Шолц с необичайна подкрепа: Много вероятно е Харис да спечели

Германският канцлер я нарече още "компетентен и опитен политик"
24 юли 2024 20:15, Петър Бойчев
64
Шолц с необичайна подкрепа: Много вероятно е Харис да спечели
Снимка БГНЕС

Германският канцлер Олаф Шолц каза, че вярва, че е „много вероятно“ американската вицепрезидентка Камала Харис да победи в президентските избори по-късно тази година в намек за подкрепата си за нея, предаде Ройтерс.

Шолц беше необичайно директен в подкрепата си за американския президент Джо Байдън преди той да се откаже от надпреварата за преизбиране миналия уикенд. Сега той потвърди одобрението си за Харис като кандидат на Демократическата партия, която ще се изправи срещу Доналд Тръмп на изборите през ноември.

„Предизборната кампания в САЩ със сигурност ще бъде вълнуваща, сега с леко обновен състав и ново съзвездие“, каза днес Шолц по време на ежегодната си лятна пресконференция. „Мисля, че е много възможно Камала Харис да спечели изборите, но американските гласоподаватели ще решат това“, добави той.

Германският канцлер уточни, че се е срещал няколко пъти с американската вицепрезидентка и я намира за "компетентен и опитен политик".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


64
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
45
0
 
0
 
! Отговори
Случаен минувач преди 1 месец
Шолц е типично германско roвeдо, глyпak. Самите германци много го мразят.
44
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Да си гледа Геманията, че е много вероятно да не дочака новия президент на САЩ, който и да е той.
43
0
 
3
 
! Отговори
Сша преди 1 месец
В цяла Америка , процентите са в полза на Тръмп, само по нашите прости шорини ,платените 🌈 мечтаят за либеракия ***
42
0
 
3
 
! Отговори
Конфуций преди 1 месец
Шолц е изключително слаб политик а както се вижда от изказването му за Харис е и изключително rлyпав, не може да подкрепяш един или друг кандидат защото от това може да зависят бъдещите отношения на страната му с щатите.
41
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Г-жа Харис ще спечели битката с мистър Тръмп, колкото Зеленски ще спечели войната с рашъните ако САЩ им спре високоточните далекобойни 96-100 км реактивни снаряди на системите HIMARS и ПВО ракетите PATRIOT. Видя се, че ВСУ на Украйна без 3 месеци снабдяване от САЩ стигнаха до почти безнадеждна ситуация. А г-жа Харис скоро ще разбере, че едно е да бъдеш вицепрезидент и съесем друго - да си Number One of the USA.
40
1
 
5
 
! Отговори
Христо Христов преди 1 месец
До 32 "Самите германци много го мразят." - немците СА комплексирани про'с'таци и затова си го избират.
39
1
 
15
 
! Отговори
Христо Христов преди 1 месец
Шолц е нагъл cмyкaч. Като ВСИЧКИ немци.
38
0
 
15
 
! Отговори
Този преди 1 месец
До преди няколко дена, котато даваха Тръмп за сигурен победител над Байдън мълчеше. И Харис няма да спечели, анкетите показват по няколко пункта преднина на Тръмп пред Харис във важните щати
37
0
 
9
 
! Отговори
то и Зеленото преди 1 месец
му викат "компетентен и опитен политик" ха ха ха!
36
0
 
7
 
! Отговори
да видим дали! преди 1 месец
я камилата, я камиларя! :)
35
0
 
12
 
! Отговори
Зевзек преди 1 месец
Интересна е патологията на либералната секта.Сега и Тръмп да подкрепяш пак си копейка.Явно за неомарксистите всички консерватори са русофили.Даже Рейгън ще излезе че е бил копейка.Дано Господ им помогне да се осъзнаят колко са изтр.ещели.
34
0
 
9
 
! Отговори
Мозъчен тъст преди 1 месец
Не знам какво ще обясняваш на Тръмп като стане президент
33
24
 
1
 
! Отговори
Кой нормален човек преди 1 месец
Би гласувал за педофила Тръмп . Той е на всяка снимка с Епстийн ! Първи аверчета . В досието се говори как са изнасилвали 15 годишни момиченца . Все едно тоз дъртия да ти опъне дащерята и насили и ти да ми говориш за ценности ? Трябва да има нещо много болно в теб за да поддържаш това животно
32
1
 
11
 
! Отговори
Фюрерът беше преди 1 месец
не само по-хубав и със стил, но и доста по-умен!
31
20
 
2
 
! Отговори
Е то всеки го знае преди 1 месец
това . Тръмп е прекалено стар за да стане президент . Той вече не може да свържи две изречения без да се обърка горкия старец
30
22
 
1
 
! Отговори
Аз ще гледам сеира преди 1 месец
На копейките до последно как се пенят за оня педофил авера на Епстийн -Тръмпчо и ще им чета коментарите пълни с надежда . И накрая ще си направя гавра с тях !
29
2
 
7
 
! Отговори
Чичкото с мустачките преди 1 месец
Леле ако се върна место нема да си намерите.
28
0
 
7
 
! Отговори
Ше Бек преди 1 месец
Шолци , много палав садо-мазо поглед нещо на Камала си хвърлил ти привърженико на немското хард порно от 80-те. Облякъл си черно кожено бельо и ръкоблудстваш на ухилената физиономия на това задокеанско подобие на жена , нали перверзнико.
27
0
 
4
 
! Отговори
ПроСоТо преди 1 месец
абе "Моята борба" са пробва и не стана нищо ..Обаче с тоя червен нос,ако не е неква "грешка" на пикчъра,направо мъ смущава !...И този ли е алкохолик ?
26
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ех, либерастки мечтииии... Последната анкета на cnn дава 3% повече за Тръмп. И това го дава либерастка медия. Значи сигурно е поне 6% разликата.