Зодиите-минималисти, които вярват, че по-малкото е повече

Кои знаци предпочитат простотата?
26 юли 2024 22:55, Теодора Драгоева
7
Зодиите-минималисти, които вярват, че по-малкото е повече
Снимка: iStock

Минималистичният начин на живот ви прави щастливи? Тогава може би сте родени под една от зодиите, които обичат простотата и семплите неща, и се придържат към минимализма в живота и заобикалящата ги среда.

Минимализмът не е просто тенденция, а начин на живот, който внася ред, спокойствие и ефективност в бита ни. Някои хора просто се раждат с този дизайн на живот. Очевидно има пет астрологични знака, които въплъщават тази концепция много повече от други. И така, нека разберем кои минималистични зодии намират радост в опростения живот и вярват, че по-малкото е повече:

Дева: Най-организираните

Ако сте Дева, спретнатостта е от съществено значение за вашия успех. Имате ценности, ориентирани към детайлите, които се простират както до физическите пространства, така и до умствените (по-организирани сте). Вашите уникални черти включват следните неща: ненужните вещи не намират място в дома ви; всяка мебел или декорация има своето предназначение; гардеробът ви обикновено съдържа само необходимите дрехи, които могат лесно да се комбинират през настоящия сезон; винаги сте много точни и дори подранявате за срещи; винаги имате списък със задачи, защото управлявате времето точно като пространството - с голяма ефективност.

Цялата статия четете в Тialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
2
 
2
 
! Отговори
Стара идея преди 1 месец
Преди време някаква японка се е опитала да наложи схващането, че ако в продължение на 6 месеца не си използвал нещо, значи то не ти трябва. У нас някои даскали са направили опит да внушат същото на гимназистите. Не знам дали е станало по централно нареждане или е било лична инициатива на не много умни хора, които се опитват да се правят на интересни. За нашата култура, климатични условия и специфика на българското битие от 20-и-21-и век, тази теория не е добра.
4
1
 
2
 
! Отговори
Тони преди 1 месец
Водолей минималист! Хаха...Елате у нас да видите как прелива гардероба...
3
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ако изключим варианта материални затруднения, основната причина домът да е полупразаен, е че човекът просто не живее там. В пряк и в преносен смисъл.Или поради работа не се задържа вкъщи, или по душа не е грижовен и привързващ се, или просто живее сред природата и влиза вътре само за покрив, за сън. Много често хора, които в младостта си изглеждат много чистници, още около 50-те, 60-те дават признаци на мозъчна дегенеративност, за съжаление, някак си мозъкът им изключва голяма част от света...
2
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Икономията майка на мизерията :)))
1
6
 
3
 
! Отговори
:) преди 1 месец
Просто някой се опита да наложи тази тенденция, а тези които вярват в това, са не просто минималната, а с минимален акъл :)