Тръмп е "за" легализацията на марихуана във Флорида

“Ще гласувам за Третата поправка”, каза кандидат-президентът
10 сеп 2024 22:09, Инна Ангелова
12
Тръмп е "за" легализацията на марихуана във Флорида
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Доналд Тръмп, кандидат за президент на САЩ от Републиканската партия, обяви, че смята да гласува за легализирането на марихуаната в щата Флорида.

“Като жител на Флорида, ще гласувам за Третата поправка през ноември“, каза той в социалната си мрежа „Truth Social“.

Тръмп смята, че е необходимо да се спрат “ненужните” арести, както и лишаването от свобода на възрастни, които употребяват марихуана "в малки количества за лична употреба". Кандидатът за президент призова и да се обмислят и правила, гарантиращи, че пълнолетните граждани имат достъп до безопасен и проверен продукт.

“Като президент ще продължа да се фокусирам върху изследванията, за да открием медицинската употреба на марихуаната и ще работим с Конгреса за приемане на законодателство, включително подкрепа за правото на щатите да приемат закони за марихуаната, като Флорида, в интерес на техните граждани", каза още Тръмп.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от САЩ
Предизборно в САЩ: Мигранти избивали патици и котки, за да ги ядат
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
3
 
5
 
! Отговори
Руси преди 6 дни
Симпатизирам на Тръмп,но предпочитам Харис да спечели. Ако тя спечели САЩ съвсем ще я закъсат и това е добре за нас. Понеже САЩ се е впил като октопод в Европа и я насочва към пропастта и още няколко години с управление на демократите хората вероятно ще се опомнят колко зло либералите причиняват на света и в частност Европа и икономиката на Европа! Мое мнение ,не ангажирам никого с мнението си. За разлика от т.нар. демократи аз се вслушвам в мнението на противника вместо да го канселирам.
7
0
 
6
 
! Отговори
Мани Чао преди 6 дни
Въпрос на обществено лицемерие, на скрити интереси и на полицейска репресия. Алкохолът и никотинът също са опасни ПАВ (психоактивни вещества), които са обект на търговия. Доста от продуктите са акцизни, което носи големи приходи за държавния бюджет. Легализацията на конопа и регулираната търговия с производни продукти ще има същия ефект, плюс намаляването на престъпността, свързана с нелегалната досега търговия. Не само това - легализацията доказано снижава желанието да се пробва нещо забранено.
6
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
Подкрепям! Защо да не, като това растение има вече и доказани качества като лекарство.
5
0
 
1
 
! Отговори
До 7 преди 6 дни
Ммм? С кое не си съгласен?
4
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
Ами тоя просто е най-големият пич, който се е раждал някога на планетата! Харесва ми колко е последователен и отворен. И как действително се придържа към обещанията си, изпълнява ги и накрая се отчита. Не беше лош президент, могат само да мечтаят за такъв.
3
1
 
7
 
! Отговори
Еее тоя преди 6 дни
Ако легализира тревата в България ще му стана симпатизант
2
6
 
1
 
! Отговори
Муахаха преди 6 дни
Удавник Хваща се за Сламка, но и Сламката ще се Строши! Кемъла - Води Яко, всички Олигарси са зад Нея, Ала-Балата е в пълен Екшън!!
1
1
 
7
 
! Отговори
ветерани от войните преди 6 дни
с 1 цигара марихуана сутрин и 1 цигара вечер преди лягане могат ДА ПОДТИСКАТ КОШМАРИТЕ И ДА НЕ СЪЗДАВАТ ПРОБЛЕМИ НА ОКОЛНИТЕ ХОРА ! ЗАТОВА В АМЕРИКА, ГЕРМАНИЯ, АВСТРАЛИЯ, ШВЕЙЦАРИЯ И МНОГО ДРУГИ СТРАНИ ДОЗИРАНАТА УПОТРЕБА НА ЦИГАРИ И КАПКИ НА СПЕЦИАЛНИ БИОИНЖЕНЕРНИ НЕТОКСИЧНИ СОРТОВЕ МАРИХУАНА Е ЛЕГАЛНА !