US наемник разказа за ада в Курск и тоталния хаос в украинската армия

Бойци на американската Forward Observations Group са били засичани в района
28 авг 2024 15:21, Петър Бойчев
340
US наемник разказа за ада в Курск и тоталния хаос в украинската армия
Снимка Скрийншот “Ей Би Си Нюз”

Американски наемник говори за лоша организация в украинските редици, воюващи в руската Курска област, в интервю за Ей Би Си Нюз.

Казаха ни да отидем в руската Курска област, за да осигуряваме снайперистка поддръжка за атакуващите части на украинските сили. Операцията пропадна, тъй като там цари голям хаос - това разказва ренджърът, който сега воюва за Украйна.

Наемникът, чието лице беше покрито с маска и тъмни очила, разкри за сериозни проблеми и дезорганизация в редиците на украинците, което пречело на изпълнението на бойните задачи.

По думите му веригите за доставки са прекалено разтегнати, а украинските бойци са твърде изтощени. Наемникът оправдава участието си във войната с “борбата срещу авторитаризма”.

Агенция ТАСС посочва, че бойци на американската частна армия Forward Observations Group вече са били засичани в района на Курск, като можело да са замесени в саботажните действия.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


340
Още от Водещи мобилна
Китайският HQ-9B вече може да осигури многопластова противовъздушна отбрана
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
187
3
 
5
 
! Отговори
До 190 преди 2 седмици
Пиеш ли си редовно хапчетата,че нещо и видения имаш
186
3
 
15
 
! Отговори
До 188 преди 2 седмици
На тая украинска психиатрия още ли няма ограда
185
15
 
5
 
! Отговори
Zеленски преди 2 седмици
До 187. Хи-хи-хи, от коментара ти лъха преди всичко огромна завист и злоба, че украинците ви направиха за смях пред целия свят.
184
3
 
17
 
! Отговори
Ааа... не така!!! преди 2 седмици
Тоя кви ги плещи? Зеленото фюрерче каза, че всичко върви по мед и масло! Още малко щели да "освобождават" Курска област и после бързичко щели да се прибират докато имало все още ток, да ушият белите байряци!
183
3
 
10
 
! Отговори
До 185 преди 2 седмици
На , каква дрога си като тая на Зеленски ли или нещо евтинджос
182
2
 
4
 
! Отговори
До 184 преди 2 седмици
И днес ли ще избиваш комплекси за малоценност
181
17
 
5
 
! Отговори
Zеленски преди 2 седмици
А ве, какъв тотален хаос бълнува този, като украинците навлязоха като хала в Курска област, напредват и вече три седмици няма кой да ги спре? Аман от прокремълска пропаганда.
180
7
 
4
 
! Отговори
Кравар Евроатлантик преди 2 седмици
Има ли новости от Курская народная республика?
179
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
До АнонименКъде настъпват бре Чехълче...към Киев и то в Чували..Стигнаха с цялата НАТО техника за милиарди до..суджа село на 5 км от границата и там ядат бой. Зеленскихвърля още и още в месомелачката за да може да вдигне рейтнга на Камала и пак да почне да проси оръжие и пари. ABC е амариканска Национална телевизия или тя е на Путин хахаха Хохлите *** а "НАТО съветниците" отдавна избягаха от офанзивата. Само месниците на ЗелениятКартел *** като мухи!
178
14
 
3
 
! Отговори
Ада на чебурашките преди 2 седмици
Чебурашки, превзехте ли днес Киев или още топуркате около границата и бълвате пропаганда? Аре наздраве, че то станало време за разпявка:))))
177
15
 
6
 
! Отговори
Истината преди 2 седмици
Украйна още нищо не е започнала. Ако иска още сега Украйна може да разгроми цялата руска армия и да настъпи към Москва, но САЩ и ЕС не им позволяват. За това сега Зеленски ще ходи във Вашингтон и ще ги пита накрая: "аджеба по какъв начин искате да разгромя Русия? Мога по много начини, кажете кой ви устройва вас най-накрая"
176
13
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Доста евтин фейк :D прозира паниката на Кремълистите от него. Аз следя релевантните канали за Курск, няма промени, ВСУ настъпват безпрепятствено, има някоко малки руски подразделения които са се окупирали по надалеч и това е положението. Другото по-интересно е как в Блатото горят поредните заводи
175
2
 
14
 
! Отговори
Асенчо преди 2 седмици
Гласиме се с братовчедите да одиме у Курск,да береме украинско джилязу
174
1
 
18
 
! Отговори
Къв... преди 2 седмици
Курск не, в инакомислещите мрежи такива клипове на американски ейбрамси има и така са изкъртени от рпг-тата, че не е истина, дупки зеят от всякъде... 80-та и 82-ра бригади са на въглен от всякъде. От 10-хилядна армия наемници западняци минимум 7к са вече при Създателят. Има някакви остатъчни групички, които без поддръжка на тежка бронирана техника са нула! А последната е на въглен вече и на вторични вече...
173
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Някой те напада дезиорентирано и ти бегаш та ти слатат ушите.
172
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Е как така, нали беше екскурзия, като на разходка...този червеновратовец какво се оплаква?
171
17
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
До 175А какво стана с град Суджа? Украинците и натовците превзеха ли го целия този град? ///Споко, ЦЕЛИЯТ е превзет и украйнците го набиват целият на рашистите в Суджа.
170
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Американски наемник който не си показва лицето, вие вервате ли?
169
2
 
20
 
! Отговори
абе преди 2 седмици
Администрацията и полицаите избегали от Покровск, никакъв патриотизъм не проявили. А какво стана с град Суджа? Украинците и натовците превзеха ли го целия този град? Или вече се отказаха?
168
2
 
23
 
! Отговори
Бай Иван преди 2 седмици
Меките китки с хохленски знамена дето пият соево лате на центъра на София да не чакат, а да отиват към покровск ;)