Путин ще спечели убедително президентските избори

Това сочи последното голямо проучване преди вота в Русия
Обновена: 24 фев 2012 14:47 | 24 фев 2012 11:00, Елка Василева
222
Путин ще спечели убедително президентските избори
Владимир Путин. Снимка: Reuters

Руският премиер Владимир Путин ще спечели убедително с близо две трети от гласовете предстоящите на 4 март президентски избори, показва последното голямо проучване на общественото мнение в страната преди вота, предаде Ройтерс.

Според анкетата, проведена от центъра "Левада" – най-големия независим социологически институт в Русия - Путин ще бъде избран за президент още на първия тур с 63-66 процента и така ще избегне унизителен балотаж за очакваното си завръщане в Кремъл за шест години. Останалите кандидати ще останат далеч назад.

Още по темата

Владимир Путин се надява да удържи убедителна победа на президентските избори в Русия още на първия тур, за да обуздае набиращото сила протестно движение в градските среди, което го определя като авторитарен лидер, управляващ посредством една корумпирана и строго контролирана политическа система, отбелязва Ройтерс.

През 2000 г. Путин спечели президентските избори с 53 процента, а през 2004 г. - със 71 процента. На последните президентски избори през 2008 г. със 70 процента победи Дмитрий Медведев, когото той лансира, тъй като по конституция няма право на повече от два поредни мандата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


222
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
51
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
putin e evrein...praprapra diadomu i baba mu sa adam i eva
50
5
 
3
 
! Отговори
простата истина преди 12 години
русия има газ, нефт и оръжейна промишленост, затова е една от водещите сили в света, други заслуги нямат. точно тези две неща предизвикват у слабохарактерните и алчните голямо раболепничене. русия това, русия онова, русия е велика и т.н., по добре вземете се стегнете и направете нещо за българия - може да започнете с почистване на мизериите които правите.
49
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
До 50: А според комонтарите във форума и доста българи биха гласували за Путин, но не го правят, а вместо това предпочитат да емигрират на запад или в омразната Америка !?
48
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
47 ясен си ми кат американската свобода , и ти ша ми говориш за въоръжени сили , когато американските ръкети са с руски двигатели , аре земи се скрий некаде
47
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
чакам денят когато ще отворя на детето атласа и ще му покажа че на мястото на САЩ има 100 различни държави , и че някога там е съществувала държава на злото САЩ ...... и доброто е победило
46
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Он сказал: Мы уничтожим !, и стал президентом !
45
0
 
2
 
! Отговори
qze преди 12 години
гледам тук, мишките спорят, коя котка е по-по-най.
44
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
...относно преворъжаването..... youtube/watch?v=6OPmBImx4oA&feature=share&mid=577
43
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Според проучване американците биха избрали Путин стига да имаха правото да гласуват за президент, но както знаем те нямат такова право.
42
3
 
3
 
! Отговори
до 46 преди 12 години
Дори компютъра(интернета) от който пишеш умни коментари е американски или е руски а??Бъди Здрав!!
41
2
 
2
 
! Отговори
до 45 преди 12 години
Първо си запази определенията "Отворен затворен" за твойте познати!Руските въоражени сили по времето на СССР са били силни,имало е много ресурси от всякъде,после се разпада СССР и остава само Русия(която 10 години след новото време е разкъсвана от корупция,престъпност както беше и в бг и изостава). Същевременно САЩ не са се разпаданили все още. Така че уравнението е просто ,ако тогава са били 1:1, сега не са!!!!
40
2
 
5
 
! Отговори
Всезнайко до 42 преди 12 години
Производството на клас "Тайфун", макар, че не се казва така, е спряно. Я ме просветли с клас "Охайо"! Просто - отваряш електронната енциклопедия за бедните и четеш. Може и да разбереш нещо. А всъщност бай, бабо да не става нищо! Войната не се води с ножчета за бръснене и с GSM-и. Най-уязвимата чакт на американската военна машина е прекалената електронизация. Масивна хакерска атака ще ги направи жалки. В Америка има и много годни, умни хора, но строго им е забранено да мислят.
39
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
да те светна ли американските подводници колко годишни са а отворения , и кои в момента изкарва поредната нова подводница , да те светна ли как руска падводнице се ипери в Средиземно море без цялата американска армада да ги усетят -42
38
7
 
4
 
! Отговори
ей сократ? преди 12 години
може русия да не се е покорявала както казваш,но аз съм българин и е покорила моята страна(45 години) аман от чуждопоклонници
37
3
 
18
 
! Отговори
мен преди 12 години
путин е мъж. направи русия отново световна сила. ако руснаците не го искат да го натурализираме и да видим къде ще отидат всичките чокота бокота костовци станишшевци и други подобни мижетурки.
36
2
 
4
 
! Отговори
от 30 преди 12 години
и да слагате минуси истината е това -клас тайфун е 25 годишна...живеете си с миналото,в което ревяхте заднишком против руснаците,а сега много ги подкрепяте гледам.
35
5
 
18
 
! Отговори
сократ преди 12 години
Пълни *** шетат из форумите.Русия срещу целия западен свят.Тъпоъгълници такива,наистина ли си мислите,че Русия е населена с *** като нас.Там също има предатели но те са малцинство .Русия винаги е давала урок на глупаците вярващи ,че могат да покорят руския народ.То не беше Врангел,то не беше Колчак,то не беше Наполеон,то не беше Хитлер и всеки си получи заслуженото.Странните напуснали СССР, днес ги виждаме на какъв ръжен се пекат.Примера е и с нас.Запада и Америка носят робство и мизерия.
34
0
 
15
 
! Отговори
освободител преди 12 години
когато Путин бъде избран за президент , НАТО ще престане да съществува след време - мисъл на американски конгресмен - параноята в САЩ е голяма господа хахахахаххахаха
33
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
злобата кара хората да подценяват Русия , САЩ са нясна че няма как да поценят Русия и затова са цели до момента , в деня в който направят грешната стъпка ще бъдат заличени от картата на Земята , НАТО е една помийна яма, притурка на САЩ за гарнитура , една смешна организация в която ний сме се изпъчили най от пред с бай Аню ......
32
12
 
1
 
! Отговори
Антикумонист преди 12 години
до 22 - добре уреди ме да съм чистач на *** и да взмам по 800 долара.много се е вдигнал стандарта на живот във матушката ти,ама явно не знаеш че този същият чистач на *** във русия може да зима по 5000 на месец ако работеше във САЩ или във развита Еврпа.Има още много хляб да ядете,русофили