Дете беше прегазено от трактор на централния плаж в Созопол

То е настанено в болница с опасност за живота
Обновена: 3 авг 2024 06:29 | 3 авг 2024 06:21, Елка Василева
83
Дете беше прегазено от трактор на централния плаж в Созопол
Снимка: архив, БГНЕС

Трактор е прегазил дете на централния плаж в Созопол, съобщи Нова тв. Инцидентът е станал снощи след 20 ч., докато машината е почиствала пясъка.

9-годишното дете е настанено в реанимацията на УМБАЛ Бургас с травми по главата и гръбначния стълб. Състоянието му е критично.

Близките на детето обясниха, че са го изпуснали от поглед за секунди. В този момент 9-годишното дете и братовчед му се опитали да се качат на машината, за да се повозят. Другото дете не е пострадало, предаде БНТ.

Лекарите се борят за живота на пострадалото дете.

От управата на плажа обясниха, че докато тракторът е почиствал, дете, оставено без надзор, се затичало след машината и се качило на платформа, където се возило за кратко, преди да стане инцидентът. След това шофьорът веднага спрял и се обадил на Спешна помощ.

Сега роднините му настояват да бъде транспортирано с хеликоптер до София. Състоянието му към момента обаче не позволява това.

Пробата за алкохол на водача е отрицателна. „Управлявал е машината отговорно и в съответствие с указанията за безопасност”, посочиха още от управата на плажа.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


83
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
52
0
 
18
 
! Отговори
Наблюдател преди 1 месец
Само една болница ли има в България и тя се казва Пирогов?Останалите да ги закрият и да останат само хеликоптери!Защо на невинен водач се правят тестове ?
51
1
 
22
 
! Отговори
До Анонимен 59 преди 1 месец
Същото видях преди време в голям магазин в Германия.Магазинът е на няколко етажа, има доста посетители, но е тихо. По едно време се разнесе нещо средно между вой на сирена и животински рев, а след него говор на български език на висок глас.По стълбите слизаше момченце на около 10 г., с ръце в джобовете и се "кефеше" като издаваш невъобразим звук, хем рев, хем вой със солидни децибели.Родителите му вървяха няколко метра след него и си крещяха така, че да ги чува цялото стълбище. Народопсихология!
50
0
 
23
 
! Отговори
Мдааа преди 1 месец
Мама забила муцуна в телефона , а тати мята бири ....нормално
49
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
В Италия, Тунис, Сицилия, Сърбия, Турция, Гърция не видях крещащи, невъзпитани и без надзор деца. На нашия плаж, тук, у нас, рускоговорящия баща до нас стана от под чъдъра и отиде до морето на 20м да направо забележка на децата си!!! Нашите от 50 метра крещят като хамали. Децата им очевидно притесняват почиващите. Нищо. Да не земат да се стресират!
48
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
"Родителите"смятат, че като са "родили дете на България", държавата и всички останали са им длъжни. Те нямят никаква отговорност. Само помощи трябва да получават и безплатни услуги. В ресторанта едногодишмо дете тичаше межеу масите и излизаше на пътя без надзор. Накрая си свали гащичките и се изшорка буквално до масата ни, насред заведението. Накрая се появи някаква да му вдигне гащичките. "Да Ви е сладко". Не не ми бе било трудно детето ми да винаги да е в полезрението ми.
47
1
 
18
 
! Отговори
Дано оживее детето преди 1 месец
Ако наистина са бхаратци, както предполага някой по-долу, сега ще търсят и под вола теле, а някое НПО ще им осигури адвокати безплатно. Накрая ще съдят държавата в Страсбург заради това, че е допуснала да има плаж там, където е решило да тича тяхното дете. Щото ако нямаше плаж, нямаше да има и машина да го чисти и беля нямаше да стане! Точка!
46
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Анонимен 37 Още през соца почистваха и подравняваха пясъка на плажа с машини.
45
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Като чета описанието на инцидента, детето не е оставено без надзор само за секунди. То и другото момче явно са тичали по плажа, имали са време да догонят машината и едното да успее да се покатери на нея, че дори и да се повози.
44
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Водачът няма очи на тила си. Не знам дали тракторите имат огледала за обратно виждане. Как да разбере, че хлапета вършат щуротии зад гърба му? Дано се оправи детето, а на родителите това да им е като обица на ухото - дете от поглед не се изпуска, беля става за секунди.
43
9
 
3
 
! Отговори
До 51 преди 1 месец
До Христо Христов Ристо, не ти ли омръзна под всяка една статия да демонстрираш евразийско-руската си нетрадиционна ориентация, умнико?
42
3
 
24
 
! Отговори
тцтц преди 1 месец
Дано се оправи детенцето. Тук вината е изцяло на безотговорните родители. Сигурно седнали да вечерят някъде, без никакъв надзор на детето. А и явно не са го възпитали добре - да тръгва да се качва на движещ трактор. Дано се оправи.
41
2
 
4
 
! Отговори
Христо Христов преди 1 месец
До 48 "И какво отношение има атлантизмът към трагедията бе":- той човекът го е написал, но СИ неграмотен и про'с'т да го разбереш.
40
0
 
25
 
! Отговори
Христо Христов преди 1 месец
До 46 "... надай се да те настъпи трактор" - там е работата, че никакъв трактор никого не е настъпвал. Всичко е станало зад трактора. Но редакторите търсят сензация и пишат нарочно лъжи.
39
4
 
7
 
! Отговори
До 45 преди 1 месец
До Колко атлантическо И какво отношение има атлантизмът към трагедията бе, копейко?
38
4
 
15
 
! Отговори
Христо Христов преди 1 месец
До 30 "... щом оправдавате тракториста прегазил дете " - в някои случаи е по-добре някои да не оставяТЕ деца. За доброто на човешката раса. По Дарвин.
37
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До до Мисирката ...Нищо че е пясък надай се да те настъпи трактор и да оцелееш още повече пък дете.
36
6
 
9
 
! Отговори
Колко атлантическо преди 1 месец
Тракторът е винове естествено в бг човек никога за нищо нее виновен
35
2
 
11
 
! Отговори
до Мисирката преди 1 месец
Едно е твърда повърхност, друго е пясък, миси. Вярвам, че ще се оправи, те са по-жилави от нас.
34
5
 
6
 
! Отговори
мисирката преди 1 месец
как точно като мине трактор през тебе ще си още жив и лекарите ще се борят за теб па камо ли дете дано да има късмет и да оживее.
33
1
 
31
 
! Отговори
Айди сИга преди 1 месец
Даааа.....за миг, от поне половин час, докато жулят биричка и цаца!