САЩ на бунт, Тръмп се крие в бункера под Белия дом

Американският президент е останал там кратко време
1 юни 2020 10:35, Елка Василева
246
САЩ на бунт, Тръмп се крие в бункера под Белия дом
Снимка: БГНЕС

Президентът на САЩ Доналд Тръмп е бил отведен за кратко в бункера на Белия дом по време на протестите в петък заради  “терористични заплахи”, съобщи репортерът Марина Марако, цитирайки източници от „Сикрет Сървис“.
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                   
Президентът е останал там “кратко време”, съобщава Марако.

Още по темата

Информацията първо е съобщена от The New York Times и потвърдена от Fox News, казва още тя.          

По-рано в неделя Тръмп написа в Тwitter, че ANTIFA ще бъде обявена за “терористична организация”.

ANTIFA е считана за военно, крайноляво, антифашистко политическо движение в САЩ. То е съставено от автономни активистки групи, които се опитват да постигнат политически цели чрез директни действия, пояснява BG-VOICE.

Съобщава се, че активисти от групата са участвали в различни протести, включително и в нанасяне на имуществени щети, физическо насилие и тормоз срещу онези, които определят като фашистки, расистки или са в крайнодясно. Администрацията на Тръмп съобщава, че обвинява крайно лявите екстремисти за насилствените протести, които помитат нацията след смъртта на чернокожия Джордж Флойд по време на полицейски арест в Минеаполис.

Междувременно стана ясно, че при бунтовете е пострадал и български полицай. За това съобщиха от българоамериканската полицейска асоциация. Мъжът, който е пожелал анонимност, е бил ударен със стъклена бутилка, но състоянието му не е тежко и ще се възстанови напълно.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


246
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
84
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Това е Fake News.Нито една информационна агенция тук съобщи нищо подобно.Живея в Америка от 1990 година
83
4
 
15
 
! Отговори
Котки преди 4 години
Тия ANTIFA са най-големите не ислямски терористи. Непрекъснато сеят хаос и омраза и мародерстват. И дебнат повод само да почнат да обръщат коли, да мятат молoтов и да разбиват магазини. За полицая - да го осъдят за каквото е извършил (предумишлено убийство) и това е. А до това убития каква *** е бил, няма значение, не може само защото си полицай да трепеш наляво надясно по собствена преценка.
82
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Лензеха им се на черните десетки години и ги превъзнасяха, винаги те са положителните герои по филмите. Да ви сега чудо невиждано.Лошото е и че много бели американци им се връзват. Същото е у нас с ромите.Същото е на Запад с арабите.
81
5
 
6
 
! Отговори
Ельоменат преди 4 години
Искам да поздравя всички американски ушеви с една любима моя песен на една любима моя банда N.W.A. песента ще се сети всеки няма да я пиша за да б ми изтрият коментара. Време е Кюб, Дре и Рен МС да почетат Изи И к да я изпълнят пред тълпата в Камптън. F... The police
80
4
 
3
 
! Отговори
. преди 4 години
До Анонимен88Има логично обяснение!Всичко е театър.Теза,антитеза-синтез-Хегел.Създай проблем,реши проблема,контролирай положението-ЦРУ.
79
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Страната на свободата, някога била символ, то сега всички се шегуваме с тази фраза по повод САЩ. Разбирам чудесно тези протести.
78
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До АнонименТръмп е най осмивания и мразен президент в историята на САЩ, дори Буш Младши не е бил толкова подиграван.Нищо чудно и да го саботират някои от екипа му.
77
0
 
14
 
! Отговори
Леке до 57 преди 4 години
Да се готвят Франция и ГерманияВ Париж вече тълпи от нелегални чернокожи излезе на забранен от властите протест (заради коронката уж). Искаха документи, работа и да им се осигури дом- когато жандармерията ги започна с палки и сълзотворен газ те ореваха света, че правата им са нарушени :)
76
0
 
6
 
! Отговори
До 73 преди 4 години
Познавам една ***. Аз й давам салам, а тя ми дава хляб. Пари не участват в сделката.
75
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Интересното е, как президента държи всички властови структури и не може да командва и да се справи с този протест или умишлено не му дават възможност да се справи с протеста.
74
5
 
7
 
! Отговори
аз-ът преди 4 години
поета го е казал най-добре за американската прелест която наблюдаваме...ВЕКОВНАТА ЗЛОБА НА Р.ОБА !Толкоз.
73
0
 
18
 
! Отговори
аз-ът преди 4 години
ДНЕС-ЧИТУ .. Два въпроса..кратки..ако може...1. Какво значи бг полицай? Като какъв е бил там и чий го е дирил? Ако е бил в ам. униформа, може би не е български, а американски полицай. Или целта е thriller да има?2. Има разлика между "откаран е в бункера от Secret Services " и "Тръм се крие в бункера", па после под сурдинка "ама за кратко бе", нали? Или целта и ние да се "нанижем" на шиша на прогесивно-либералните медии лебещи оот шорошиадата?
72
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Лъжа! Тръмп беше на полигона да изстрелват ракета.
71
8
 
17
 
! Отговори
Садам Хюсеин преди 4 години
след арабската пролет идва и американската пролет
70
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Калеко АлекоНе съм срещу ГЕРБ,но тролските ви постове са ви толкова антибългарски и антиславянски, че само предизвиквате омраза с тях и пречите на ГЕРБ,вместо да им помагате!
69
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Калеко АлекоПоредното руско ***, което се прикрива зад разни комунистически клишета.
68
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Оправиха света, сега да вземат да оправят себе си...ха ха
67
12
 
12
 
! Отговори
Калеко Алеко преди 4 години
До славянин ... Ти си дотолкова славянин, доколкото всеки останал български гражданин е тракиец, оногур или кутигур, ако изобщо си от български етнос ... "Панславизма" който те гони е обречената кауза на едни кремълски стратези и не е признат от нито една от така наречените "славянски нации" ... и както си несъстоятелен в самоопределението си така си несъстоятелен и в останалите си брътвежи ... !!!
66
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До славянинТи лично сам нищо не можеш да произведеш, така че в натурално стоков обмен ще умреш от глад, или по-вероятното, ще крадеш.
65
5
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Този Джордж Флойд е бил абсолютна *** - пет пъти е лежал в затвора, участвал е в нискобюджетни порнофилми, и т.н. Лицемерите го използват, за да създават расово напрежение и да ударят Тръмп, а лековерните *** се връзват. Истината е, че полицаят е превишил правата си и трябва да бъда съден за убийство. Но, ако в Щатите има расизъм, той е насочен срещу белите хора, а не срещу чернокожите или латиносите. Стискам палци на Тръмп да им набие канчетата!!!