Мъск: Киев вече е загубил, 60-те милиарда от САЩ няма да помогнат

Украйна трябваше да сключи мир с Русия преди година
20 фев 2024 12:33, Петър Бойчев
263
Мъск: Киев вече е загубил, 60-те милиарда от САЩ няма да помогнат
Снимка БГНЕС

Политическите позиции на Киев на фона на военните неуспехи отслабват всеки ден, украинското ръководство е трябвало да сключи мир с Русия преди година, когато все още съществуваше такава възможност. Тази гледна точка изрази американският инженер и предприемач Илон Мъск на страницата си в социалната си мрежа X.

Според него по един или друг начин ще се стигне до мирно уреждане.

И единственият въпрос е колко още хора ще умрат, преди да се приеме реалният факт, че Крим и редица други бивши територии на Украйна вече принадлежат на Русия.

"Мирното споразумение трябваше да бъде сключено преди година. Оттогава хиляди момчета са загинали напразно, а позицията на Украйна става все по-слаба всеки ден“, се казва в съобщението.

Така Мъск коментира публикация, в която се говори за необходимостта от прекратяване на огъня и началото на мирни преговори между Русия и Украйна. Милиардерът се съгласи с автора на публикацията, че Киев вече е загубил "и нищо няма да промени това“, дори 60 милиарда долара от Съединените щати няма да помогнат.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


263
Още по темата: мирУкрайнаСАЩмъск
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
62
9
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Оръжие срещу руснаци аз не вдигам. Дори ще ги посрещна вкъщи на сальодка и водка. И без това тук на морето е пълно с руснаци и редовно хапваме и пийваме заедно. Междудругото и с украинците се имам, и с тях сядам на една маса. Разни тук изкуствено създадени войни от нашите поодлоги, дето ни вкарват в изкуствени войни - да не ме занимават. Който е голям евроатлантик, да грабва автомата и да ходи да се бие още от сега в Украйна. Аз съм за мир с братските славянски народи - Украйна и Русия.
61
4
 
23
 
! Отговори
мдааа преди 6 месеца
загубата на Украйна е загуба на Европа ....че тя европа не веднъж е губила войни срещу русия .....нищо ново!
60
15
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
щом това говненце налива пари в русия и тръпп явно положението им е зле , нищо с което се е захванал не става за нищо и само чака пари от бюджета да си пуска ракетки и лего коли какъв предприемач като тръмп само мрънка и чака на софрата , ако соечели байдън ще е срам за тези всички че един дедко ги е бил
59
2
 
21
 
! Отговори
Кире харвардо преди 6 месеца
Продължаваме подмяната!
58
6
 
2
 
! Отговори
Българин преди 6 месеца
До 62 ти тоягата можеш ли да я вдигнеш поне ;)
57
13
 
22
 
! Отговори
Българин преди 6 месеца
РУСИЯ ПОБЕДА!
56
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Много е рано за примирие, нацитата трябва да капитулират!
55
7
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Aко Жужи нападне, 90% ще го посрещнем с хляб и сол. Едните защото истински обичаме братска Русия, а другите - бившите комунисти и комсомолски секретари, които днес са първи евроатлантици, веднага ще развеят знамето на сърпа и чуука със "Здравствуйте, братушки!" Политическата хамелионщина край няма.
54
7
 
11
 
! Отговори
Историк преди 6 месеца
Западните демокрации са упадъчни, те ще паднат под твърдата ръка на Изтока - Адолф Хитлер, 1945 г.
53
17
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Падне ли Украйна, пада цяла Европа. Самия Медваедев каза, че Украйна е просто трамплин за Русия по пътя и към Европа.
52
16
 
20
 
! Отговори
Българка преди 6 месеца
Дано след украйна да дойдат в България да ни освободят
51
9
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Украйна е втори Виетнам за американците. С тази разлика, че тоя път поне не дават човешки жертви. Западът ще бъде набит от Изтока за пореден път. Не си разбраха мястото тия. Тоя път обаче, унижението им ще е пословично!
50
11
 
9
 
! Отговори
123 преди 6 месеца
Тоя не зацепва, че помощта е за да Русия не може да продължи към Молдова и Прибалтика, а и да се даде време на Европа да се подготви за руска агресия
49
17
 
9
 
! Отговори
АнонимеН преди 6 месеца
АЗ ОБЯВЯВАМ УКРАЙНА ЗА ПОБЕДИТЕЛ В МИГА В КОЙТО СЕ ОБЯВИ, ЧЕ ДЖО БАЙДЪН Е ПРЕИЗБРАН ЗА ПРЕЗИДЕНТ НА САЩ!! ПЪК ТЕ МЪСКОВЕ, ТРЪМПОВЕ ФАЛШИВИ ПУТИНУВЦИ И ДРУГИ ПУТИНИСТИ ДА ГОВОРЯТ КОЛКОТО СИ ИСКАТ, ЧЕ ТОВА НЕ Е ТАКА :D
48
0
 
5
 
! Отговори
до ина преди 6 месеца
Тебе да не те е полазила някоя змия.
47
18
 
5
 
! Отговори
АнонимеН преди 6 месеца
И НЕ СА РЕШАВАЩИ 60-ТЕ МИЛИАРДА ПОМОЩ ЗА УКРАЙНА А БРОЯ СНАРЯДИ КОИТО УКРАЙНА ЩЕ ПОЛУЧИ АКО ДЖО БАЙДЪН БЪДЕ ПРЕИЗБРАН ЗА ПРЕЗИДЕНТ НА ФАЩ!!! ЧЕРВЕНАТА АРМИЯ НЯМА ДА ИЗДЪРЖИ НА ТОЛКОВА МНОГО ЗАГУБИ И ДА ИМ ПАДАТ НА ГЛАВИТЕ ПО 300 000 СНАРЯДА НА ГОДИНА САМО ЗА ЗАГРЯВКА! ТЪЙ, ЧЕ РЕПУБЛИКАНЕЦА МЪСК МОЖЕ ДА ИСКА ДЖО БАЙДЪН ДА НЕ СПЕЧЕЛИ И ДА ГО ПОКАЗВА ОТКРИТО КОЛКОТО СИ ИСКА МЪСК Е ОПОЗОРЕН ПРОДАВАЩ ОРЪЖИЕ И НА ДВЕТЕ СТРАНИ И ТОВА НЯМА ДА СЕ ПРОМЕНИ НИКОГА!
46
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
До инаИ за какво му е на Жужака Задунайската коочина?! Останали тук 5 милиона нещастника и с нас да се занимава. Който пръска фейкове как Путин щял да напада НАТО или не разбира изобщо Русия, или нарочно провокира да има страх.
45
10
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Мъск - един от малкото адекватни западняци, които могат да мислят нормално.
44
28
 
14
 
! Отговори
ина преди 6 месеца
Нали на всички ви е ясно, че след Украйна е ред на България. Ако сега се покаже, че ЕС не са в състояние да се защитават сами и че на САЩ не им дреме. Путин със сигурност ще се пробва да налази държава от НАТО.
43
22
 
8
 
! Отговори
rambaldievskievich преди 6 месеца
мъски май не си дава сметка, че загуба на Украйна означава и загуба на Европа, а от там - и на САЩ, Австралия, Н. Зеландия и всички английскоговорещи страни, както и на скандинавските, някои азиатски (Южна Корея, Япопния...) и бясно разгулничество на иран, кндр, някои африкански държави (нигер, цар...). мъски! А по-кротко и по-премерено, че бая милиардчета ще ти се изпарят (не, че и до сега не са се изпарявали, ама да не се увеличат още).