Мощна украинска атака с дронове по Москва

Унищожени са поне 10, летящи към руската столица
21 авг 2024 09:15, Петър Бойчев
206
Мощна украинска атака с дронове по Москва
Снимка БГНЕС

Украйна е предприела едно от най-мащабните нападения с дронове срещу Москва, като руските части за противовъздушна отбрана са унищожили поне 10 дрона, летящи към столицата, заяви кметът Сергей Собянин, цитиран от Ройтерс и БТА.

Някои от дроновете са били унищожени над град Подолск, уточни той. Градът се намира на около 38 км южно от Кремъл.

"Системите за противовъздушна отбрана на министерството на отбраната продължават да отблъскват атаките на вражеските дронове", заяви Собянин в Телеграм в 4:43 ч. сутринта.

"Това е един от най-мащабните в историята опити за нападение с дронове срещу Москва. Продължаваме да следим ситуацията."

Той добави, че по предварителна информация няма пострадали или щети в следствие на атаките.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


206
Още по темата: МоскваУкрайнадронове
Още от Русия
Украйна може да влезе в НАТО, без да контролира цялата територия
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
108
6
 
4
 
! Отговори
До 97 преди 3 седмици
За крадец не ставаш украинче ти си будала щом комплекса към Русия все е в твоята глава
107
8
 
4
 
! Отговори
До 101 преди 3 седмици
Е тук има само украински копейки и вярно, трябва да се.пръждоват, тук не е Урколадия
106
4
 
9
 
! Отговори
Вой се носи преди 3 седмици
от Русия. Удариха Мацква, сърцето на pycнятa. Голем кудош. Свалили дроновете, но не казват, че Москва гори. Подпалиха зaднuцuтe на жужетата. Плъхът не може да си покаже ботоксният нос от Бункера. Така беше и с Хитлер.
105
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
помня как преди околотри години Путьин и копейките му ни убеждаваха, че ей го ей ся превзема Украйна и после ще продължи през Франция и чак до Берлин - пък ся излиза че същите тия хубосници молят международната общност (която щяха да превземат) да им помага, щото много ги тупали украинците
104
0
 
9
 
! Отговори
Путин преди 3 седмици
да е благодарен, че не са го зашамаросали със старите, но ефикасно действащи щатски ХАЙМАРС ракети, щото от Масква нищо няма да остане.
103
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
ква беше тя - за три дена Украйна, пък ква стана тя - вече се подготвят паради в Русия за посрещането на украински ОСВОБОДИТЕЛИ от Путинско ИГО
102
0
 
2
 
! Отговори
блицкриг преди 3 седмици
До Обикновен фашизъм-------фау-1 и фау-2 летяха към Лондон след септември 1944г. тоест след нахлуването на британо-американците в Европа. Ако ракетите бяха готови и летяха през 42/43/44г., историята щеше да е по различна.
101
0
 
10
 
! Отговори
Чупи кратуни! преди 3 седмици
Това е нещо, като при бокса. Единият удря, но и другият - също. Когато боксовият мач е започнал винаги има разкървавени муцуни и от двете страни. Нима Путин не го разбира. Не можеш само да боксираш и да си мислиш, че няма да отнесеш по някое круше.
100
0
 
8
 
! Отговори
do 93 преди 3 седмици
И колко години е границата дна държава да се счиа за независима? Украйна не е част от СССР вече над 30 години. 40, 50, 100, 200, 1300 години?
99
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
цял ден вият копейките защото любимия им си събра партакешите и избега с 200 в Сибир - а те горките още не могат да осъзнаят на кой свят са - пръждосвайтИ са от тука нефеелници
98
12
 
3
 
! Отговори
Скоро преди 3 седмици
Цял свят разбра, че приказките за нацистка Украйна са верни и разбра защо Путин иска да я денацифицира и укроти. На Украйна не може да вярва грам нито Запада, нито Русия, нито за бизнес, нито за споразумения, за нищо, освен за kurvaluk. Не им пука за тяхната територия, отидоха да ги избият в Русия на пияна глава. Затова тая глава скоро ще падне заедно с маската на клоуна.
97
1
 
6
 
! Отговори
Обикновен фашизъм преди 3 седмици
През 1942 - 1944 година немските фашисти са изстреляли 25 000 ракети Фау-1 и 4 000 ракети Фау-2 срещу столицата на Великобритания Лондон и това пак не ги спаси от неизбежния им крах. Киевския пигмей не знам какво си мисли, че може да направи с 10 дрона срещу град от 15 МИЛИОНА жители???? Поредното безсмислено ВОЕННО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ ЗАЩОТО СА ФАШИСТИ, никакъв военен смисъл няма в това нападение, само фашизъм и тероризъм срещу мирното население на Москва.
96
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Русия е лъжкиня и 24 каратова измамница.Русофилите са Московски агенти и Българофоби.
95
0
 
11
 
! Отговори
Мара общата преди 3 седмици
Крайно време е някой да събуди Путин.
94
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Някой ще яде хуйняята скоро!!!
93
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
БУМ! Споко бе русофили кво се шашкате
92
4
 
4
 
! Отговори
До 121 преди 3 седмици
Само дето тук е България много преди да се появи Османската империя,и за едно си прав трябва да сравняваш твоят Урколандия с Македония,с държавици от ония ден,ако ме разбираш
91
3
 
2
 
! Отговори
До 124 преди 3 седмици
Смени дрогата
90
12
 
14
 
! Отговори
WTF преди 3 седмици
И още нещо, което чибурашките, трябва да си го набият в големите кратуни! Ако Русия воюваше с НАТО, сега нямаше да пишете глупости по сайтовете! Защото не знам да ли го проумяват но България е натовска държава, което автоматично ни прави във война с Русия, което пък автоматично прави чибурашките предатели и не знам дали щяхте да имате топки да си драскате така спокойно!
89
4
 
5
 
! Отговори
Х преди 3 седмици
До До 119 иска, защото нещата се промениха. Не само се защитават ами и нападат.