Камала Харис иска включени микрофони за дебата с Тръмп

Нека дебатираме по прозрачен начин, призова тя
31 авг 2024 21:50, Красимир Ангелов
95
Камала Харис иска включени микрофони за дебата с Тръмп
Снимка: БГНЕС

Вицепрезидентката на Камала Харис, която е кандидатът на демократите за президентските избори в САЩ през ноември, призова съперника си от Републиканската партия Доналд Тръмп микрофоните и на двамата да бъдат включени през цялото време на предстоящия телевизионен дебат помежду им, предаде Ройтерс.

Харис и бившият президент се съгласиха на дебат, организиран от Ей Би Си нюз, на 10 септември.

"Доналд Тръмп се отстъпва пред исканията на своите съветници, които не искат да му позволят да дебатира с включен микрофон. Ако собственият му екип няма доверие в него, американският народ определено не може“, заяви Харис в публикация в социалната мрежа "Екс".

"Ние се кандидатираме за президент на Съединените щати. Нека дебатираме по прозрачен начин - с включени микрофони през цялото време“, допълни тя.

Тръмп е казвал, че предпочита микрофонът му да бъде непрекъснато включен и че не му е харесало да бъде изключван по време на последния дебат срещу тогавашния претендент за президентския пост Джо Байдън.

Така наречените "горещи микрофони“, т.е. непрекъснато включени, могат да помогнат или да навредят на политическите кандидати и да улавят коментари, които понякога не са предназначени за публиката. Изключваните микрофони също така пречат на дебатиращите да прекъсват опонента си, отбелязва Ройтерс.

Дебатът ще бъде първият, в който Харис и Тръмп ще се изправят един срещу друг, след като Байдън се оттегли от президентската надпревара след слабо представяне на дебата по CNN през юни, който породи съмнения за остротата на неговия ум, посочи БТА.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


95
Още от Водещи мобилна
Кои са осъдените, които Германия депортира обратно в Афганистан?
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
41
12
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Русия вече контролира 30% от територията на Украйна.
40
6
 
14
 
! Отговори
др0гаре плоскоземи преди 2 седмици
гледате демокрация в действие....а не като в м0сковията.
39
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Камала направо да си признае,че ще прави Съединени Комунистически Щати. Хахахахахаха Хахахахахаха Хахахахахаха Хахахахахаха
38
2
 
8
 
! Отговори
38 що рушката преди 2 седмици
да не се увеличава?
37
10
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Трънп е пълен cмотаняк и лузар и не може две думи на кръс да каже, затова се страхува от включени микрофони, защото знае, че ако са включени микрофоните Камала ще го отвее като куцо пиле домат.
36
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Разполагат ли с някого на резервната скамейка за Харис, за след когато се изложи като Байдън на дебата?
35
9
 
4
 
! Отговори
междувременно преди 2 седмици
територията на Украйна намалява с всеки изминал ден.
34
6
 
5
 
! Отговори
Абе гледам преди 2 седмици
US Open и се чудя, къде са рушкитеБогатирЕ?
33
7
 
5
 
! Отговори
КАМАЛА ХАРИС преди 2 седмици
СПЕЧЕЛЯ ЛИ АЗ ПРЕЗИДЕНТСКИТЕ ИЗБОРИ В САЩ ПРЕЗ НОЕМВРИ ПЕЧЕЛИ ЦЕЛИЯ ДЕМОКРАТИЧЕН СВЯТ! А УКРАЙНА ЩЕ БЪДЕ ПОБЕДИТЕЛ ВЪВ ВОЙНАТА СИ С ТЪПОТЕРОРУСКАТА И АКО НЕ УТРЕПЯТ ТЪ ПУТИН ЩЕ СЕ ПРЕВЗЕМЕ И МОРДОРСКВА ЗА ДА ИМА ВРЕМЕННО ПРАВИТЕЛСТВО ОТ ООН
32
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Рижав клоун милиардер и истерична неграмотна тетка - най-доброто в америка.
31
10
 
4
 
! Отговори
кенеди младши.... преди 2 седмици
е може би по-луд от рижия перко
30
8
 
8
 
! Отговори
Имериканец преди 2 седмици
Доста низини ще усвоят американците - имаха *** за президент , сега ако изберат хилещата се Камила , ще имат индийка за президент. След 4 г. сигурно китаец ще е президент на САЩ. Е, дотогава може и да няма вече САЩ - след комунистката Камала ще останат само руини от Великата Америка. ( Това го знаем най-добре ние и останалите от соц лагера.)
29
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Тръмп отвява Харис със 73% на 27%, Робърт Кенеди-младши от демократическата партия минава на негова страна.
28
7
 
5
 
! Отговори
Американец преди 2 седмици
Аз и моето семейство и всички мои приятели и познати ще гласуваме за Камала Харис за да ядем евтина храна като въведе държавна регулация на цените. Аз много обичам да ям. Камала обеща, да въведе контрол на цените.
27
4
 
11
 
! Отговори
Хи хи преди 2 седмици
Камала е социалистка- комунистка. Ако тя спечели, комунизмът ще победи в Щатите, и прогнозите на Ленин ще са верни, че комунизмът може да победи и в една страна.
26
8
 
6
 
! Отговори
дончУ белината преди 2 седмици
е пътник, както и собственикът му полуръстовият диктатор от краснаяСволоч.
25
5
 
4
 
! Отговори
Споко преди 2 седмици
Споко, наесен Камалата ще отвее сенилния старец Тръмп като куцо пиле домат, и до дни, дори до часове украинската армия минава в контранастъпление и влиза в Москва, и Путин отива на съд в Хага, а Русия ще бъде разчленена на малки демократични държави които ще живеят по нашите цивилизовани правила и ще ни доставят евтино суровини и енергии да си развиваме високите технологии и ще си живеем богато като самодоволни и оядени западняци.
24
2
 
6
 
! Отговори
а бе преди 2 седмици
А бе, нали възрастта на Байдан не беше проблем бе, а?
23
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Тръмп му беше лесно с Байдън. Да го видим с 20 години по-млада жена как ще се справи. Присмиваше се на възрастта на опонента си, а сега?
22
6
 
1
 
! Отговори
няма да гладуват преди 2 седмици
В САЩ няма да гладуват. Камала Харис каза, че като стане президент ще въведе държавно регулирена на цените на храните да са евтини да яде евтино американския народ.