Драма по американски – мъж застреля семейството си

Ако бъде признат за виновен, убиецът може да бъде осъден на смърт
19 яну 2010 17:55,
44
Драма по американски – мъж застреля семейството си
Снимка: БГНЕС

Мъж застреля петима души в американския град Белвил, щата Тексас, съобщи KBTX.com.

Заподозрян в убийствата е 21-годишен роднина на жертвите.

По предварителна информация обвиняемият е застрелял майка си, баща си, брат си, сестра си и племенничката си. Сестрата на заподозрения е била бременна в третия месец.

Предполагаемият убиец се опитал да открадне колата на свой съсед, който обаче насочил оръжието си към него и го държал на прицел до пристигането на полицията.

Ако вината му бъде доказана, убиецът може да бъде осъден на смърт.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


44
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
44
0
 
0
 
! Отговори
Кризата преди 14 години
В тази тотална икономическа криза такива новини ще бъдат все по-чести...
43
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Когато стигнете (ако изобщо) положението на американците (които са 80 години пред вас), ще сте същите, ако не и по-зле. Те поне имат повечко англосакски ген, та издържат.
42
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Глупости .... на колелета! То мислиш ли, че няма такива ....в Русия, Китай, Япония........само, че пресата ви показват....там където има свобода на словото....и мишките почвате....Американците ...това, онова. ДРЪЖТЕ СЕ.....ЗА МАСАТА И СЕ УСПОКОЙТЕ! ;)
41
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Tova e ot gennite hrani bogata ikonomicheski Amerika i Evropa ama ludi hora s tia genni hrani.
40
0
 
0
 
! Отговори
Honorik преди 14 години
V Amerika po4ti vseki e s orajie.Pri edna grajdanska voina 6te se izpotrepqt vzaimno.Dano da ne stava.Bravo na smeliqt sased,koito s izklu4itelno hladnokravie spira ubieca!Vqrno,4e e bil s pistolet,ala vse pak se e izlojil na risk.Pitam se tuk v Bulgaria bi li posmql nqkoi da spre nqkoi prestapnik?Edva li!A i posle prestapnikat 6te go pusnat i prave6tiqt se na geroi moje da postrada.
39
0
 
0
 
! Отговори
AAA преди 14 години
WELCOME TO THE USA ! GET A BULLET!!!
38
0
 
0
 
! Отговори
Do 32 преди 14 години
TI SI BOLEN>>>BOLEN!!!! I nai-lo6oto e 4e ima 14+ 4eta. Strah me e s kakvi hora jiveia v tazi strana. Ne e istina.
37
0
 
0
 
! Отговори
kontra преди 14 години
до "Американец"А ти защо призоваваш към ИЗБИВАНЕ на кучетата? И ми е чудно как се определяш като американец, а пишеш на чист български тук? Най- вероятно драскаш по форумите, вместо да си чешеш топките, а може би нямаш такива и затова си се озлобил срещу популацията на кучетата, а?Американенците не са народ, да си американец е ДИАГНОЗА!
36
0
 
0
 
! Отговори
Американец преди 14 години
"Този народ трябва да бъде изтрит от лицето на земята"Първо избийте кучетата по улиците си, тогава мислете за нас, плямпаща робска ***.
35
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Добре де, хора какво толкова се радвате, че някакъв американец е изперкъл и е избил семейството си? Утре това може да стане и в Европа и в България! Спомнете си за отзи дето разнасше тялото на майка си в кимил и то посред бял ден. Май беше българин! Луди има навсякъде! И никой не е застрахован, че няма да изперка или да стане жертва на такъв. Спрете с тия глупости. Американец бил, марсиянец бил... и хайде, щом има 1 луд, цялата нация са луди! Много *** извод! И там има всякакви и луди и нормални
34
0
 
0
 
! Отговори
важното преди 14 години
Наркотици или секти? И пак доста прекалено ми се струва да избиеш всичките си роднини, включително дете и бременна жена. Но едно от най-важните неща, на които трябва да се обърне внимание е накрая!!!!ЦИВИЛЕН съсед спира убиеца с ЛИЧНО ОРЪЖИЕ. Убиецът го грози СМЪРТНА ПРИСЪДА
33
0
 
0
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 14 години
..."А знаеш - в икономическа криза сме, хората гладуват, закриват се болници,безработица..." - вярно е, разбирам те напълно, но и 4-ти километър трябва да сеохранява... и няма как ще ви плащаме лечението и издръжката...
32
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
БРАВО ДОБРА НОВИНА.УМОПОМРЪ4ЕНИТЕ-АМЕРИКАНЦИ СЕ РАЖДАТ МОЗЪ4НО-ДЕФОРМИРАНИ И СЛЕДСТВИЕ НА "МНОГО ДОБРИЯ " МУТАНТСКО-РОБСКИ ЖИВОТ СЛЕД НЯКОЯ ДРУГА ГОДИНА ИЗПЕРКВАТ ОКОН4АТЕЛНО .
31
0
 
0
 
! Отговори
Разлаяхме Странджата преди 14 години
Няма да кажа как ще те превъзпитам, жалко недоразумение! Но вече алгоритъмът я ясен - кукичка с червей, и Странджата кълве! Наистина, пий си хапчетата, зле ще свършиш, като mister Forrestal- - ще скочиш от прозореца с вик "Руснаците атакуват!!!". Дано не се потрошиш, защото ще трябва да плащаме и лечението ти в психиатрията. А знаеш- в икономическа криза сме, хората гладуват, закриват се болници, безработица, въобще - пълен капитализъм от най-долна проба.
30
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
видяха малко зор и се изпотрепаха! а какво ли ще е ако 20г са така?
29
0
 
0
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 14 години
до "Към Странджата":Със тия "свещени" руски слова разкри продажната си душица на ***, но аз ще се унижа и ще опитам да ти обясня с думи прости разликата.Когато един народ е разполагал винаги с физическа и икономическа свобода е чувствителен на всяко посегателство в тая насока и го преживява тежко - за разлика от един друг народ,при който мизерията, унижението и анти-свободата са основното им агрегатно състояние...Този народ е научен на всичко и няма никакви претенции...
28
0
 
0
 
! Отговори
Войвода преди 14 години
станджанке ти си била и поетеса
27
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
"Войвода, ти си гола вода... "Брей, Странджа мальчикът, ОРИГИНАЛЕННННН, както винаги, ха ха ха!!!Асолютен Д Е Б И Л!!!!!!Всички ти съчустваме, да знаеш, ха ха ха!!!!
26
0
 
0
 
! Отговори
ranik56 преди 14 години
Много отдавна съм казал ,че Американските младежи са *** и умственно -ограничени - егоистични твари .И този е един от тях.Този народ трябва да бъде изтрит от лицето на земята - сбирщината от отрепките на петте континента тероризират целия свят ,а искат да изглеждат ,като - " света вода ненапита " - омиротворители .
25
0
 
0
 
! Отговори
Разлаяхме кучето! преди 14 години
"..Много *** емигрираха в щатите" -откритие на СЗтранджата, новия Колумб! Поне 80% са!!! От три века насам! Странджичке, кво чакаш? Отивай и ти там -да си подкрепиш тезата. Но там тряя да се бачка, а ти и това не можеш. Там ще умреш от глад. Онези не са така милостиви и не подхвърлят милостиня на ***.