Аналена Бербок за Камала Харис: Тя е енергична и истински трансатлантик

Геерманският външен министър засипа с похвали вицепрезидента на САЩ
30 юли 2024 08:23, Петър Бойчев
44
Аналена Бербок за Камала Харис: Тя е енергична и истински трансатлантик
Снимка БГНЕС

Германската министърка на външните работи Аналена Бербок похвали снощи американската вицепрезидентка Камала Харис, определяйки я като енергична жена и "истински трансатлантик" в навечерието на изборите в САЩ през ноември, предаде ДПА.

Харис е преживявала в миналото омраза и силни усещания, каза Бербок на публична дискусия в град Есен в рамките на лятната си обиколка в различни райони на Германия. "Тази жена има онази страст, която вади на масата и заявява: "Сега повече от всякога", отбеляза Бербок.

Това е нейната особена сила, посочи германската външна министърка и добави, че е формирала впечатлението си за Харис още на Мюнхенската конференция по сигурността през февруари.

Харис е жена, която постига резултати, и е "трансатлантик изцяло", който ще продължи да подкрепя не само Украйна, но и трансатлантическата сигурност, заяви Бербок, като добави, че американската вицепрезидентка е също в тесен контакт и с републиканците в САЩ.

Независимо от изхода на изборите, Германия и Европа трябва да инвестират повече в собствената си сигурност, добави Бербок, визирайки въпрос, предизвиквал в миналото известна тревога, пише БТА.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


44
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
3
 
14
 
! Отговори
До Анонимен 5 преди 1 месец
То на ОИ си беше заявено направо в прав текст, че новата религия е тази на транс нищото.
4
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Анонимен 1 А то туй е конспираци виж, че на откриването на ОИ нямаше никаква джендер конспирация.
3
2
 
18
 
! Отговори
Ихтиманчанин преди 1 месец
Извинявам се за неинформираността, но откъде произлиза това име Аналена ? Защо жена се казва така, днес само мъже го носят с гордост
2
1
 
20
 
! Отговори
090 преди 1 месец
... тази сигурно има вишо. Държала е изпит по Висша математика и Дескриптивна геометрия. Учтиво я питам: Каква е разликата между 0 и 360 градуса? При грешен отговор си къса дипломата и напуска поста си.
1
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Още едно "транс". Понеже чистите ги няма. Аз се чудех защо го изтикват напред, а тя ето каква била работата.