Тръмп обвини Камала Харис за миграцията и аборти в осмия месец

Нарече я "ултралиберална движеща сила"
25 юли 2024 07:22, Петър Бойчев
20
Тръмп обвини Камала Харис за миграцията и аборти в осмия месец
Снимка БГНЕС

Кандидатът за президент от Републиканската партия Доналд Тръмп нападна новата си съперничка от Демократическата партия Камала Харис, като я нарече "ултралиберална движеща сила", която трябва да носи отговорност за политиката на администрацията на Байдън по отношение на имиграцията, предаде Ройтерс.

"Камала отвори границите ни, което позволи на 20 милиона нелегални чужденци да нахлуят в страната ни от цял свят", заяви Тръмп на митинг в Северна Каролина, първия му, след като президентът Джо Байдън се отказа от надпреварата през уикенда.

Байдън възложи на Харис да работи със страните от Централна Америка, за да помогне за спирането на миграционната вълна, но никога не ѝ е била възлагана отговорността за сигурността на границите, отбелязва Ройтерс.

Под бурните възгласи на публиката бившият президент определи вицепрезидентката Харис като най-либералния политик, избиран някога в американската история.

"Тя ще унищожи страната ни, ако някога бъде избрана", каза бившият президент на събитието, което се проведе в Шарлът, Северна Каролина, един от няколкото щата, в които се водят битки, считани за решаващи за спечелването на президентските избори на 5 ноември.

Харис, първата чернокожа жена и американка от азиатски произход, която е заемала поста вицепрезидент, ще стане първата жена, избрана за президент, ако спечели на 5 ноември. През трите дни, откакто Байдън се отказа от участие, тя разтърси една спокойна надпревара и внесе нова енергия сред демократите, посочва Ройтерс.

"Тя иска аборти през осмия и деветия месец на бременността, до раждането и дори след раждането, екзекуция на бебетата", каза още Тръмп, цитиран от АФП.

Митингът на Тръмп започна два часа преди 81-годишният Байдън да се обърне към нацията от Овалния кабинет, за да обясни защо се е отказал от надпреварата под нарастващия натиск на колегите си демократи.

Решението му последва катастрофалния дебат с Тръмп през юни, който изостри въпросите за способността му да спечели изборите или да ръководи страната още четири години, ако успее, пише БТА.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


20
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
2
 
1
 
! Отговори
Голф преди 1 месец
Първите самолети ги платихме при него. При него започна и ковида.
19
2
 
2
 
! Отговори
Посмали малко преди 1 месец
Кое и е "чернокожото"? Всеки ден да ходи на солариум, пак няма да докара черната кожа, въпреки, че вероятно са я посъветвали да го направи. Може би с боя ще е по- лесно.
18
5
 
6
 
! Отговори
Въпрос преди 1 месец
А от него колко жени са направили аборт?
17
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Тромпета Тръмп остана единствения изкуфял старец в кампанията. Не знае какви ги плещи
16
0
 
5
 
! Отговори
Факти преди 1 месец
Там ги кастрират преди да направят бебета. Тази смяна на пола...
15
4
 
5
 
! Отговори
Това преди 1 месец
На 79 години, ако спечели ще започне да управлява 80 до 84 години. След 1-2 години като му прегрее реотана, може да е по-зле и от Байдън.
14
3
 
6
 
! Отговори
Оли преди 1 месец
Брееее ,тия шарените така са оцапали гащите от страх от Тръмпи, че чак мирише
13
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
В 8-мия месец аборта си е направо убийство на едно неродено дете.
12
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Само какво шоу изнесе клоуна в Пенсилвания. Уж го застреляха той се огледа като лалугер, сложи ръка на ухото си, но след като отдалечи ръката си си видя, че по ръката му няма кръв.Чак след като беше долу на земята до трибуната изведнъж той вече му потече кръв. А човек зад него не беше засегнат от куршума. Явно физиката трябва да я пренапишат, че нищо издиша.
11
8
 
5
 
! Отговори
ма на кой му пука преди 1 месец
к'во изфъфлил дедо Дони Кетчупа ака белината, май само на пробитите ***...
10
11
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Тръмп има наполеонов комплекс. В обувките му има повдигачи. Глупав оранжев клоун с перука.
9
12
 
11
 
! Отговори
Хахахаха преди 1 месец
Аборти в 8ми и 9ти месец? Че и след 9ти? Този съвсем изперка и не знае какво говори. Я го поставете на когнитивен тест, че изглежда не е добре с главата.
8
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Остава да й каже и N-думата и съвсем ще я закопае. И няма да излъже за нищо.
7
8
 
12
 
! Отговори
аха преди 1 месец
Преди години феминистките в сащ искаха легализация на абортите в напреднала бременност и дори след раждането сиреч бебето се е родилио, но бива у. bивано. Оправданието беше с ,,медицински причини'', но критиците твърдяха, че това е просто прикрита легализация, както стана с марихуаната по меицински причини. Оттам и движението за ограничаване на абортите.
6
10
 
19
 
! Отговори
Бах мама му. преди 1 месец
Аборти в осмия месец... Какви ги дрънка тоя?Аборти в 5 и 6 месец са опасни за живота и никой лекар не ги прави , та камо ли в 8 м. А и белината не помага при ковид.Шан-тав човек.
5
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
По кафявата вода с оранжева перука без гребла...
4
10
 
3
 
! Отговори
malgiorno a tutti преди 1 месец
Че то аборт може да се направи и в 9ти месец даже :), процедурите са добре документирани (краниотомия, декапитация, евисцерация, клейдотомия), инструментите - също :).
3
14
 
14
 
! Отговори
АЗ преди 1 месец
Оранжевия клоун утече !
2
8
 
12
 
! Отговори
нейчо неев преди 1 месец
"егати държавата щом аз съм й вицепремиер" същото се отнася и за яловицата Камала.
1
7
 
17
 
! Отговори
FMC преди 1 месец
Не мога да ги мисля щатите. Тук не сме отворили границите и пак идват. А, там, дето са ни отворени границите-към ЕС, пак нни вкарват мигранти. Тръмпи ако не спечели в САЩ, да дойде да се кандидатира за президент в България, белким опраеи мигрантските въпроси.