Според зодията - духовни напътствия за август

Емоционално месечно ръководство за осмия месец от годината
27 юли 2024 22:20, Теодора Драгоева
3
Според зодията - духовни напътствия за август
Снимка: iStock

Новият месец от годината наближава, а докато се готвим да се гмурнем в него, нека си припомним, че август често се разглежда като време на промяна между лятото и есента – което означава обновление в нас и в света.

И така, самата вселена изглежда се нулира този месец - всичко някак се трансформира, дори и нашето настроение. Всеки зодиакален знак може да ви даде знания за това къде се намирате във вашето духовно пътуване в момента. Така че, ако имате нужда от насока, сила или просто искате да опознаете себе си по-дълбоко, обърнете внимание на тези послания и напътствия, които ще осветят пътя ви като слънчева светлина през прозорец.

А сега, нека разберем какво ви готви в духовен план осмият месец от годината, според зодията:

Овен (21 март – 19 април)
 

Овен, вашият вътрешен огън ви зове. Вселената иска да следвате желанията си с интензивност и отдаденост. Възползвайте се от това, което смятате за правилно и не се въздържайте - космосът е на ваша страна.

Духовен съвет: Концентрирайте се върху проекти, които ви вълнуват. Пазете се от всичко негативно и вместо това се обградете с позитивни хора или ситуации. Имате магнетична енергия - използвайте я и за насърчаване на другите.

Цялата статия четете  в Тialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още по темата: духовни напътствия
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Пари ми дай акъл не ми давай :)))