Още търсят втория заподозрян за убийството на Яна

Момичето бе открито мъртво на 10 юли в Борисовата градина
Обновена: 25 юли 2011 14:50 | 25 юли 2011 11:18,
72
Още търсят втория заподозрян за убийството на Яна
Издирваният Николай Русинов. Снимка: МВР

Издирваният втори заподозрян за убийството на Яна – Николай Русинов, все още не е заловен, но това може да стане факт скоро, обяви пред bTV шефът на Института по психология към МВР Неделчо Стойчев.

„Стигнахме до извода, че жертвата и извършителят са се познавали. В живота Николай е преводач, говори езици, работи в спедиторска фирма. По поведението на извършеното престъпление може да се каже, че това е човек, който има една латентна агресивност и най-вероятно проблеми в отношенията с жените, тъй като, общо взето, престъпления като изнасилване са свързани с проблеми в отношенията с жените. Неговата агресивност е регистрирана преди години", каза още Стойчев.

Той допълни, че не допуска Николай да посегне на живота си, защото ходовете му досега показвали, че опитва да се скрие от разследването.

Това е убийство, което е станало по непредпазливост, най-вероятно в стремежа му да бъде приведено момичето в състояние на контрол, а и да не вика, допълни Стойчев

По думите му арестуваният Пламен Трифонов и издирваният Николай Русинов по някакъв начин имат връзка.

Не като приятели, а, може би по стечение на обстоятелствата са се случили по едно и също време на едно и също място, поясни директорът на Института по психология към МВР.

Още по темата
„Вероятно Пламен се е гаврил с момичето, след като то е починало", обяви Стойчев.

Засега разследването на убийството на младата жена в Борисовата градина е категорично, че един от двамата мъже – бягащият Николай или задържаният Пламен, е убил Яна.

"Още не може да се каже кой от двамата. И двамата категорично не са аутсайдери", обясни Стойчев.

Яна Кръстева беше открита мъртва и полугола под дърво в закътана част на Борисовата градина на 10 юли.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


72
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
50
4
 
10
 
! Отговори
SDI преди 12 години
Че ще го хванат ще го хванат - няма къде да избяга. Обаче после какво ще стане когато нещата опрат до българската правосъдна система - отговорът е НИЩО.
49
11
 
4
 
! Отговори
В преди 12 години
Такъв бил, онакъв бил ... ми да допълня и аз нещо. .... Хубаво момче ама чорбар :) иначе не вярвам Чеци да е убиец....
48
0
 
22
 
! Отговори
дими преди 12 години
напротив!!!не спитайте да търсите истината.нека да се разбере всичко, но не само за убийството на яна, но и за блъснатата линейка с бебето и родилката, жестоко убитата жена, заради един ланец, сестрите Белнейски!!!!не трябва да забравяме тези хора, а да ги помним и да искаме справедливост,защото някой ден може да се случи нещо страшно и с нас или нашите близки, и тогава ще искаме справедливост!!!
47
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Айде по полека 46. Какво ще стане ако твойто приятелче от 11 години е виновно? А за жените, нема нужда ни убеждаваш. Всички имаме по един такъв "добряк" в компанията дето никой не му пуска и то се "шегува " много с това. Ама не си му в главата не знаеш....
46
13
 
4
 
! Отговори
A. 25 преди 12 години
До 27: да, познавам! аз съм жена и познавам човека от 11 години, включително и хора, с които са израстнали от деца! НИКОГА не съм го виждала агресивен. Чеци не би насилил, поне според нас, които го познаваме! Може да не е манекен, но е с прекрасно чуство за хумор и доста интелигентен човек, така че не бери грижа за жените около него!
45
1
 
7
 
! Отговори
Пирин преди 12 години
този прилича на Емил Наков :)
44
1
 
6
 
! Отговори
До 41 преди 12 години
Къде ги дават тия 500 лева бе!? А аз го правя без пари!!! Пак се минах.
43
7
 
17
 
! Отговори
Стига вече ! преди 12 години
По това време имаше и други убийства, какво става с тях и кой е убиеца на жената при Перловската река ? Какво стана със стриптизьорката - убийца ,която блъсна линийката с бебето , живи ли са шофьора и другия пострадал .... ? Стига вече с убийството на Яна и очерняне на хората с "може би " и "вероятно"--тези думи постоянно използваше психологът от МВР днес по БТВ ! Като се дрогира един човек и пие алкохол + безразборен секс резултататът никога не е добър ! Стига с Яна !
42
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Абе дали е виновен или не в БГ за да се спре недоволството,може и невинен да го изкарат виновен.Не го защитавам,но я си спомнете навремето когато онова детенце беше убито и бакшишите обиколиха парламента.Тогава казаха,че майката го е убила и се потули работата.А дали е така?Важното е да се спре недоволството на народа,а дали е невинен-сори!Изгаря за да не падне едно или друго правителство.Така е в БГ!А и в Норвегия май като гледам скалъпиха веднага нов сайт и го изкараха,че се е готвил години.
41
4
 
8
 
! Отговори
ТОП НОВИНА преди 12 години
500 ЛВ. НА МЕСЕЦ, ЗА ДА ПЛЮЕШ В ИНТЕРНЕТ21 юли 2011, 14:09София, БългарияПрофесионални хейтъри атакуват световната мрежа преди изборитеКонтролираното използване на чатове и форуми за да се прокара тезата на една партия, предимно на БСП, вече става с пари, пише "168 часа".Поне една фирма предлага определен брой поствания във форуми на месец. За това плащали на хора в градовете с висока безработица по 500 лв. месечно, за да защитават определена теза.Парите към фирмата отивали за "цялостно рекламно обслужване" и не се фактурирало наемането на професионални ***.Партията или фирмата изпращала опорни точки с тези по определени въпроси, които са им важни.Давали се и определени сайтове и форуми, които са важни - освен всекидневниците главно цел на професионалните хейтъри били женските и здравни сайтове, където изведнъж се появявали необичайни теми.
40
4
 
16
 
! Отговори
АЗ преди 12 години
ХММ..ПРЕДИ ГОДИНИ ЕДИН ПИЯН И ДРУСАН МИЛИЦИОНЕР ЗАСТРЕЛЯ ЕДНО МОМИЧЕ ПРЕД СРЪБСКА СКАРА..ДО ПОПА..ТОЗИ *** ГО ПОКРИХА И ВЕЧЕ Е СВОБОДЕН..НА СУТРИНТА СЛЕД УБИЙСТВОТО ПОЛИЦАИ СТОЯХА ПРЕД УЧИЛИЩЕТО НА МОМИЧЕТО ДА РАЗПИТВАТ ДАЛИ ГАЙЕТО И НЕ БИЛ НАРКОМАН ИЛИ КРАДЕЦ ..ОБАЧЕ НАЙСЕ..НЕ БИЛ..ИНАЧЕ ЩЯХА ДА ГО ИЗКАРАТ ПОЛИЦЕЙСКА АКЦИЯ..ЗАТОВА ПИЧА СЕЕ ПОКРИЛ..В СЛЕДСТВИЕТО С БОЙ И ЕБ.АНЕ ЩЕ СИ ПРИЗНАЕ ЧЕ И КЕНЕДИ Е УБИЛ..ТА И ЗА БЕЛНЕЙСКИ МОЬЕ ДА ГО АНКИСНАТ..ДА МРЪТ ОТ ТЕЖКИ БОЛЕСТИ РОДНИТЕ КУКИ.
39
7
 
8
 
! Отговори
501 преди 12 години
И защо никой не казва,че е член на БСП!
38
6
 
10
 
! Отговори
ззз преди 12 години
Щом се крие значи има за какво ;) аз що не се крия?
37
2
 
21
 
! Отговори
ТРИБУНАЛ преди 12 години
Ами направо да го застреляме...Вече го осъдихме, повярвахме на каквото ни казаха и викаме "СМЪРТ""Човек е невинен до доказване на противното", фундаментално правило залегнало и в българското законодателство !Стига политически внушения, псевдо експертизи, и "профайлъри"Аз съм от хората, които подкрепиха мълчаливото шествие в памет на Яна, но съм против да ОСЪДИМ, по пресконференции на вътрешния министър някого !Всеки заслужава справедлив процес, не политическо изгаряне на вещици !!!
36
3
 
9
 
! Отговори
буба преди 12 години
И аз се надявам човека да не е замесен.Обаче...защо се крие? И зашо е изчезнал горе долу по времето точно след престъплението?Защо?!?
35
3
 
3
 
! Отговори
do 34 преди 12 години
Ot nas zavisi !!!!Da se stremim da sme bez otklonenija, oznachava da se zapochne parvo s vazpitanieto v semeinata sreda..tova e ,kakto izglegda ,e lipsvalo i na ubieza, i na gertvata !!!
34
1
 
7
 
! Отговори
Иван преди 12 години
До 31Пич ама нека да се стремим да сме без отклонения!От нас зависи!
33
11
 
12
 
! Отговори
501 преди 12 години
И защо никой не казва,че е член на ГЕРБ!
32
5
 
5
 
! Отговори
ИСТИНАТА преди 12 години
Тоз като е разбрал, че го търсят и е избягал в чужбина...ще го намерите ама в другия живот....
31
4
 
7
 
! Отговори
Guppy преди 12 години
До 28. Пич в по-мирни и безопасни времена човечеството никога не е живяло. Милиарди сме, нормално е да има и "отклонения".