отговори
Людмил преди 8 години
Голяма работа! Те бабите са излишни.
5
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
KADE E PRAZNATA TIKVA DA SE IZKAZHE KOLKO E HUBAV ZHIVOTA V BALGARIA I KAK BUCHVAROVA SE SPRAVI S PRESTAPNOSTA
4
1
 
11
 
! Отговори
Емил Николаев преди 8 години
Баба Куневица и нейните"роднини" го очакват с нетърпение!....
3
0
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Провежда се откровено е-тническо прочистване на българите по селата, със спомагателството на целия административен апарат и техните гласоподаватели
2
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Не е швед, финландец е. Тези ги защитават от Хелзинки.
1
1
 
30
 
! Отговори
zeus преди 8 години
Не, няма нужда да уточнявате, че е швед, сещаме се сами, а и не е политически коректно и насажда "омраза" една такава информация. Нека краде и насилва, важното е после и той, и другите от етноса да гласуват за Партията.