5 цвята за портфейл за късмет и пари

Имат положителна енергия
29 юли 2024 13:48, Михаела Лазарова
7
5 цвята за портфейл за късмет и пари
Снимка: Istock

Знаете ли, че цветовете край нас имат влияние не само върху емоциите ни, но и върху нашия просперитет. В какъв цвят е вашият портфейл? Във фъншуй и други духовни традиции цветовете носят енергия и символика.

Когато става въпрос за пари и просперитет, вижте  кои са късметлийските цветове, в които да избирате вашите портфейли.

Лилаво

Лилавото е кралски цвят, на благородството, лукса и богатството. През вековете той е бил един от предпочитаните сред кралските особи и кръгът около тях. Днес лилавото все още означава богатство и екстравагантност. Избирайки да съхранявате парите си в лилав портфейл вие насърчвате изобилието и просперитета. Този цвят работи особено добре за увеличаване на богатството в области, които свързвате с лукс.

Златно

Златното винаги ще е на мода, дори при аксесоарите. Това е цвят, символизиращ богатство и изобилие, лукс. Според някои източни традиции, златното привлича просперитет, затова е хубаво да имаме и едно златно портмоне, ако искаме пред нас да се отворят повече добри възможност за печелене на пари.

Източник: 5 цвята за портфейл за повече пари 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
0
 
! Отговори
Портфейла преди 1 месец
Не ти носи пари а тъкмо обратното.Ти носиш пари в пртфейла.Какво от това,че имаш златист порфейл ако си безработен.Колко късмет ще ти донесе червен портфейл ако си на минимална заплата.Късмета се състои в това да имаш дупе да бачкаш.Всичко останало е бабини поверия.Бяло перце от петел,нокът от прилеп,червен вълнен конец,чрупка от кукувиче яйце и мигла от носорог........дрън,дрън!
4
0
 
5
 
! Отговори
Калкулатор Първи преди 1 месец
На портфейла най не му подхожда да е на червено, аз предпочитам да е зелен.
3
1
 
2
 
! Отговори
Чичко Паричко преди 1 месец
Аз имам инвестиционен портфейл. Трябва да питам брокера ми какъв цвят е, въпреки че най вероятно ще ми каже че цвета мога да си го задам сам от настройките на платформата.
2
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Дано на хората им донесе просперитет и късмет! Аз по случайност имам червено, златно и сребърно портмоне. Имам ги не защото съм търсила този ефект, а заради чанти със същите цветове, но да ви кажа при мен не работи ефекта. Или може би работи само относно здравето. Но може би човек трябва много силно да повярва и всичко ще се подреди както мечтае.
1
2
 
4
 
! Отговори
Съветник - реалист! преди 1 месец
Стъпваш в Австралия. След 5 години имаш всички цветове щртаусуви портфейли в чекмедже на вторият етаж от новата ти къща.