Лудост: Джигит кара с над 230 км/ч в тунел "Железница"

Мъжът дори се похвалил в социалните мрежи
22 юли 2024 09:36, Александър Попов
161
Лудост: Джигит кара с над 230 км/ч в тунел "Железница"
Кадър: Нова тв

Роден джигит се похвали в социалните мрежи как "лети" с над 230 км/ч в тунела "Железница", където ограничението е 80 км/ч. В него има над 100 камери, но нито една от тях не засича скорост.

Шофьорът видимо се прави на пилот от Формула 1, за да впечатли жена до себе си.

„Влиза в тунела с 220-230 км/ч. Към средата се забелязва, че черен джип го изпреварва вътре, но явно с по-ниска скорост, защото на шофьора, който е заснел клипа, му се налага да намали до 180 км/ч. След това пак ускорява до 250 км/ч. При такава скорост много лоши неща могат да се случат. За части от секундата, ако се промени траекторията на автомобила, може да станат тежки катастрофи, с много жертви”, заяви пред Нова тв Георги Бързаков от Националната асоциация за квалификация на шофьорите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


161
Още по темата: джигиттунел железница
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
59
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Да сложат гърбици в тунела и да намалят скоростта на 60 км, с на магистралите на 120 км, като не могат да карат нормално къртене и да се изплащат бмв-тата
58
0
 
18
 
! Отговори
Пълен разпад преди 1 месец
Май ще се стигне до там, че хората ще започнат да стрелят, като самотбрана срещу такива, а бг право раздавателнта система след това ще я чакаме да отсъди;)
57
0
 
5
 
! Отговори
test test преди 1 месец
Да посадят и там вековни дървета
56
31
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Нищо интересно. Бързото каране не е забранено, когато пътят го позволява! То просто е платено. Иначе е абсурд тази скорост в тунел, това е престъпление. Иначе на празна магистрала- никакви проблеми. Относно дъртия Бенз- подобни ги правя смешни със семейното комби 780 коня. Златен талон имам. Но карам бързо- факт. Не го крия.
55
0
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Защо не го изловиха с петстин конювите баварски дракстери? Нали затова им ги купиха.
54
7
 
18
 
! Отговори
Ивелин Михайлов преди 1 месец
Величие внесе законопроект за отнемане на мпс, ако има превишаване на ограниченията с над 100км/ч
53
2
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Жалко, че не се е размазал някъде..
52
0
 
13
 
! Отговори
... преди 1 месец
ми оказа се, че в *** с добро НЕ може! видя се нагледно и прегледно! трепеш по пътя 5-6-7 човека, дори и книжка нямаш и караш надрусан и пиян и накрая ти дават награда! Това. е реалността в БГ!
51
2
 
16
 
! Отговори
Булгар преди 1 месец
Естествен подбор !Булгарикус Тъпоглавикус. В Швейцария преди глобиха швед, който беше жулил неква пистарка с 290 при 120 ограничение с над 1 милион франка..А този нашия гъзар дали някой ще го отрази въобще?
50
2
 
25
 
! Отговори
Лелее преди 1 месец
Бях в Европа един месец. Вчера се върнАх и още на летището ме удари тухла в главата. За гледките, случките и дблте след него не ми се говори. Ужас.Как може да живеем в такава ***, бе хора.
49
24
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Тази статия е писана от някой, който кара Лада!
48
16
 
2
 
! Отговори
Психиатър преди 1 месец
Тази статия е писана от някой бавен!
47
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Реалист, хахаха ще получи глоба колкото другите такива получиха. Видеото нищо не доказва пред справедливия БГ съд и тоя го знае много добре. Такива и катеричоците не могат да ги острижат, докато изпълзят от стоянката, тоя вече ще е на 5 км.
46
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
В София има една камера но вчера я нямаше а и преди не работеше, но иначе нови БМВта и рев за заплати.
45
2
 
16
 
! Отговори
Хахаххахаххаха преди 1 месец
До Българин, мерки и сега има :) Проблемът е, че не работят! Вместо да опитваме едно и също и да се надяваме на различен резултат е време да уврат кратуните и да се променят "мерките"! Време е да се изръчка системата и да се видят слабите места. Време е за ПРЕВЕНЦИ! Не за мерки! Ама като не ви стига! Ще искате още мерки! А онези търкачи на държавни столове продължават да вземат заплати, бонуси, 20 заплати при пенсиониране... и какво ли още не! ПР00СТ НАРОД! Иска мерки!
44
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Джигити напред! Всички партии в Народното Събрание са с Вас! Напред! Увеличавайте скоростта всяка минута, всеки час! Не се Бойте! Вие сте единствените Бойци на Армията по пътищата построени за без пари от народа по Бай Тошово време и за негова слава викайте: Благодарим ти Бай Тощо! Ти ни развъди по времето на Соца до неузнаваема висота и сега с благодарност за това към теб Бай Тошо, ще увеличим скоростта на лимузините до неузнаваема висота. Напред! Напред другари Напред до следваща Катастрофа!
43
0
 
17
 
! Отговори
Нане Вуте преди 1 месец
И за какво е всичката тая драсканица? Да ги похвалите и да им направите реклама ли?? Все едно последствия няма да има! Не държава , а пародия!
42
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Време е подобни статии да бъдат заглушаване с пълно мълчание. Когато липсва интерес по подобни теми, просто няма да ни занимават с тях.
41
0
 
13
 
! Отговори
Джон преди 1 месец
"ДНЕС.БГ" да наречете само "Джигит" тази амеба , която кара с такава скорост в тунела е явна липса на мозък от ваша страна. Този първобитен, освен че трябва с чук в главата да се оправи да не прави така, вие само го коментирате, че видите ли "Джигит"а направил това лошо нещо. Ама ако от такъв загинат децата ви, ще оревете орталъка, *** нещастни.
40
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ония с новите бмв-та не са ли го спрели или са праскали чeкии в храстите по това време?