САЩ на бунт, Тръмп се крие в бункера под Белия дом

Американският президент е останал там кратко време
1 юни 2020 10:35, Елка Василева
246
САЩ на бунт, Тръмп се крие в бункера под Белия дом
Снимка: БГНЕС

Президентът на САЩ Доналд Тръмп е бил отведен за кратко в бункера на Белия дом по време на протестите в петък заради  “терористични заплахи”, съобщи репортерът Марина Марако, цитирайки източници от „Сикрет Сървис“.
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                   
Президентът е останал там “кратко време”, съобщава Марако.

Още по темата

Информацията първо е съобщена от The New York Times и потвърдена от Fox News, казва още тя.          

По-рано в неделя Тръмп написа в Тwitter, че ANTIFA ще бъде обявена за “терористична организация”.

ANTIFA е считана за военно, крайноляво, антифашистко политическо движение в САЩ. То е съставено от автономни активистки групи, които се опитват да постигнат политически цели чрез директни действия, пояснява BG-VOICE.

Съобщава се, че активисти от групата са участвали в различни протести, включително и в нанасяне на имуществени щети, физическо насилие и тормоз срещу онези, които определят като фашистки, расистки или са в крайнодясно. Администрацията на Тръмп съобщава, че обвинява крайно лявите екстремисти за насилствените протести, които помитат нацията след смъртта на чернокожия Джордж Флойд по време на полицейски арест в Минеаполис.

Междувременно стана ясно, че при бунтовете е пострадал и български полицай. За това съобщиха от българоамериканската полицейска асоциация. Мъжът, който е пожелал анонимност, е бил ударен със стъклена бутилка, но състоянието му не е тежко и ще се възстанови напълно.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


246
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
104
1
 
3
 
! Отговори
Сон те лаже преди 4 години
До Калеко Алеко Калеко,Калеко.... панславизмът не нито руско,нито кремълско творение. Още през 19-ти век прогресистите са знаели това. Няма да те просвещавам,а положи собствени усилия да се образоваш исторически.
103
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До КоткиМи ти какво си мислиш, че като събориш задържания по корем и филмът приключва?Тоя най- вероятно от началото до края е оказал яростна съпротива, не се знае дали не е бил друсан, там може да се окаже, че почти не усеща болка и в комбинацията с адреналина е на практика неудържим и не може да се усмири.
102
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До КоткиНе е умишлено, освен ако успееш да докажеш, че действието е предприето специфично с цел убийство. Като се има предвид, че нито физическия състав подсказва такова нещо (тоя е починал не защото полицая му е смазал врата) нито нещо в ситуацията подсказва действие в тая посока, състава си е баш убийство по непредпазливост. Между другото, образованието, особено по специализирани въпроси определено е предпоставка за достоверност на мнението. Иначе кое е?
101
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До АнонименНе става дума за гражански права,протестиращите са демократи,а управляващите републиканци и понеже ще има избори в края на годината,се борят за властта!Това е.Не е нещо сложно.
100
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До КоткиКакво му е предумишленото на това убийство, че не виждам?Това значи буквално в мозъка на убиеца да е имало мисъл като тази - "Ще изляза на работа, ще намеря тоя, после ще го съборя за земята с водеща техника и ще му притискам врата, докато той умре."Звучи ли ти праводопобно? При предумишленото убийство винаги има мотив, никой не убива друг без причина. А тук имаме двама непознати - заподозрял и полицай, изпратен на сигнал. Каква умисъл, какви 5 лева?!
99
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До КоткиНе е умишлено убийство,казах ти,питай някой юрист или полицай,за да ти обясни какво е умишлено убийство.
98
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 106Напротив, става дума за граждански права. Това, че всеки случай се политизира е друг въпрос, но ситуацията най-общо погледнато е точно както я описах: полицай превишил правата си до степен да убие човек и протестиращи срещу произвола. Ако си протестираха мирно с плакатчета познай дали някой щеше да се впечатли.Като ударят по финансите едруго. Нагнетяването на политическото напрежение е отделно, макар че се вижда, че е доста разнородно множество.
97
5
 
7
 
! Отговори
Котки преди 4 години
До Анонимен Това дали съм необразован, или образован нито отхвърля, нито потвърждава казаното от мен. Нито семантиката, за която се хващаш. Не съм запознат с правото, но когато удушиш човек, който представлява нулева опасност и е по корем, закопчан с белезници, мисля че е умишлено. Може и да греша, както казах не разбирам от право.
96
5
 
4
 
! Отговори
. преди 4 години
До Нов Световен РедМай съм живял в това светло бъдеще.Всички бяха с ватенки иииии,някои станаха назначени капиталисти за един ден,а стадото още *** мухи!
95
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 92Буш Младши беше ненадминат с изцепките....Даже дъртия го беше бушонирал веднъж и тоя ходеше с подут в мораво сурат.
94
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До у треп ляциами да защото,когато полицията бие протестиращи бели е въдворяване на ред,а когато полицаите бият протестиращи чернокожи е расизъм!
93
7
 
4
 
! Отговори
аз-ът преди 4 години
До АнонименНе вярвам полицая да е убил умишлено черню, ако иска да го трепе би го застрелял за по- лесно.--------------и умишлено да е било, кво от тва ?
92
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До АнонименТук не става дума за граждански права,щото бизнесмените и хората с изпочупените и ограбени магазини или запалени коли също имат права,тук става дума за борба между демократи(протестиращи) и републиканци(управляващи),защото ще има избори в края на годината и се борят кой да вземе властта!
91
5
 
6
 
! Отговори
Нов Световен Ред преди 4 години
На света ще се въведе нов режим, наследствата няма да се признават. Всеки ще получава само толкова колкото е допринесъл за обществото. Например сина на Ротшилд няма да може да наследи 300 трилиона долара, защото с нищо не е допринесъл и не е заслужил да ги притежава. Всички конспирации срещу НСР се пускат от Стария световен ред, туй са капиталистите олигарси, корумпирани политици и паратизиращи елити. НСР е за ред, законност и справедливост.
90
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не вярвам полицая да е убил умишлено черню, ако иска да го трепе би го застрелял за по- лесно.Тука е станало горе долу като при задържането на оня Чората.Инач се съмнявам дълбоко, че щеше да има безредици, ако починалият беше бял?! Надали....От което си мисля, че тия с тена се имат за богопомазани расисти.
89
2
 
3
 
! Отговори
до 7 преди 4 години
Те са били роби но сега робина си ти във собствената си държава.
88
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Няма абсолютно никакъв начин никой да се докопа до Trump.Пълни глупости , специално че той се криел
87
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До КоткиНе се казва "предумишлено",а умишлено,по поста ти човек може да разбере колко си образован.А полицая не е извършил умишлено убийство,умишленото убийство е нещо съвсем друго,но убиха и полицаи съвсем умишлено,за които не споменават в статиите.
86
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 94"всички се шегуваме""Всички" сте една малко група. Не знам дали го осъзнавате. Между другото, и тия протести са доказателство, че САЩ са страната на свободата: държавен служител е използвал непозволена сила и е убил човек - гражданите скачат за да се защитят от произвола на държавата. Обаче, откъде да ги знаете вие тия неща какво са всъщност?
85
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До ЕльоменатЕдиният от тия 4 рапърчета в тая група NWA пукна от СПИН, сигурно и това по вина на полицията.От това мазнеене и лигавене щатите са на това дередже, там правят същото, което ние правим с нашите ромеи, паразитиращи на гърба на хората.