8 грешки в любовта, които дори умните жени допускат

Остават във връзки, които не водят доникъде
15
8 грешки в любовта, които дори умните жени допускат
Снимка: Istock

Колко често ви се е случвало да излизате на първа, втора, трета и т. н. среща с мъж и да пренебрегвате знаците, които ви казват, че си губите времето? Е, тази грешка допускат дори умните и проницателни дами. Ако погледнете последните пет до десет срещи с определен човек, имате ли усещането, че нещо не е наред?

Жените имат повече контрол върху протичането на срещите. И все пак къде можем да сбъркаме?

1. Не вярваме на първоначалното си впечатление – Когато срещнем някого, ние получаваме голяма яснота за човека, тъй като не ни пречи емоционалната привързаност, която в тоя случай липсва. Ако човекът пред вас излъчва настроение или казва неща, които ви карат да се чувствате неспокойни, важно е да обърнете внимание на това.

8 неща, на които мъжете обръщат внимание, когато търсят връзка

2. Не се фокусират достатъчно върху връзката си със себе си – Въпреки че вече звучи клиширано, трябва да обичаш себе си, преди да можеш да обичаш някой друг или да те обичат и уважават. Когато знаете коя сте и държите на личността си, знаете какво искате от една връзка, малко вероятно е да търсите валидиране от мъжа и затова е малък и рискът да попаднете в нездравословни отношения.

3. Вярват, че отиват на среща с човек, с когото ще създадат мечтаната връзка – Прекрасно е, когато жената иска да срещне някой специален, с който да споделят невероятни любовни емоции. Но отиването всеки път на среща с очакване, че това е Той, по-често води до разочарование.

Навици, които имат само сродните души

4. Отказват се да задават неудобни въпроси – Разбира се, че на първа среща е важно да си прекараме добре, разговорът да е лек, да ни е комфортно, но все пак е важно да сме наясно какво търси другата страна във взаимоотношенията на този етап от живота си. Дали например има друг партньор и т. н.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Може ли да споделите личния си опит
10
1
 
0
 
! Отговори
Живей за мига преди 1 година
Защото ще съжаляваш за пропуснатите моменти, когато остарееш. Която пренебрегва тази мъдрост, допуска огромна грешка.
9
1
 
2
 
! Отговори
няма бираа преди 1 година
няма бирааа
8
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Такъв е Животът. Все някога ще го променим.
7
8
 
8
 
! Отговори
Умни жени? преди 1 година
Дървено желязо? Мокра сухота? Далечна близост? Оглушителна тишина? Дълбока плитчина? Огромна микропукнатина? Честен гербераст???
6
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Къде Донке? Къде?
5
2
 
12
 
! Отговори
Профессор Кавалджиев преди 1 година
На нашата първа среща с Ивето аз така се натрясках, че заспах на масата в кръчмата по лице в някаква салата с кьопоолу. Как са ме изнасяли- нищо не помня. Някаква ракия пихме- аз си цуцнах за аперитив бутилка, после литър червено вино с вечерята, за десерт някакъв коняк- е това ме занити. Иначе си бях кукуряк. На другия ден се събуждам в кревата- някаква жена хърка до мене, викам си тая коя беше... то Ивето. Та оттогава няма отърване. Както и да е, сипвам си сто за едно наздраве.
4
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Никой не е безгрешен.
3
11
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Трябва да пускат на първа среща, иначе губим интерес и минаваме нататък. Само скс на първа среща задържа вниманието на мъжа, и то при старателно и всеотдайно представяне.
2
6
 
15
 
! Отговори
Грешка Номер 1 преди 1 година
Проституирате цял живот в търсене на Принца!
1
7
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
1. Мислят си, че имат време2. Сравняват го с всички предишни едновременно3. Еманципирани обаче искат да се държат с тях старомодно и да ги черпят навсякаде.4. Смятат, че са много хубави понеже е пълно с желаещи в инстаграм, а всъщност са съвсем нормални жени5. Нелоялни към лоялните към тях6. Спат с твърде много мъже което има негативни последствия далеч по-сериозни за тях самите.7. По-важно е мнението на приятелките по всички въпроси от тяхното собствено мнение8. свършиха символите.......