Русия обяви, че е свалила 8 украински дрона

Три от тях са в Белгородска област
21 юли 2024 14:20, Петър Бойчев
9
Русия обяви, че е свалила 8 украински дрона
Снимка БГНЕС

Руското министерство на отбраната съобщи в "Телеграм", че системите за противовъздушна отбрана на Русия са свалили тази нощ осем дрона, изстреляни от Украйна, предаде Ройтерс.

Три дрона са били прехванати над Белгородска област, която граничи с Украйна.

Още три украински дрона са били свалени в района на Черно море, се казва в съобщението, пише БТА.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още по темата: Русиябелгороддрон
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
1
 
! Отговори
Барон Мюнхаузен преди 1 месец
Комбинацията от уникалното им положение на картата на света и особеностите на вътрешния им политически ред прави американците и техните британски роднини много специални участници в международния живот: слабата им способност да общуват в група ги принуждава да се държат маргинално и сериозно да разчитат само на сила . Което напълно отговаря на древния смисъл на понятието ***, т.е. човек, който живее в изолация от обществото и не участва в разработването на неговите правила.
8
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Няма как Русия да свали 80 украински самолета. Първо, няма украински самолети . Има само руски там. Второ, и руски няма вече. Всички са свалени.
7
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Русия да обяви че е свалила и 80 украински самолета няма кой да и повярва освен шматароците русофили. Тя Русията обяви още преди 2 години и половина че е ликвидирала цялата украинска авиация, а с днешната си лъжа самопровергава лъжите си от преди 2.5 години.
6
4
 
4
 
! Отговори
Карачанаков преди 1 месец
Само 8 не може да бъде,ако бяха свалили 8 ПЕСков и Мара щяха да кажат че са свалили 28, значи нищо не са свалили.
5
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Когато закупи 8 дрона, тогава ще е за казване.
4
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Вчера 8 мишки прекосили границата и Русия използвала 8 дресирани по комунистически котки, да ги хванат и поднесат на Путин, да ги възнагради! Но Путин отказал, понеже щял да отдели огромни средства за производство на Петолъчки, а сега не е мирно време!
3
9
 
1
 
! Отговори
АзъКанъАзъ7112136860 преди 1 месец
Хора,защо не дойдете малко из държавите в ЕС,за да видите с очите си абсурда? Колко пъти да Ви повтарям,че НЯМА НИКАКВА ВОЙНА! Почти всички руснаци и украинци са в Европа. При това не са бедни,а богати. Ако ЕС бе управляван добре и в полза на истинските европейци отдавна трябваше да има закон за неприемане на бежанци от териториите на СССР и Царска Русия. Свалили били осем дрона? На електронна игра ли?
2
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Целият Южен Крим е под заплаха от удари с пиндостански твърдогоривни балистични ракети ATACMS, снабдени с касетъчни БЧ. Възможен е повторен обстрел.
1
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Руснаците превзеха още 2 села: Лозоватское и Розовка на Купянското направление.