Северна Корея изпрати първи контингент от 1500 свои войници в Русия

Пхенян сложи началото на бойното участие на страната на Москва
18 окт 2024 15:46, Елка Василева
380
Северна Корея изпрати първи контингент от 1500 свои войници в Русия
Снимка: архив, БГНЕС

Северна Корея е разположила първи контингент от 1500 войници от своите специални части във Владивосток, в руския Далечен изток, и скоро ще изпрати още, заяви днес южнокорейското разузнаване, цитирано от Франс прес.

Още по темата
Южнокорейската разузнавателна служба „е установила, че от 8 до 13 октомври Северна Корея е транспортирала войници от своите специални части до Русия с транспортен кораб на руските военноморски сили, което потвърждава началото на бойното участие на Северна Корея“, се казва в изявление на службата, в което се публикуват и подробни сателитни снимки.

Южнокорейската служба посочва, че разположените в Русия севернокорейски войници са получили руски военни униформи, оръжия и фалшиви документи за самоличност, и допълва, че те са дислоцирани в руски военни бази във Владивосток, Усурийск, Хабаровск и Благовешченск, където преминават обучение, което да ги подготви за изпращане в зони на бойни действия, отбелязва Асошиейтед прес.
(БТА)


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


380
Още от Русия
Харис за миграцията, смяната на пола и ще се среща ли с Путин?
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
325
1
 
3
 
! Отговори
A преди 1 час
БРАВО !!!Путин е велик!
324
1
 
3
 
! Отговори
Грозната истина преди 2 часа
До Анонимен 316 "Ами по официални данни до около 8 милиона бивши украинци в Донбас доброволно вече са руснаци". Цялото население на Донбас е 2-3 милиона, само копейка със силно психично заболяване може да повярва, че от 2 милиона население - 7 милиона са станали руснаци. И да ти кажа, че като напишеш някаква глупост и добавиш думата "официално" това си остава глупост, а ти изглеждаш още по зле.
323
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 часа
До Анонимен 317 Ха ха ха слепи човече, ха ха ха "знаеме, знаеме затова в България от почти 10 млн сега наближаваме 6 млн под "топлото слънце" на "демокрацията" по американски, цензурата, пълната липса на национален суверенитет, скапаното и прескъпо здравеопазването, корумпираната предателска власт и липсата на честна правна система. И всичко това, без "никакъв" демографски срив, нали???
322
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 часа
"Много сте *** тези които мислят че руснаците бият по цивилни обекти." Не просто цивилни, а по детски болници, супермаркети, театър пред който пише с големи букви деца...да изброявам ли още? Само в Мариупол има над 19 хил цивилни жертви от колхозниците
321
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 часа
просия си е изпросила малко от севернокорейските роби... каква мощ
320
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 часа
"Ами по официални данни до около 8 милиона бивши украинци в Донбас доброволно вече са руснаци и около 7" Ако е по официални данни на колхозниците даже цяла Украйна е в голташка пРосия. Да, ама не. А ако можеха тия да си идат в голташка пРосия що колхозниците не си ги прибраха при тях и да нямаше война? Щото не искаха и да чуят за голташка пРосия, а пък след войната хептен!
319
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 часа
До Анонимен 315 Според занижени данни, одобрени на Запад, девоенизираните украински нацисти са между половин и един милион. Денацифицираните са поклонници на Бандера, които са попаднали в плен или са заловени на върнатите обратно в Русия територии. Миналата година излезе информация, че тези са били тогава над 250 000, а сега се преддполага, че са над половин милион. От тях доброволно около 10 000 украинци сформираха военни поделения и постъпиха в руската армия. Сега воюват срещу Украйна.
318
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 часа
Много сте *** тези които мислят че руснаците бият по цивилни обекти.Да удариш с ракета която струва 1млн и да буднеш къща или блок който струва 50к и да убиеш 2 баби и две деца.Проста сметка.Наистина трябва да си много т*п за да го мислиш
317
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 часа
"Не за 3 дена ами за 30 часа Русия може да занули и заравни цяла Украина.Ще пуснат 10 само бройки ту 160 да заравнява всичко наред.Целта обаче е друга.Да се спечели населението,а не да дейставт като сащ." Хаахха знаеме, знаеме и за това трета год и демографски срив на колхозниците
316
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 часа
До Анонимен 314 Абе майсторе краварски, колко, та колко? Ами по официални данни до около 8 милиона бивши украинци в Донбас доброволно вече са руснаци и около 7 милиона избягали украинци са в Русия вече с руски паспорти. Има значително количество украинци, които са подали документи, но още не са получили одобрение, а всеки ден все нови и нови пристигат в Русия. Това, че ти не знаеш, не означава че не е станало!
315
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 часа
До Анонимен 313 с още дръндръндрънИ колко точно денацифицираха и девоенизираха Украйна, която е по-военизирана и по-сплотена от всякога? И как точно не стрелят по цицилното население, с дронове ли не стрелят, с планиращи бомби ли, с артилерия или с ракети?
314
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 часа
До Анонимеn 310 (не за 3 дена дръндръндрън)И колко население спечелиха дотук, че нещо ми се разминават фактите с "мнението" ти? А, да бе, спечелиха няколкостотин отвлечени деца. За малко повече от тридесет часа
313
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 часа
До Анонимен 310 И още нещо. Руснаците считат украинците за братски народ и затова не бомбардират цивилни обекти и не стрелят по граждански лица в Украйна. По-важното е, че задачата на руската армия не беше да превземат Украйна за 3 дни (любимата лъжа на сороските пропагандисти) а да ДЕНАЦИФИЦИРАТ и ДЕВОЕНИЗИРАТ Украйна. Затова обкръжават укрите, но оставят проход и трепат военните им там. Укриет ппращат още през прохода, трепат и тях. Така денацифицират и девоенизират Украйна.
312
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 часа
русия определено е яла бой от Кореците. Загубила е три войни от тях Факт История
311
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 часа
Първите корейчета вече приеха поздрави от Генерал Хаймарс едни гътнаха букета а други си биха камшика и се издирват, но са въоръжени и така лесно няма да се предадът.
310
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 часа
Не за 3 дена ами за 30 часа Русия може да занули и заравни цяла Украина.Ще пуснат 10 само бройки ту 160 да заравнява всичко наред.Целта обаче е друга.Да се спечели населението,а не да дейставт като сащ.
309
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 часа
До Анонимен 307 Има ли смисъл да ти се отговаря? Който сам си затваря очите, друг не може да му ги отвори. Отвори Интернета и ще бъдеш изненадан - в разгара на "мачкането" на Израел, има снимка на най-голямата им военна база и там се виждат 37 кратера от ударите на Иранските ракети. Нищо че евреите лъгаха, как няма никакви щети. На другата им голяма база също има двадесетина кратера. Иран удари военни обекти а не като Израел, да избива мирни граждани. А за НАТО и Украйна само сляп не знае.
308
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 часа
АМЕРИКАНЦИТЕ ВЕЧЕ СА ЯЛИ БОЯ И ОТ ТАЗИ АРМИЯ... ОТ ОТЧАЯНИЕ СА БИЛИ НА РЪБА ДА ИЗПОЛЗВАТ ЯДРЕНО ОРЪЖИЕ..
307
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 часа
"Съответно, водейки война с цялото НАТО" - Значи и ти твърдиш, че Израел води война с Русия и Иран взети заедно, понеже последните дават оръжия на Хизбула, Хамас и хутите, така ли? Искаш да кажеш, че Израел сам мачка Русия и Иран? Ако не мислиш така, тогава защо мислиш, че Русия воюва с цялото НАТО?
306
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 часа
В руската армия имаше и африканци. Вече няма. Избягаха. Защо ли?