ЕС настоява за разследване на събитията в Одеса

Аштън призовава виновниците да бъдат изправени пред правосъдието
Обновена: 3 май 2014 21:50 | 3 май 2014 19:31, Анисия Иванова
241
ЕС настоява за разследване на събитията в Одеса
Катрин Аштън. Снимка, архив БТА

Върховният представител на ЕС по външната политика и сигурността Катрин Аштън настоя днес за независимо разследване на обстоятелствата, довели до множество убити и ранени в Одеса.

Още по темата
Аштън призовава виновниците да бъдат изправени пред правосъдието. По нейните думи събитията трябва да доведат до размисъл, а украинците трябва да използват момента, за да преодолеят изкуствено насаденото разделение от последните месеци. 

ЕС приканва всички да бъдат максимално сдържани и да не използват случая за допълнително нагнетяване на омраза и за предизвикване на безсмислено насилие. Аштън настоява всички политически сили да поемат своята отговорност и да преминат към мирен диалог, за да намерят изход от кризата. Според нея всички страни, подписали споразумението от Женева, трябва да увеличат усилията си за неговото приложение. /БТА/

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


241
Още по темата: УкрайнаЕС
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
39
4
 
44
 
! Отговори
но комент преди 10 години
Какво да разследват, като госпожа Ащън е пряко отговорна за жертвите , чрез подкрепата си за фашисткия преврат в Киев, и заради тазци си подкрепа трябва да застане пред международен трибувнал!Госпожа Ащън лично прикри снайперистите стреляли по граждани и полицаи в Киев.Госпожа Ащън, госпожа Меркел и господин Обама са военно престъпници!
38
4
 
36
 
! Отговори
анонимен преди 10 години
Истината е , че точно тази и ЕС , трябва да бъде трябва да бъдат призовани на съд , за подстрекавани на безумни убийства.
37
2
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Показваха кадри от събитията вчера в Одеса. Хората, които успяха да изпълзят полуобгорели от пламтящата сграда, бяха пребивани с тояги от тези, които ги причакваха на входа. Други от улицата стреляха по нещастниците, появяващи се по прозорците и парапетите, преди да скочат и да се пребият. Не хора, а зверове!... и САЩ и ЕС подкрепят именно тези зверове !Това е тотален цинизъм, г-жо Аштън !
36
2
 
27
 
! Отговори
681 преди 10 години
Ти пусни духа от бутилката а после се прави на съпричастен и невиновен .Тая кукумявка дето за нищо не става трябва да бъде разчекната и одрана.
35
4
 
12
 
! Отговори
АНТИХРИСТ преди 10 години
Америка благодари за стотиците изгодни договори за тях,които подписаха бълг. политици.ГЛАСУВАЙТЕ ЗА ЧЕТИРИТЕ ЖИВОТНИ НА АНТИХРИСТ-евреина(Станишко),хидроинженера(Доган и мафия),***(Костов) и пожарникаря-мутра-милиционер-шериф,чалгар,закрилник на силиконки,летящ политик,магистрален шут и циркаджия.ЧЕТИРИМАТА са наследници на римския император НЕРОН-гонител и убиец на християни.Те също гонят милиони млади българи(емигранти) и убиват хората чрез кражби в сферата на здравеопазването и икономи
34
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
тая като е видя...... страх!!!!!!
33
3
 
32
 
! Отговори
ники преди 10 години
Това е все едно да бяха изгорили живи ранобудните студенти в СУ и тази дърта *** да иска независимо разследване.КАКВО ЛИЦЕМЕРИЕ.В моите очи ЕС се превърна просто в бандитска организация подвластна на корпоративни и престъпни интереси.Това са истинските бандити.
32
3
 
38
 
! Отговори
писна ми преди 10 години
Какво независимо разследване бе! Ние, обикновените хора, видяхме и чухме! Вие, заедно със САЩ сте подстрекателите на тези убийства! Вие и нелегитимните власти в Киев избивате хора и окото ви не трепва! Вие, а не Русия, сте виновни за кървищата в Украйна и погнусата на хората от вас ще се разраства все повече и повече и желанието на хората ще е да останат извън вашата престъпна общност!
31
2
 
33
 
! Отговори
клонинг преди 10 години
Т.н. ЕС, клонинг на Цру, настоява за независимо разследване на събитията в Одеса. Толкова независимо, колкото и това за разстрела на Майдан! Важното е Русия отново да бъде изкарана единствен виновник!
30
3
 
26
 
! Отговори
ах моля ви се преди 10 години
На това му казваме "Кой ми с.ра в гащите?"
29
36
 
9
 
! Отговори
Капутин преди 10 години
Вън руският окупатор от Украйна !
28
4
 
29
 
! Отговори
Беловласия преди 10 години
ЕС са империя на злото.Най големите глобалисти са най мръсни комунисти,разбирай и фашисти!ПРАВОСЛАВИЕТО е пътя и светлината!
27
1
 
34
 
! Отговори
Аштън да каже... преди 10 години
Кой подкрепи настоящите превратаджии... кой мълчеше докато те подкрепяха въоръжаването на 'Десен сектор' с американски и немски оръжия...Чионистиката западна политика, слугуваща на корпоративни интереси е виновна!
26
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Надявам се, че новият "Нюрнбергски процес" ще се проведе в Киев.
25
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До Америка благодариБлагодарение на Уорлик и командвашите го *****раси в САЩ много Хамерикански мечти се сбъднаха. За съжаление за сметка на българските мечти.
24
2
 
41
 
! Отговори
Българин преди 10 години
"Аштън призовава виновниците да бъдат изправени пред правосъдието"Г-жо ,съгласен съм с вас.Пред правосъдието първи трябва да застанете Вие и ЕС ,защото провокирахте тези събития..Единственото ,което мога да направя като представител на най- бедната държава член на този съюз е да ви презирам.Заради интересите на най- богатите страни от този фалшив съюз вие сте готови да залеете с реки от кръв държава с над 45 млн. население. Вашата демокрация не е нищо друго освен "най -обикновен фашизъм"
23
2
 
28
 
! Отговори
До ХА-ХА-ХА ! преди 10 години
Инстинктът е първото впечатление за човека срещу теб. Първите 5 до 10 секунди, другото вече са манипулации от облекло, изказ и така нататък. Но в тези 10 секунди вече знаеш харесваш ли някой или не. Тези всичките от ЕС ако ги опказват един след друг за по 10 секунди ще е като филм на ужасите ....
22
1
 
33
 
! Отговори
СЯНКАТА НА ЦИОН преди 10 години
До БратРазбира се, че Новият световен ред няма нищо общо с истинската демокрация.Той е една антихуманна и антидемократична система.Демокрацията я ползват само като стръв за наивните хора като украинците. Тя е също параван, зад който се готвят да извършат чудовищни неща с човечеството.Всъщност защо казвам че се готвят ? Те вече ги вършат !Русия е последната преграда. Русия е последният мохикан !След това ще лъсне истинският облик на новата система. Макар че те и сега трудно вече го скриват
21
2
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Оказа се че ЕС и НАТО са просто терористични организации.Никой от т.н. западняци не осъди изгарянето на живи хора.
20
3
 
29
 
! Отговори
Америка благодари преди 10 години
Америка благодари за стотиците изгодни договори за тях, които подписаха българските политици.ГЛАСУВАЙТЕ ЗА ЧЕТИРИТЕ ЖИВОТНИ НА АНТИХРИСТ - евреина(Станишко), хидроинженера(Доган, мафия и наместници), ***(Костов) и пожарникаря-мутра-милиционер-шериф-чалгар-закрилник на силиконки, летящ политик, секретар, магистрален шут и циркаджия и още и още...