US наемник разказа за ада в Курск и тоталния хаос в украинската армия

Бойци на американската Forward Observations Group са били засичани в района
28 авг 2024 15:21, Петър Бойчев
340
US наемник разказа за ада в Курск и тоталния хаос в украинската армия
Снимка Скрийншот “Ей Би Си Нюз”

Американски наемник говори за лоша организация в украинските редици, воюващи в руската Курска област, в интервю за Ей Би Си Нюз.

Казаха ни да отидем в руската Курска област, за да осигуряваме снайперистка поддръжка за атакуващите части на украинските сили. Операцията пропадна, тъй като там цари голям хаос - това разказва ренджърът, който сега воюва за Украйна.

Наемникът, чието лице беше покрито с маска и тъмни очила, разкри за сериозни проблеми и дезорганизация в редиците на украинците, което пречело на изпълнението на бойните задачи.

По думите му веригите за доставки са прекалено разтегнати, а украинските бойци са твърде изтощени. Наемникът оправдава участието си във войната с “борбата срещу авторитаризма”.

Агенция ТАСС посочва, че бойци на американската частна армия Forward Observations Group вече са били засичани в района на Курск, като можело да са замесени в саботажните действия.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


340
Още от Водещи мобилна
Китайският HQ-9B вече може да осигури многопластова противовъздушна отбрана
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
147
15
 
7
 
! Отговори
До Ф 140 преди 3 седмици
Вероятно пускате фалшиви събития! F-16, която Украйна получи са оборудвани с авионика, която не му позволява да пада, ащо ще да няма пилот! Ако е унищожен, това е само на летище, когато е в кацнало положение и изключени системи за самозащита!
146
5
 
5
 
! Отговори
До 150 преди 3 седмици
На, каква дрога си днес
145
2
 
15
 
! Отговори
до 136 преди 3 седмици
Това е писано не за копейките, а точно за вас - българите! А тези наемници ще бъдат ликвидирани от съвестни украинци или най малко координатите им ще бъдат предадени на руската конница!
144
2
 
21
 
! Отговори
Комисар Молдован преди 3 седмици
Как бе?! До оня ден един украински войник ни убеждаваше, че операцията в Курска област била все едно е на курорт в сравнение с това което е в Донбас.
143
7
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Чухте ли за вече сваления Ф16? Или не защото всичко крият от офцете
142
6
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Явно курската авантюра на зеленото жуже е предсмъртната агония на укрофашистите. До началото на октомпи всички ще бъдат обездвижени навсегда.
141
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
истината която запада крие. Четете и се учете че ви промиват мозъците. Осрайнцитее от миналата година по новините все печелят войната, а то се оказа боза.
140
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Според украинците Ей Би Си ,Ню Йорк Таймс,Вашингтон Поуст, Файненшъл Таймс са все платени от Москва медии, британския министър на отбраната, който каза на Зеленски нагъл неблагодарник не сме ти склад за оръжие е русофил,а бе те си живеят в някакъв си техен измислен свят и това си е
139
1
 
9
 
! Отговори
ППДЕБЕЕЦ преди 3 седмици
144, може да е от ония надуваемите Ф16 на Чехия. Вървят с надуваеми кукли за пилотите им.
138
2
 
15
 
! Отговори
Бау преди 3 седмици
Какво стана с двамата астронавти, забравени в дълбокия Космос! Ще си ги прибират ли скоро или след изборите Камалата ще направи нещастен опит!? Когато няма да се отрази на вече преминалия вот? Уж 8 дни експедиция, след това есенес щели да правят тест и репетиция на спасителната акция и февруари реално ще ги прибират! Путин е още жив! Искайте да изпрати совалката Буран!
137
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Руските въоръжени сили, по предварителни данни, за първи път унищожиха изтребител F-16 на територията на Украйна, пишат медиите.По предварителни данни изтребителят е бил ударен в района на летище Староконстантинов в Хмелницка област..
136
1
 
1
 
! Отговори
До 141 преди 3 седмици
С кой си говориш бе
135
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Пудренето, че всичко в Украйна е по мед и масло е поръчкова медийна козметика от САЩ. Украйна си е гьол с кокали и кръв от най-различни националности. Спокойно могат да обявят украйна за мултинационални гробища на безславно загинали натовци.
134
4
 
12
 
! Отговори
ППДЕБЕЕЦ преди 3 седмици
Самопотъвачите-гордостта на САЩ, вече се разкъсват по шевовете. Де що има гендър там, е на калъп и клати платноходката.
133
19
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Айде копейки, писна ми от вас - много сте елементарни! И пак громите укрите (пред монитора), пак освбождавате Курск (ама пред монитора), и пак завладявате цяла Украйна (ама пред монитора)! "Пием, пеем буйни песни, и се зъбим на тирана, механите са нам тесни, крещим "Айде на Балкана"! Крещим, ала като изтрезнеем, забравяме думи, клетви, и немеем и се смеем, пред народни свети жервти"! Като че за вас е писано копейки
132
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
"На Байдън коленете и психиката не му издържаха. Путин направо го разглоби :))) Американците ще си научат урока по трудния начин, ако изобщо го научат с тези празни глави. Ама те и джобовете и банките им вече празни :Д" - Щом си мислиш, че Байдън управлява САЩ, значи е излишно да четем умозаключенията ти. По-добре да прочета примерно Пепеляшка хахаха
131
0
 
11
 
! Отговори
Кръчматъ преди 3 седмици
Ся, тема за размисъл за "гордите укропи": Защо Клоуна, политическото и военно ръководство на 4.0.4 не са "мишена" номер ЕДНО??? Първото нещо, което прави противника ви по време на война е, те да бъдат унищожи физически!!! Второ: Защо главните пътни, железопътни артерии, летища и особенно мостовете в 4.0.4 са цели и невредими? Трето: Защо РФ все още транспортира горива и използва пътната инфраструктура на 4.0.4 и й плаща Милиарди долари? Странна Военна Операция..., много меко казано!!!
130
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
САЩ до каквото се допрат го унищожават. Европа дълги години робува на САЩ и вижте каква катастрофа е европейската икономика. Пъллно е с муркави мигранти и убийци, наркомания, многоцветна полова ориентация, всичко се копира от загниваща Америка. Путин ще ликвидира фантазиите на САЩ и Великобритания и ще ги натика в сепричната яма.
129
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
На Байдън коленете и психиката не му издържаха. Путин направо го разглоби :))) Американците ще си научат урока по трудния начин, ако изобщо го научат с тези празни глави. Ама те и джобовете и банките им вече празни :Д
128
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Абе защо САЩ никога не иска да воюва директно очи в очи срещу Русия, ами винаги подмолно и лицемерно насъсква други държави да го правят вместо тях. Голям страх от тази Русия, а? :D