Стрелецът срещу Тръмп е идентифициран като Томас Матю Крукс

20-годишният нападател е стрелял от покрив
14 юли 2024 08:57, Красимир Ангелов
151
Стрелецът срещу Тръмп е идентифициран като Томас Матю Крукс
Снимка: БГНЕС

20-годишен въоръжен мъж е стрелецът, ранил Доналд Тръмп при опит за убийство на митинг в Пенсилвания в събота в един от най-ужасяващите актове на насилие в политическата история, пише "Дейли мейл".

Бившият президент говореше на хиляди фенове, когато се хвана за ухото, а кръв покри лицето му, след като заподозреният откри огън с полуавтоматична пушка от покрив на 130 ярда разстояние от сцената, съобщава БГНЕС.

Бяха произведени най-малко осем изстрела и тълпата започна да крещи, докато Тръмп бе евакуиран от неговите агенти от тайните служби.

Нападателят уби един от присъстващите на митинга и рани други двама критично, преди да бъде прострелян и убит в ужасяващия инцидент, който предизвика въпроси как органите на реда са му позволили да открие огън срещу бивш президент.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


151
Още по темата: САЩДоналд Тръмп
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
3
 
30
 
! Отговори
да преди 1 месец
Всички сме на мнение че Господ го спаси--Това е --само връхчето на ухото-невероятно
9
3
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Омразата и разделението до там водят
8
6
 
40
 
! Отговори
обективен преди 1 месец
Тръмп е роден под щастлива звезда го Господ го пази
7
42
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Пак загинаха хора заради Тръмп.
6
0
 
22
 
! Отговори
дам преди 1 месец
Как да го разпитат като онзи сигурно е с един чувал пълнители- щеше да ги стреля като патета на Лунапарк--дори такива куршуми минават спокойно през две тела-- бодигардовете не могат да спрат куршумите с телата си
5
2
 
14
 
! Отговори
Айше преди 1 месец
Тоя Томас голям баклук
4
3
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Абе нямаше да е лошо да го разпитат да си каже всичко преди да го очистят. Ама пък за такова нещо присъдата трябва да се изпълнява на място. Без отлагане. Не както в бг-убил,изнасилил,обрал и накрая 5г затвор от които да лв и 3 ама той избягал в срока за обжалване на решението на съда и не може да дом откриеш с години. Или в случая с един известен човек дето се яви сам за изтърпяване на наказанието с постовия дори го изгони да излезе извън оградата на затвора. То няма такъв бг цирк!
3
4
 
24
 
! Отговори
хахахах преди 1 месец
Как органите позволили стрелбата?? ами винаги има пропуски -това е рискът на живото предаване ,,Дано Тръмп има кураж да продължи пак с митингите-
2
2
 
18
 
! Отговори
миротворец преди 1 месец
Разкриха нашия човек.
1
11
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Добро утро.Помните ли онзи геймър където беше изнесъл секретни документи на Пентагона?Хващам се на бас,че този е подобен тревоман с изпържен мозък.Като цяло от укро пропагандата са някакви геймъри,които си мислят,че войната е игра,може рестарт и невинните жертви са просто цифрички на компа.Обединява ги дрогата,злобата и се кланят на тъмни сили.Господ е пазел Тръмп.