Лудост: Джигит кара с над 230 км/ч в тунел "Железница"

Мъжът дори се похвалил в социалните мрежи
22 юли 2024 09:36, Александър Попов
161
Лудост: Джигит кара с над 230 км/ч в тунел "Железница"
Кадър: Нова тв

Роден джигит се похвали в социалните мрежи как "лети" с над 230 км/ч в тунела "Железница", където ограничението е 80 км/ч. В него има над 100 камери, но нито една от тях не засича скорост.

Шофьорът видимо се прави на пилот от Формула 1, за да впечатли жена до себе си.

„Влиза в тунела с 220-230 км/ч. Към средата се забелязва, че черен джип го изпреварва вътре, но явно с по-ниска скорост, защото на шофьора, който е заснел клипа, му се налага да намали до 180 км/ч. След това пак ускорява до 250 км/ч. При такава скорост много лоши неща могат да се случат. За части от секундата, ако се промени траекторията на автомобила, може да станат тежки катастрофи, с много жертви”, заяви пред Нова тв Георги Бързаков от Националната асоциация за квалификация на шофьорите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


161
Още по темата: джигиттунел железница
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
39
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Тракторист Комбайнер Какво е това джигит .......... чалгар с руско знаменце.
38
0
 
25
 
! Отговори
!!!! преди 1 месец
Чудя се... всички мерки... как влияят на подобни индивиди? Щот до сега се вижда, че "мерките" тормозят онези, които и без друго са съвестни. Глоби за 5 км над позволеното :) В Айтос има дори камера, която "снима" за точно 1 км над позволеното... Катастрофите не намаляха; пияните и дрогираните не намаляха; убитите на пътищата не намаляха..... Каква е следващата стъпка: да конфискуват жилищата? Жалко подобие на хора стана народонаселението! И си носи теглото на тъп0тията! Така е честно!
37
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
защо думата "ПRIМАТ" е ЦЕНЗУРИРАНА, знаете ли друга дума която да е "по-интелигентна" от нея ? На умници или искате да ви оприличаваме, е няма как да стане това, вие сте и ще си останете същите недодялани както каза Тиквата "МИSИРКИ" ! Този карач какъв да е ако не е пRiмат и всички които му се радват тук ?
36
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
С това "джигит" обиждаме истинските кавказки ездачи на коне----Същите прoстaци.
35
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Шофера на черният джип не го коментирате, а той е изпреварил видиота.
34
0
 
6
 
! Отговори
339 преди 1 месец
С това "джигит" обиждаме истинските кавказки ездачи на коне.Не мога да свикна,хайде-с думата"на терен" за щяло и нещяло вече свикваме.
33
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Обвинението трябва да е само едно - Тероризъм. Обяснението е просто, според ИДИЛ и други колата е перфектна за тероризъм. С кола спокойно може да убиеш поне 10 човека, може и доста повече. Умишлено или не, няма никакво значение. Ако беше станало нещо, това е Тероризъм към собствения ти народ! В САЩ, дето толкова драпате за тероризъм може и доживот да се лежи
32
0
 
28
 
! Отговори
Камери има преди 1 месец
Но не засичат скорост. Защо...защото не е изгодно на корумпираната политическа класа която е превзела държавата
31
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Над 100 камери които не работятевала
30
0
 
21
 
! Отговори
Ивза преди 1 месец
На тоя и, д и о, т с малко ум книжката до живот,колата на кубче ламарини и 5 години да чисти около магистралата.Управия с такива само така.Може и да му се лепне обвинение за опит за убийство..
29
0
 
27
 
! Отговори
Жалко преди 1 месец
200 вдига всяка десетгодишна бангия вече. Много жалко за пичча, че няма с какво друго да впечатли и смята, че това е голяма работа. Явно в кревата е зле, а и горе като няма никой. Отделно тази щом е с него, също е доста осакатена ментално, горката. За съжаление са такива хора, но дано не нараняват други.
28
1
 
5
 
! Отговори
Тракторист Комбайнер преди 1 месец
Какво е това джигит
27
0
 
17
 
! Отговори
Ето защо сме преди 1 месец
бедни и България е най-бедна, защото преобладават изключително просsти същества като това под N 17 тук ! То oще дори не е разбрало за какво носи тази "чутура" над раменете си, за пазене на равновесие или за да наподобява на *** и няма да може никога да разбере ?
26
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ама после ревете, че новите коли задължително ще са с ограничители, дрегери и не знам какви още задължителни екстри против малумници. Хем искате наказания за джигитите, хем ако може вас лично да не ви закачат. Ви таковам у селското народче жалко.
25
9
 
9
 
! Отговори
Бай Иван преди 1 месец
Продуктите на демокрацията в действие ;)
24
8
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
16 и 17, ЛГБТ гласоподаватели от ППДБ се обадиха. Преди си мълчаха, редяха кашони, дялкаха камъни на слънцето и псуваха другите че не ги вкарали в схемите. Сега обаче получиха грантове, вкараха ги в играта и пишат гордо по форуми. Дават акъл на хората и учат на ценности обществото. Браво!
23
0
 
22
 
! Отговори
Ганя преди 1 месец
Българина си е п.р.и.м.и.т.ивно същество. Само от началото н амесеца са загинали 38 души, а колко още са ранени, но на него не му пука. Да не забравяме, че 100к гласуваха за онези великите.! То не случайно този "народ" е на изчезване. Да идва друг народ и да се свършва!
22
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Жалко, можеше 2-3-4 безполезни амеби по-малко. Пожелавам им повече успех в следващия трип до отвъдното.
21
0
 
34
 
! Отговори
А преди 1 месец
Щом с друго не може да впечатли жена( кифла де)?
20
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Не е без значение и факта, че и жените са виновни! Масово младите жени харесват такива калпазани, позьори, батки, бабаити и се възхищават на такива простотии! Въобще "Карай бясно на червено, направи за мене нещо откачено.....!" Колко хора загинаха заради такива изпълнения? Сега този да го пратят да помага на пожарникарите, там да изразходва енергия....