Берлускони отново в центъра на сексскандал

Премиерът правил групова терапия с три проститутки
4 авг 2010 13:55, Елка Василева
72
Берлускони отново в центъра на сексскандал
Снимка: БГНЕС

Премиерът на Италия Силвио Берлускони отново се оказа в центъра на сексскандал. На 3 август 38-годишната Мария Тереза де Николо, известна като Тери, от агенция за компаньонки, е дала показания в прокуратурата.

Жената разказала, че през миналата година тя и две други нейни „колежки“ са правили групов секс със 73-годишния Берлускони.

Няколко часа преди "терапията" на Тери, която е от Бари, се обадил бизнесменът Джанпаоло Тарантини и я поканил на купон при Берлускони, пише италианският вестник „Република“. По думите й отначало тя си помислила, че това е шега. Но Тарантини й казал да се облече секси и да бъде готова за излитане от Бари за Рим след 30 минути. В момента срещу Джанпаоло Тарантини, който е заподозрян за корупция, се води официално разследване.

На купона в Палацо Грациоли присъствали 15 момичета, като на три от тях премиерът дал да разберат, че иска да остане в компанията им. На сутринта Берлускони дал на Тери 1000 евро и й подарил бижу.

NEWSru припомня за съществуващите подозрения за връзка на Берлускони с елитната проститутка Патрисия д'Адарио във вила Грациоли. През юли миналата година на сайта на L'Espresso беше публикуван аудиозапис от интимна среща на Патрисия и Берлускони. По-късно Д'Адарио заяви, че след прекараната заедно с нея нощ Берлускони е заплашвал нея и дъщеря й.

За този епизод, както и за обиска в дома й и опита за убийство на пътя, се разказва в мемоарите на Д'Адарио „Gradisca, Presidente“. В момента Д'Адарио се готви за снимките на филма „Ескорт“, в който ще има сцени как 30 млади жени посещават вилата на Берлускони и получават за това пари и бижута.

Още по темата
19 юли 2009 10:10
15

Ако се вярва на думите на Д'Адарио, сексът с три проститутки не е най-мащабният еротичен подвиг на Кавалера, както наричат Берлускони в Италия. Жената твърди, че го е виждала на парти с 20 момичета. „Не малко съм видяла през живота си, но 20 жени за един мъж?“, казва тя.

Личният живот на премиера се оказа в центъра на вниманието на пресата през май 2009 г. Тогава стана известно, че на 26 април Берлускони е бил на рождения ден на модела Ноеми Летиция, която галено го нарича „папи“. Скандалът се разгоря с нова сила след публикуването в медиите на снимки от вилата на премиера с полуголи жени и напълно гол мъж.

Сексскандалите провалиха и брака на Берлускони. През май съпругата му Вероника Ларио, с която той имаше брак от 19 години, поиска развод.

Самият Берлускони казва, че никога не е плащал на проститутки за секс и се шегува, че „наоколо има толкова красиви жени, а аз не съм светец“.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


72
Още по темата: Италия
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
41
5
 
12
 
! Отговори
God преди 13 години
Какъв им е проблемът на критиците му? Човекът си живее както си иска, не ги кара насила мацките да спят с него, че и им плаща. Какво става в леглото му си е негова работа. Псевдоморалисти има навсякъде. Просто си пълнят тиражите с него, за да изкарат някой лев на негов гръб. Същата история като на Мел Гибсън с бившата му руска шантонерка.
40
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Човека си прави к'вото си иска бе! Къса отвсякъде този папардак. Браво!
39
4
 
0
 
! Отговори
GULETO преди 13 години
ABE DA GO SKOPQT TOQ KOCKAR BE.TOI NQMA NASI6ANE , KAKVO E TYI NEGOVOTO EBANE BE.TOQ *** AKO NE PIE *** NA TIQ GODINI.KORAVO SARCE IMA TOZ ***.JELAQ MY MNOGO LUBOV TOGAVA.KATO MY SE KLECA DA KLECA.
38
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
до 34 Нека и нас да покани, а кво шъ каеш?
37
1
 
10
 
! Отговори
Dan преди 13 години
Берлускони отишъл на лекар! Лекарят го пита -Какви са Ви оплакванията господин премиер? Берлускони- Абе на скоро бях с три страхотни мадами и правехме страхотен секс близо 2 часа, но не можах да повторя, заболя ме! Лекарят- На Вашите години...дайте да го видиме този "инструмен"! ...и Берлускони.. се оплезил ..
36
1
 
0
 
! Отговори
DO 37 преди 13 години
aide darino ne sa pravi na prima dona ,i tvoya ilikata be biseksualen.
35
1
 
1
 
! Отговори
дуду преди 13 години
Най-големия е! Ето доказателство : vbox7/play:65888ce3 :D:D:D
34
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
до 39И аз викам браво, ама да ни покани и ние да вземем малко участие.Нема да задирям, коите ми пусне тия ще бъдат.
33
5
 
1
 
! Отговори
За импотентните преди 13 години
Не всяка би спала с Берлускони,заради парите му!Той е страхотен мъж,не защото има пари,но вие и с 1 милиард и без пукната стотинка,не можете да бъдете мъже!
32
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Не луд тоя , луди са тия дето са го избрали
31
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
нали е приятел на бойко евала му
30
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Браво на пича, оттакова си!
29
3
 
6
 
! Отговори
Златко преди 13 години
Откога "големите пичове" си плащат за секс?
28
1
 
9
 
! Отговори
Златко преди 13 години
Маниашка история.Сигурно не му става и избива комплекси.по тоя повод:отива старец при доктора и му иска хапче, да може да ***.Доктора го пита защо му е на тия години.Ами всичките ми набори се скъсват от хвалби, че чукат по три мадами едновременно.Ами хвали се и ти бе, казал доктора.
27
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
кви наши интереси бе ***
26
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
i kvo boli me za berluskoni vmesto da si gledat na6te interesi te ni zanimavat s nqkuv tupir
25
4
 
10
 
! Отговори
се преди 13 години
Берлускони е пич живее си живота и много много не му мисли.
24
9
 
3
 
! Отговори
razbiracha преди 13 години
Jena deto da ne e k..va nema. :) Stara pogovorka.
23
0
 
5
 
! Отговори
razbiracha преди 13 години
Wijdali li ste gol ohluv kato go napeche slunceto ? :) Az me e gnus da go gledam apa tia mladi italianki kak sa go pipali i *** ne znam... napravo da im zavidish... Mogat da uchastvat v "strah" i da iadat suchko bez problem... hahahahah...
22
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Абе най-важното е, че на 73 му става и *** та чак му пращят ушите!Я го гледайте къв е засмян.Нисък, плешив и дебел, обаче като стъпи на портфейла и за жените става 2 метра, мускулест и със буйна коса, ха ха!Ех жени, жени, защо сте евтини...