Мъж блъсна на заден възрастна жена в Сопот, тя почина

Пробите за алкохол и дрога са отрицателни
4 юни 2024 19:38, Стела Стоянова
11
Мъж блъсна на заден възрастна жена в Сопот, тя почина
Снимка БГНЕС, архив

Поредна катастрофа, но този път с жертва, разтърси Сопот, след като кола на заден ход блъсна 78-годишна пенсионерка. Инцидентът е станал днес към 11,30 часа на кръстовище в градчето. Лек автомобил "Сузуки" е ударил пешеходката.

Пострадалата е била транспортирана в пловдивска болница, откъдето по-късно е постъпила информация, че е издъхнала, тъй като травмите й били несъвместими с живота.

Колата управлявал мъж на 56 години. Пробите му за употреба на алкохол и наркотични вещества са отрицателни. С полицейска заповед е задържан за едно денонощие. Работата по изясняване на всички факти и обстоятелства около катастрофата продължава.

Това е поредният инцидент в града на Вазов, след като на 7 май 15-годишната Никол Радуйчева беше блъсната на път за училище от 18-годишна шофьорка с един месец стаж зад волана. Момичето още е в болница, пише "24 часа".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от Страната
Един и същи хотелиер откри и втория дрон край Тюленово
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
И бащите им блъскаха и убиваха хора на заден ход, но от тяхно време до сега не са взети елементарни мерки за звуков сигнал за да се предотврати убийството на хора по този начин!
9
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Тия младите не се научиха да карат, като бащите си
8
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Преди няколко дни си вървях най-спокойно по тротоара и изведнъж чух някакъв странен звук. Огледах се и видях, че автомобил, който беше паркирал иска да излвзе и даде заден ход. Аз разбира се веднага се спрях и се разминахме без инцидент. Това не е в БГ.
7
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Да здължат всички автомобили да имат звукова сигнализация , когато дават заден ход!
6
10
 
2
 
! Отговори
Не гледат преди 3 седмици
Дъртите вам пири
5
1
 
4
 
! Отговори
Блъснати на заденХод преди 3 седмици
Веднъж вече ви разказах, че познавам двама човека, пострадали по този начин, при това единият от тях беше блъснат от автомобил, качен на тротоара. Другият човек пострада, минавайки между две коли, паркирани правилно до тротоара, но точно пред входа на сградата, в която той живее. В момента, когато понечил да се качи на тротоара, едната кола рязко потеглила на заден ход. Той се отърва със счупен крак, но човека, пострадал при другия инцидент имаше много повече фрактури, някои от тях с усложнения.
4
0
 
5
 
! Отговори
Подобно нещо стана преди 3 седмици
посред бял ден пред очите ми преди повече от 10 години, на малкия паркинг при магазин "Фантастико" в ж.к. "Изток" (София). Дребна на ръст бабичка си броеше в шепа стотинките, когато един от няколкото автомобила, спрени на паркинга изрева и рязко даде на заден ход. Слава Богу, бабата не беше непосредствено зад него, имаше разстояние и той я подбутна само толкова, колкото да залитне. Аз се разкрещях по него, но шофиращият рязко потегли напред и дори не се обърна да види дали не е направил беля.
3
1
 
9
 
! Отговори
АзъКанъАзъ7112136860 преди 3 седмици
Това вече е за затвор,защото бедната женица не е пълзяла,а има странични огледала ,следователно става дума за УМИШЛЕНО УБИЙСТВО! Явно на някой ром му в харесал имота й.
2
15
 
1
 
! Отговори
Зозо преди 3 седмици
Те тези дрътите комунисти са супер нахални. Нито виждат, нито чуват, вървят като робокопи - безсмъртни. Пресичат където им е кеф... Ай сиктир!!! Да мре...
1
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
моя братовчедка така пострада, той на заден, тя с гръб към колата и счупен крак