Зеленски: Престъпниците, дошли да унищожат Украйна, ще видят в руини своя дом

Президентът почете Деня на националния флаг
23 авг 2024 13:20, Петър Бойчев
335
Зеленски: Престъпниците, дошли да унищожат Украйна, ще видят в руини своя дом
Снимка БГНЕС

Украинците сега си отвоюват правото да гарантират, че престъпниците, които са дошли да унищожат Украйна и които са донесоха руини в домовете им, със сигурност ще видят в руини своя дом.

Това заяви президентът на Украйна Володимир Зеленски в речта си на тържествено събитие по повод Деня на националния флаг на Украйна, предава УНИАН.

Той отбеляза, че сега украинците печелят за Украйна и украинците "правото на справедливост, на своето, на своята свобода, на своето национално достойнство, на своята сигурност, на собствената си държава“.

"И на това, че престъпниците, които дойдоха да унищожат Украйна и които донесоха руини в нашия дом, със сигурност ще видят в руини своя дом“, заяви държавният глава и подчерта значението на единството на украинците в името на знамето и страната .

Зеленски подчерта, че "живеем в определящо време за Украйна“.

"Ние защитаваме независимостта и ще я защитим. Изтласкваме окупатора от Украйна и няма да му дадем покой“, отсече той, предава Фокус.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


335
Още от Музика
Бъди LIVE с Dnes.bg: Спечели покана за концерта на Editors
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
177
5
 
2
 
! Отговори
Ей чи кат са стегна преди 3 седмици
А пък язе сега се учим да метам боНби в найлонови кесии, скрит в храстите. Моят севернокорейски чичо ме обучава тайно.
176
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Форумните копейки почти са спечелили войната, и то от поне 2 години насам - ей тъй, само още мънчико да се понапънат и вече са в Киев, Лвов, Бяло море, Ла Манша... Копейки, внимавайте с напъването само, че да не стане фал...
175
3
 
4
 
! Отговори
gogo преди 3 седмици
Тоя *** пак потече от чешмите
174
7
 
6
 
! Отговори
пияница мистик преди 3 седмици
До 173 === Ти много ли се гордееш с България? Аз не. Даже не я харесвам. Харесвам определени хора в нея. Приятели. Ти с какво се гордееш от България. 1300 години държава, 200 години Византийско робство, 500 години сме в Османската Империя и после 45 години върл и зъл социалистически комунизъм. Тогава бяхте атеисти, да припомня само. След като таксиджията ви каза, че сте славяни и православни християни, носители на семейни ценности си обърнахте вярата :)))
173
10
 
5
 
! Отговори
Патриарх Дани преди 3 седмици
С тревога от Българската Патриаршия съобщаваме, че възлагаме от днес 23.08.2024 г. Анатема на господин Владимир Владимирович Путин заради наскорошното му целуване на корана и докараното омерзение на православния свят. Амин.
172
7
 
2
 
! Отговори
Анти-ЕС преди 3 седмици
Зеленин юде-хазарино, УССР на Ленин трябва да спре съществуването си, както и Европейския Съветски Съюз. Разбра ли?
171
2
 
4
 
! Отговори
Кръчматъ преди 3 седмици
Едно шъ ви кажа..., прав беше Товарищ Сталин - "Кадрите решават всичко", кът почнеш от Президентинъ, та стигнеш до "Кухарката" (готвачка)!!!
170
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Нацистите навлезли в Русия са отрязани и отксънати за доставки, всички до дни ще са трупове
169
5
 
6
 
! Отговори
Чичо преди 3 седмици
Нещата ще се успокоят когато ВРИ увеличи териториите си и смешния клоун изчезне.
168
1
 
2
 
! Отговори
анонимен келеш преди 3 седмици
боМбони:):):):)
167
4
 
7
 
! Отговори
анонимен преди 3 седмици
Младите руснаци на искат да умират на фронта за кремълските нацисти.
166
3
 
2
 
! Отговори
Справедлив преди 3 седмици
Истината е в независимостта. Само независима общност, народ, нация или държава може да се противопостави на големите мафиотско - олигархични държави от Изтока и Запада. С проповядваната демокрация , големите държави чрез най- голямото оръжие - капитала се стремят да държат в подчинение всички останали. А с капитализъм, с неравнопоставеност , без нормираност и плановост - няма желание за създаване на здрава, независима държава .
165
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Путин поне никога не е криел хомосексуалността си
164
3
 
5
 
! Отговори
анонимен келеш преди 3 седмици
Неграмотни копейки:):):)
163
3
 
10
 
! Отговори
пияница мистик преди 3 седмици
Тези неграмотни глyпаци от Днеса така и не се научиха, че като блокират някой, той продължава да си пише от ТОР и има add on-и дето пазят написаното и после можеш пак да си го постнеш....хахахахаха
162
1
 
5
 
! Отговори
анонимен келеш преди 3 седмици
На боНбони съм не на боМбони:):):)Ей копейки не го научихте Българския език и това си е:):):)
161
10
 
7
 
! Отговори
пияница мистик преди 3 седмици
45 години промиване на мозъците със соц пропаганда явно добре са си свършили работата. Пенсиите още си мислят, че 0pkитe са им "братушки". Всъщност Мордор никога не ни е освобождавал. Само ни е окупирал, защото България е на стратегическо геополитическо място и понеже оркитe са имали над 10 войни с Турция искаха да владеят района, за да са близо до Турция. По Османско българите бяха добре, само някакви детеубийци искаха фалшива свобода. А след 9.IX.1944 хич не ми се споменава колко бяхме зле
160
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
То и хитлер е произнасял патетични, емоционални речи, а накрая е свършил в някакъв плесенясал бункер. В най-добрия вариант-завършил е безславно като болен пенсионер в някоя аржентинска вила. Зеля няма смелост да се самоубие, но затова пък ще го самоубият. Господарите му сами ще очистят света от тази нечист еврейска, която забрани православието в Украйна. Не обиждам евреите, а само такива като тоя безбожник.
159
1
 
1
 
! Отговори
Пешо преди 3 седмици
До ГОСТ Ами те са си различни националности, с различна религия, култура и желания. Това че някой се мисли за егати Цара знаем как приключи през 45та.
158
5
 
2
 
! Отговори
Мустафа преди 3 седмици
Като се почне някакви исторически връщания 500 години насам, хубаво е да се сетите, че исторически мястото ви е в османската държава. Исторически.