Фараж: Зеленски да търси мир, рискува да загуби всеки млад украинец

Лидерът на "Реформирай Обединеното кралство" не отстъпва от становището си
Обновена: 26 юни 2024 18:13 | 26 юни 2024 17:30, Елка Василева
309
Фараж: Зеленски да търси мир, рискува да загуби всеки млад украинец
Снимка: архив, БГНЕС

Владимир Зеленски трябва да търси мир "или рискува да загуби всеки млад украинец", заяви лидерът на "Реформирай Обединеното кралство" Найджъл Фараж, цитиран от вестник "Таймс".

Лидерът на "реформаторите" вече беше остро критикуван за думите, че "Западът е провокирал Русия за войната в Украйна“, но той отказва да отстъпи от становището си, предаде кореспондентът на БНР.

Още по темата
В ново изявление Фараж посочи, че Украйна трябва да се съгласи на мирно споразумение с Русия или да рискува много млади украинци да бъдат убити. Той допълни, че в интерес на мира президентът Зеленски трябва да преосмисли амбицията си да си върне всички територии, изгубени от нашествието на президента Путин.

Фараж също така отправи нова атака срещу бившия премиер Борис Джонсън за отхвърлянето преди време на перспективата за мирно споразумение, в резултат на което са дадени много жертви. Преди това Джонсън обвини Фараж в "отвратително от морална гледна точка" повторение на оправданието на Путин за нахлуването в Украйна, докато източник от кабинета на Зеленски реагира с думите, че "вирусът на путинизма, за съжаление, заразява хората".

Лидерът на "Реформирай Обединеното кралство" каза, че са необходими по-големи усилия за посредничество в преговорите между Украйна и Русия и че Великобритания и други западни съюзници са нереалистични в подкрепата си на целта на Зеленски да отблъсне нахлуващите сили обратно в Русия. Той отбеляза, че възстановяването на кримска територия ще бъде "невероятно трудно".

След като беше посочено, че крайната амбиция на Зеленски е да си върне всички територии, взети от Русия, Фараж коментира: "Е, може да не останат млади мъже в Украйна".

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


309
Още от Русия
Русия и Украйна си размениха по 90 военнопленници
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
155
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Този е британската Джуна!
154
4
 
7
 
! Отговори
USA SUPER КИРО НОФ преди 1 седмица
ДИВИ НАТОФСКИ ОФЦЕ КОЛКО ТРЕА ВИ СЕ ПОФТАРА ЧЕ ЗЕЛЕ Е АУТ !
153
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Жалките украинци бълват змии и гущери някой като им каже истината,че тая работа дето я подхванаха ще им причини още болка и Украйна няма да изчезне обаче ще си е страна не от третия,а направо от четвъртия и петия свят
152
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Фараж обещаваше двойни пенсии след брекзит! Не знам, стана ли?
151
2
 
5
 
! Отговори
USA SUPER КИРО НОФ преди 1 седмица
До Зозо ЗОСЯ ИМА И ФАБ 3000 И ФАБ 9000 ! ЗА ТЕБЯ !
150
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Това му е целта.Да избие всички укр. мъже. Тогава украйнките ще бъдат заплождани от афро-араби.Мечтата на ***.Смъртта на бялата раса и създаване на кафяво черна биомаса която те да управляват като богове.Планът е отпреди 120 год
149
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Фараж и Тошко да не са абонирани за Днес?
148
4
 
1
 
! Отговори
USA SUPER КИРО НОФ преди 1 седмица
До До 127ШЕ ПОЛУЧИТЕ СИЧКО С ДЕСЕРТ ! МИСЛИМЕ А ТУРИМЕ СЕВ КОРЕИЦИ ГВАРДЕИЦИ У ПРЕЗИДЕНСТВОТО ! ЧАКАМЕ САМО МАРКОФ МАНДАТА !
147
6
 
11
 
! Отговори
Христо Христов преди 1 седмица
ФАРАЖ Е СЪЩИЯ КАТО НАШИЯ КОСТЯ КОПЕЙКИН! ПОЛИТИК БЕЗ ВЛАСТ В ПАРЛАМЕНТА :D ТЪЙ, ЧЕ МНЕНИЕТО МУ Е ТОТАЛНО БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ !
146
5
 
2
 
! Отговори
До Зозо преди 1 седмица
Ами май на теб също ти трябва един фаб в кратуната да се сетиш да си ги пиеш тия хапчета
145
6
 
2
 
! Отговори
Боби преди 1 седмица
До Анонимен "Половин АТАКАМС закри летният сезон на кримчаните." Чакай малко обикновено при такива новини трябва да се изчака малко време за планиране от страна на Москва. Моята прогноза е че последните големи ВЕЦ в Украйна ще бъдат унищожени... А това означава още по-голям недостиг на Електричество - Целонародна Дискотека...
144
2
 
6
 
! Отговори
Счетоводство преди 1 седмица
Задлъжнял е някой зверски и какво да направи, започва война, и този който води войната му купува оръжието, по някакъв незнаен начин Европа е длъжна да плаща тези разходи на зеленски за оръжие и така става че Америка си намаля дългът чрез продажба на оръжие като Европа изкупува този дълг чрез заплащане на разходите на зеленски. Всичко това се командва от 5 човека, не повече, Урсула, Един президент, една американска фирма за оръжие и една логистична фирма. Така се правят пари. Вие гледайте...
143
0
 
4
 
! Отговори
Това менте, преди 1 седмица
...дето нон-стоп бълваше срещу България и Румъния, не го ли бяха напили в една *** махала?
142
0
 
2
 
! Отговори
До 138 преди 1 седмица
Ами отивай да провериш може и малко да пийнеш не да ни занимаваш с просешките си поданици жалко създание
141
4
 
4
 
! Отговори
Зозо преди 1 седмица
До Боби... пий хаповете и лягай! И един ФАБ 1500 у г*зo.
140
5
 
6
 
! Отговори
Филип Киркоров преди 1 седмица
Путин е разведен, бездетен, няма никакви жени покрай него, инжектира си ботокс и си епилира тялото. То е от НАШИТЕ. м-м-м-м-мм
139
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Самальоти от моцква е излетял за Америката.Ще се молят.Ама нема.
138
3
 
3
 
! Отговори
USA SUPER КИРО НОФ преди 1 седмица
ЗЕЛЕ Е САВЕЦКИ ЕВРЕИ ОТ КРИВОИ РОГ ИМЕТО МУ Е ГРИНБЕРГ ! РОДИТЕЛИ ВЕРНИ БАЛШЕВИКИ ! А КОИ ШЕ ПЛАШТА КРЕДИТИТЕ НА УКРИИНЯ ? МИ ВИЕ ОФЦЕ С ПОЛЯШКА РОМУНЯ ЧЕШКИЯ БАТУТ И ВЕЛИКАТА ВИ БАЛТИКА ! ТВА Е !
137
5
 
4
 
! Отговори
АзъКанъАзъ7112136860 преди 1 седмица
Зеленски няма да загуби всеки млад украинец,защото намерението му е да превземе България с ромите украинци. Всички украинци трябва незабавно да бъдат изхвърлени от България,защото искат да ни заграбят родината.
136
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Разбира се ,фураж!Ти, заедно с джонката,ги разбираш!Всеки млад оркк предпочита да умре(както и ще стане),отколкото да разочарова зеления!Вие ги забъркахте тия аййна!