Опашката на ГКПП Кулата стигна 7 километра

Тапи има по целия път
1 сеп 2024 16:12, Нели Христова
38
Опашката на ГКПП Кулата стигна 7 километра
Снимка: Facebook

Истински ад е пътуването днес в посока Гърция през ГКПП Кулата, съобщават в социалните мрежи нашенци, тръгнали за Бяло море. Колоната от чакащи автомобили преди ГКПП Кулата е близо 7 км.

"Положението е много сериозно близо 7 км е опашката, аз съм от 12.15 на опашката и тепърва съм на бензиностанциите", съобщава шофьор. Друг пък описва всички тапи по пътя от Благоевград до граничния пункт "Опашка преди Симитли, опашка преди Кресна, опашка след отклонението за Петрич след Марикостиново".

Най-голямо е забавянето при придвижването в Кресненското дефиле, където трафикът е огромен.  Някои водачи избират да преминат през ГКПП Илинден, но пък след Добринище има ремонт на пътя и също има затруднено придвижване.

От "Гранична полиция" препоръчаха използването на алтернативни пунктове на българо-гръцката граница, които са с по-ниска натовареност и позволяват по-бързо преминаване. Пътуващите туристи към курорти в района на Солун, Кавала и Халкидическия полуостров могат да преминат през ГКПП "Илинден" като алтернатива на ГКПП "Кулата".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


38
Още от Страната
Над 100 души от Самораново на протест срещу безводието
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
При тоз ветър къв плаж? Само ти влиза песък у зъбите. Мани! Печи си чушки, цокай си ракийка.
6
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Не разбирам смисълът на оплакването на страна от шофьрите след като за опашките са виновни самите те. Да не ги правят извънземните тия опашки ? Щом са тръгнали ше седят и ше чакат. Никой няма да ги телепортира.
5
2
 
15
 
! Отговори
Е преди 2 седмици
Към Черноморието няма. Що ли?
4
1
 
6
 
! Отговори
Ами ,така е преди 2 седмици
Като го няма Калин.ката да регулира движението.
3
13
 
3
 
! Отговори
АзъКанъАзъ7112136860 преди 2 седмици
Само така ! Това е начинът да направим луди недоброжелателните ни съседи.Всъщност те и съседи не са,защото истинските им родини са Индия и Египет,а от дълго време живевт на окупирана Българска земя. Някой няма лин,в края на краищата,да предизвика индийският и египетският посланник с въпросът защо не си приберат сърбите,гърците,турците,македонците и ромънците?
2
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Това не са само хора от Бг. Има и от Румъния и др. страни.
1
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Че кво им е ? Някой насила да ги е карал ?