Дете беше прегазено от трактор на централния плаж в Созопол

То е настанено в болница с опасност за живота
Обновена: 3 авг 2024 06:29 | 3 авг 2024 06:21, Елка Василева
83
Дете беше прегазено от трактор на централния плаж в Созопол
Снимка: архив, БГНЕС

Трактор е прегазил дете на централния плаж в Созопол, съобщи Нова тв. Инцидентът е станал снощи след 20 ч., докато машината е почиствала пясъка.

9-годишното дете е настанено в реанимацията на УМБАЛ Бургас с травми по главата и гръбначния стълб. Състоянието му е критично.

Близките на детето обясниха, че са го изпуснали от поглед за секунди. В този момент 9-годишното дете и братовчед му се опитали да се качат на машината, за да се повозят. Другото дете не е пострадало, предаде БНТ.

Лекарите се борят за живота на пострадалото дете.

От управата на плажа обясниха, че докато тракторът е почиствал, дете, оставено без надзор, се затичало след машината и се качило на платформа, където се возило за кратко, преди да стане инцидентът. След това шофьорът веднага спрял и се обадил на Спешна помощ.

Сега роднините му настояват да бъде транспортирано с хеликоптер до София. Състоянието му към момента обаче не позволява това.

Пробата за алкохол на водача е отрицателна. „Управлявал е машината отговорно и в съответствие с указанията за безопасност”, посочиха още от управата на плажа.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


83
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
72
0
 
0
 
! Отговори
Радостина преди 1 месец
До всички които пишат : мама забила муцуна в телефона ,а тати мята бири . Бе то няма лошо човек да ги прави тия работи . Стига да нямаш дете . Ето например аз ги правя тези същите неща, но съм достатъчно благоразумна да нямам деца . Един ден ако реша да имам , естествено че ще се отдам изцяло на отглеждането му и ще преустановя дейности, които ще ми пречат за това . Проблемът е че много хора решават да имат дете/деца , но и искат да продължат да водят живот на свободни хора без деца .
71
0
 
1
 
! Отговори
Дарвин преди 1 месец
Който оспорва теорията за естествен отбор да сложи минус
70
0
 
0
 
! Отговори
еха преди 1 месец
До Гиб Мелсън - ти сякаш цял живот си бил концесионер, или по-скоро тракторист ,че си толкова навътре в времевата зона за чистене на пясъка. За да ти е комфортно, може би трябва да се събира бригада от зелените и с пинсетки да почистват зрънце по зрънце. Ба...си и неадекватния коментар чуек
69
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Много неприятен инцидент. Дано се оправи детето! Напълно възможно е да няма виновен, просто лошо стечение на обстоятелствата. децата са любопитни и подобни неща са им интересни, особено на момченцата. Истина е и, че много родители, особено майки вечно са вперили поглед в проклетите телефони. Това си е заболяване.
68
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Майката е била на няколко метра зад него,тракториста гледа напред и трактора се е движил напред,а майка му си е гледала телефона най-вероятно.Жалко дано да се оправи момчето..
67
11
 
0
 
! Отговори
Българ преди 1 месец
Еми като се правят такива маневри трябва да стои някой около трактора и да следи за безопасност!
66
25
 
3
 
! Отговори
Гиб Мелсън преди 1 месец
Основната грешка е на концесионера. Пясък не се чисти след 20 часа, защото хората вече са вечеряли и са отишли на разходка. Пясъка се чисти между 18,30 и 19 ч, Тогава тракториста щеше да види какво става зад машината.По-тъмно или здрач не се чисти плаж. Освен това е пълна тъъпотия да чистиш плаж с трактор. Вдига много шум, много прахоляк. Дай на българина да прави туризъм и му гледай сеира.Муутренска държава. Знаем кои са концесионерите по българските плажове, главно оръжейни търговци и муутри
65
1
 
15
 
! Отговори
До 54 преди 1 месец
Прав/а си , в чужбина децата са възпитани и са научени да не притесняват другите. Но не си прав/а за Турция . Там ги оставят да правят каквото си искат , даже ги насърчават . Дори в Амстердам едно много шумно турско семейство не остави хората да се насладят на обиколка с лодка и като им си направи забележка се сопнаха, че това са деца и не могат да ги контролират . Ориенталски нрави . Но ние не знаем как да се държим в обществото и не учим децата си . Това трябва и в училище да се изучава.
64
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ромове ?
63
0
 
23
 
! Отговори
Реалност преди 1 месец
За жалост много от родителите си мислят, че да роди жената дете, е вече готово за трудностите в живота. Зяпат в телефоните майките, или правят лафа, татковците пият бирата и детето да е свободно да си тича на воля, това е в повечето случаи на плажа. После- хоп , белята станала и бели коси се появяват. Вчера гледах как две момиченца, на около 5-7 години, си тичаха покрай волейболното игрище, без надзор!
62
16
 
2
 
! Отговори
Teнгри кан преди 1 месец
Плажовете требе се чистят в ранните часове на деня като предварително се оглеждатз а хора. Некои ора ги бие сачмата и бичат романтика по плажната ивица, други спят там и така;))) Абе, дето и да ***, електората мре.
61
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Това не е дете на 4. Деветгодишно дете би трябвало да има някакъв мозък и инстинкти за самосъхранение. А също и късмет. Като няма... става така. Няма как да го контролираш всяка секунда, няма и нужда. Иначе на тая възраст всички момчета сме правили глупости. Просто някои си нямат и късмет.
60
19
 
2
 
! Отговори
61,62 преди 1 месец
Това, за което пишете, е не обръщане на пясъка, а търсене на изгубено. Няма как в 7 вечерта да го правиш, има туристи, пийнали туристи. В Бургас например между 6 и 7 пясъкът се почиства от служители с чували. Трябва ясно да е написано на всички езици точно в колко сутринта се обръща пясъка. Не е така, чичо Гошо има време в 9. Съжалявам. Просто съчувствам на бабата заради вашето безхаберие
59
7
 
13
 
! Отговори
Георги Илиев Митев преди 1 месец
Алчни , злобни и " безкрайно " завистливи са жителите по цялото ни Черноморие . Като добавим , че болшинството от хората, които населяват Република България и са от български произход са със " селски и патриархален" манталитети получаваме много точна информация за бъдещите им прояви. В големите градове това е очевидно след като в почти всички блокове има всекидневни саморазправи дори без основание.
58
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Жалко, просто детето не случило с родители. Отглеждането на дете е голяма отговорност. Трябва възпитание и контрол непрекъснато, но тогава родителите как ще си правят кефа и ще качват снимки от плажа във фейса.
57
2
 
25
 
! Отговори
До алоу преди 1 месец
Това че си *** и не си стъпвал в Созопол е ясно. Плажът се чисти винаги след 18 часа. Почти няма хора. Трябва да си слоаабоумен ииидиот, за да ти се случи това. Самото тракторче се вижда от двеста метра поне. Нарочно трябва да бягаш по него, да си нагъл и да се катериш, за да ти се случи това. Но бабата явно водката й я била по-важна. А....колкото до детето. Ще стане мъж и та 20 пак ще се държи така. Най-много да убие някой с кола и да ревете тук. Те тия убииците и те са били деца някога.
56
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Анонимен 65 Не знам дали навсякъде е така. Отдавна вече не ходя на нашето черноморие. Но си спомням, че по-рано са чистили и подравнявали плажа късно следобед, по-точно рано привечер, около 19.00 ч., когато е все още светло. Операторът често спираше и проверяваше в онази част на машината, в която се събират отпадъците. Търсеше стотинки, бижута или други ценни дребни предмети.
55
26
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Алоу плажа ме се чисти с трактор в 9 вечерта, а в 5 сутринта. Даже и някой да си е загубил годежен пръстен за десет хиляди. Има табели, на които пише , в 5 сутринта се чисти плажът с тежка техника! Някъде оказано ли е това в Созопол. Какво е виновна бабата!!!! Не се научиха на туризъм тези хора
54
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Обаче се оказва, че не са бхаратци. Детето било от Пловдив, майка му била лекар. Така съобщава друг сайт.
53
1
 
11
 
! Отговори
? преди 1 месец
То какво да кажеш. Диагнозата е тежка. Оня ден една заключила и зарязала две деца с жена с множествена склероза в апартамент, в който избухнал пожар. Добре че пожарната е дошла на време. Днес това. Утре друго. Това са евро ягодоберачите, успели европейци. Често си е диагноза.