6 знака, че той иска повече от просто секс

Запознава ви с приятелите и семейството си
23 апр 2023 10:25, Михаела Лазарова
5
6 знака, че той иска повече от просто секс
Снимка: Istock

Живеем във време, в което на любовните взаимоотношения се гледа като на „опция“. Ако нещо не ни хареса в определена връзка, имаме друга възможност. Има пренасищане от контакти в социални мрежи и потенциални възможности за интимни забавления. Как обаче да сме сигурни дали мъжът, с когото се срещаме иска нещо повече от просто секс?Истината е, че никога не можем да сме напълно сигурни. Една от възможностите е да си изясним с него кой какво търси във взаимоотношенията, а другата е да следим за определени знаци.

Ето някои от тях.

Той иска да излиза с вас, а не се виждате само за секс

Ако искаше само секс, тогава нямаше да си направи труда да ви покани да отидете на кино, театър, да хапнете някъде или по друг начин да прекарате време заедно. Обикновено когато интересът на един мъж се свежда само до спалнята, той не полага усилия за повече. Дори би си измислил оправдания, за да не се среща с вас, в случай, че го попитате.

5 знака, че имате проблеми с доверието във връзката

Запознава ви с приятелите и семейството си

Мъж, който просто иска да има сексуални взаимоотношения, определено би бил сдържан по отношение на това да говори пред вас за близките и приятелите си и ще ви държи настрана от тях. От друга страна, когато има идея да задълбочи връзката си, ще му бъде приятно да демонстрира откритост на взаимоотношенията ви пред другите.

Задава много въпроси

Мъжете, които просто искат да се забавляват, често ще спрат да задават въпроси в момента, в който усетят, че имат сигурен източник на секс. Защо? Защото няма смисъл да поддържат фасадата, след като имат това, което искат и се чувстват сигурни във вас. Ако той ви задава много въпроси и наистина иска да ви опознае като човек, има голяма вероятност да има по-сериозни намерения.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
1
 
9
 
! Отговори
Не се заблуждавайте преди 1 година
Той ВИНАГИ иска секс, независимо дали търси еднократно приключение, сериозна романтична връзка или съпруга за цял живот.
3
0
 
10
 
! Отговори
михаелке цъкни де преди 1 година
6 знака кога тя иска просто секс без допълнителни финансови стимули или кога е в период на разгонване
2
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ако не се чувства желан сексът няма смисъл!
1
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Всеки мъж иска повече от секс. Например, от време на време някоя свирчица между другото, тройка с най-добрата и приятелка и т.н. да не изброявам още.