Вашите сигнали: Да ти сложат скоба докато си в колата

Вижте на какви проблеми са се натъкнали варненци
Обновена: 19 окт 2024 10:45 | 19 окт 2024 09:40, Александър Попов
45
Вашите сигнали: Да ти сложат скоба докато си в колата
Варненска улица след ремонт. Снимка: Helpbook.info

Редовно получаваме сигнали в платформата на Helpbook.info от потърпевши от град Варна. Ето някои от тях.

„Докога паркирането в района на Първо РПУ Варна ще тъне в хаос. Защо началникът на районното не взима мерки. Снимките са от радиус от 5-25 метра в радиус от самия вход на районното. То и в чакалнята да паркирам, никой няма да обърне внимание. Срамота. Очаквам колите да бъдат глобени и да бъда уведомен за това. Явно съм наивник, щом плащам за синя зона.“ (целият сигнал тук)

Нагледно ни изпратиха снимки от приключен ремонт на варненска улица. Същият е извършен като лисицата с опашката - некачествено асфалтиране с дупки между стар и нов асфалт, разхвърлени остатъчни строителни материали по и без това счупения и липсващ на места тротоар. (целият сигнал тук)

Отвратителна гледка представлява и друга варненска улица: „Не се почистват насипните отпадъци със седмици, целият район е замърсен, жълтият контейнер за събиране на хартия е счупен от повече от един месец и не се подменя.“ (целият сигнал тук)

Сигнализираха ни и за системно нарушаване на обществения ред: „Пред вход на улица „Зюмбюл“ 10 има незаконно построена беседка. Всяка вечер се събират, пият, викат и се пуска силна музика. Многократно е сигнализирано на 112, но ефектът разбира се е нулев. Полиция изобщо не идва или ако дойде- само ги предупреждава. Вечер не може да се спи от шума“. (целият сигнал тук)

Друг наш потребител се оплака, че при посещение на курорта Златни пясъци му била поставена скоба докато самият той бил в колата. След обаждане до спешния телефон научил, че проверка няма да се случи. (целият сигнал тук)

С останалите сигнали можете да се запознаете в платформата на Helpbook.info, където можете да подадете оплакване към отговорните институции, които да предприемат действия по решаване на проблема и да бъдете уведомени писмено за предприетите мерки.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


45
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
2
 
2
 
! Отговори
Българина = преди 2 часа
Гадна паплaч
12
2
 
1
 
! Отговори
Аз ще служа преди 2 часа
На всяка чужда държава ако даде гаранция че ще унищожи брутално българската мафия!!!!!!!Каквото и да струва това за България!!!!
11
1
 
6
 
! Отговори
ХоХо преди 2 часа
Имали още наивници ,които даходат в "Златни пясъци" . . . ?
10
0
 
3
 
! Отговори
Трябва да се знае преди 2 часа
В коя мутра отиват парите ни!Аз знам но го искам офицялно с държавен печат!
9
10
 
1
 
! Отговори
Бако преди 3 часа
Според законът за движение по пътищата всяко спиране на автомобила за повече от 2 Мин се води и паркинг и подлежи на санкция и скоба съответно.
8
1
 
6
 
! Отговори
Абе докъто преди 3 часа
Некои смел българин не извади секира и не им сцепи главите на тия мафиотски под логи от паркинги и гаражи соито са му сложили скоба.За тая държава бъдеще нема да има.
7
3
 
2
 
! Отговори
ХХХ преди 3 часа
Имам един познат на който най големият му страх са тия от градска мобилност ....*** се като ги види нз защо ....Спира за да ме изчака 5 мин ....казвам му стой в колата няма проблем ....оня ААА не ....връщам се онзи спрял на улицата след знак "паркиране и престоя забранени" , до пожарен кран и казани ......Като му казах че е в тройно нарушение вместо да си стои на синята зона оня ми отговаря .."аааа аз нали съм пуснал аварийки" :) на синята зона е проблем и да си на аварийки и в колата . ЛУД
6
2
 
2
 
! Отговори
Разширител преди 3 часа
Фирмите на мафията паркинги и гаражи немат право да ти слагат скоба докато си в колата.Да им е ба майката да умрът дано те и целите им семейства!
5
0
 
7
 
! Отговори
Хюго Бос преди 3 часа
Няма ли да напишете за подпаления офис на Величие във Варна или не ви позволяват
4
4
 
1
 
! Отговори
читалище заря преди 3 часа
тва къде са снимките и шизимбинатора дето се прави на потърпевш дали е искал разрешение да снима нема да го коментираме.
3
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 часа
Тия сигнали не им е мястото тук никой няма да обърне внимание а в прокуратурата за разбити улици, за незаконни сметища трябва да има институций които явно не си вършат работата за един хвърлен фас в чужбина могат да те глобят 500 евро
2
2
 
5
 
! Отговори
IQ 3.14 преди 3 часа
нашио седнал да пусне 2-3 коментара от накярен интернет то па некви катаджии и общиняци му пречат да громи монархофашизма .... веднага да се отваря белене
1
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 часа
Много ясно, че ще ти сложат скоба, докато си в колата. Стига наглеци тип "аз само за малко". Айде, пътеките!